5-те най-нови приложения на Facebook са по-леки и спестяват квота

Facebook вече има много функции, но дали е по-тежък и екстравагантен? Решението е да се използва алтернативно приложение на Facebook, което е по-леко и спестява данни. Ето 5 приложения.

Facebook е без съмнение една от най-популярните социални мрежи в света. Почти всички, свързани с интернет, трябва да имат акаунт във Facebook. От излизането му през 2004 г., потребителите на Facebook вече достигнаха стотици милиони.

Въпреки това различните функции, които сега предлага Facebook, имат някои негативни въздействия върху потребителите, включително тежки и разточителни . Многобройните функции в него карат Facebook да се чувства по-тежък за използване както от компютър, така и от приложение на смартфон. В допълнение, потребителите на Facebook също често се оплакват от разточителната батерия и квотата за интернет данни.

  • Сложен! Сега можете да поръчате храна директно от Facebook
  • Как да възстановите хакнат акаунт във Facebook
  • Как да промените външния вид на Facebook с готини теми

5 най-нови приложения за Facebook, по-лека и спестена квота

За да разреши горепосочените проблеми, този път ApkVenue ще предостави съвети под формата на алтернативен избор на приложения за потребителите на Facebook. С тези алтернативни приложения потребителите все още могат да се насладят на социалната мрежа на Марк Зукърбърг, без да се притесняват, че ще бъдат тежки и разточителни. Ето пет алтернативни Facebook приложения, които са по-леки и спестяват квота .

1. Facebook Lite

Сигурно сте чували често за това алтернативно приложение на Facebook. Facebook Lite първоначално е създаден, за да позволи на потребителите на смартфони с посредствени спецификации да имат удобен достъп до Facebook. Не толкова пълно, колкото стандартното Facebook, това приложение ще показва само обикновена емисия, но е по-леко, по-бързо и определено спестява батерия и квота.

Приложения Социални и съобщения Facebook, Inc. ИЗТЕГЛИ

2. Метал за Facebook

Това алтернативно приложение е много леко, защото размерът не е дори до 3 MB! Удивително е, че приложението с този малък размер предоставя лека версия за него в същото време социални мрежи, Facebook и Twitter. Metal управлява Facebook много гладко и без да натоварва RAM, батерията и данните. Въпреки че това приложение има недостатък, а именно съдържа реклами, които понякога са досадни.

Социални приложения и приложения за съобщения Nam Nghiem ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Приятелски за Facebook

Въпреки че е само алтернативно приложение, Friendly for Facebook всъщност предоставя много функции в него. Можете да промените темата си във Facebook, да изтеглите снимки или видеоклипове, да блокирате реклами и да защитите акаунта си със сензор за пръстови отпечатъци. С многото предлагани функции, това приложение е все още по-леко и, разбира се, спестява вашата квота (освен ако не се използва за изтегляне на много видеоклипове).

Социални приложения и приложения за съобщения Приятелски App Studio ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Суифт за Facebook Lite

Това приложение всъщност предлага външен вид и функции, които са почти същите като обикновеното приложение на Facebook. Въпреки това, с функции за чат, изпращане или изтегляне на снимки и видеоклипове, push известия, видео разговори, Swift за Facebook Lite консумира само около 20 MB капацитет RAM.

Социални приложения и редовни съобщения Nice Guy ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Просто за Facebook

Както подсказва името, Simple for Facebook прави използването на Facebook много просто, известен още като просто. Предлага само функции, които са класифицирани като важни като актуализации на състоянието и чат, това приложение е подходящо за онези от вас, които са винаги в точката всеки път, когато отворите Facebook.

Социални приложения и съобщения Creative Trends Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Това са пет алтернативни Facebook приложения, които са гарантирано по-леки и спестяват квота . Можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и навици във Facebook. Сега вече не е нужно да се страхувате, че вашият смартфон ще стане бавен или квотата ви бързо ще изтече. Късмет!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .