колекция от най-новите PUBG мобилни мами 2019

Продължавате да губите серия и искате да използвате приложението за измама PUBG Mobile? Хайде, нека да разгледаме най-новите измамни методи на PUBG Mobile, които често се използват, както следва.

Често ли губите или изпитвате губещи ивици, въпреки че сте играли със солидни съотборници? Може би ще можете да се срещнете с измамниците , банда!

Досега измамниците трябва да бъдат трудно избягвани от онлайн мултиплейър игри . Започвайки от ерата на Point Blank , CS: GO , до преминаване към мобилни платформи като PUBG Mobile и COD Mobile .

След като знаете това, отказвате ли се или въобще се интересувате от използването на мами за бързо класиране ?

Преди това, първо прочетете най-новата колекция на PUBG Мобилни мами , че играчите често използват, за да победи в мача. Виж това!

Колекция от най- новите често използвани PUBG Mobile Cheat методи

Някои от PUBG Мобилни мами по-долу, са много чести, за да се намери в различни видове на стрелец жанр игри , както в режим на FPS и режим на TPS.

Досега има поне 7 вида мами , които обикновено се правят от играчите на PUBG Mobile, за да се получи Winner Winner Chicken Dinner!

Кои са някои от тях? Хайде, вижте прегледа на ApkVenue, който е обобщен изцяло по-долу, банда.

1. Хак на стена + Без откат

Измамата на Wall Hack е може би една от легендарните мами в света на онлайн FPS игрите , като Point Blank и Crossfire.

Използвайки тази измама , играчът може да открие местоположението на враговете, които са зад други предмети, като стени, къщи, превозни средства и други с различни цветове.

След това можете да стреляте през стената, за да довършите врага, който се крие.

Всъщност това може да се комбинира с измама No Recoil, така че вашите изстрели винаги да са прави, което се отнася за всички видове оръжия, банда

2. Aimbot + No Recoil

Защо трябва да ви писне да плячкосвате Red Dot, Holo или Scope x8, за да можете да се насочите точно към врага? Въпреки че можете да използвате най -добрия PUBG Mobile мамят, наречен Aimbot .

Без да е необходимо да се стремят с помощта на обхват , си мерник ще автоматично да бъдат насочени към врага пред вас.

Особено ако го комбинирате с измама No Recoil . Гарантирано оръжие с болезнени щети, но с лош откат като АКМ може да бъде наистина смъртоносно!

3. Антена + Magic Bullet / Auto Headshot

Въоръжени с обширна карта , от играчите на PUBG Mobile се изисква да имат силни познания за картографиране при определяне на местоположението на най-близкия враг, въоръжен с изстрели и стъпки.

Оказва се обаче, че това може да бъде подведено с измама, наречена Антена , която ще ви даде точното местоположение и разстояние на най-близкия до вас враг.

Номерът е да изневерите.Антената ще позиционира врага, използвайки права линия, която идва от компаса отгоре

След това можете да го комбинирате с Bullet магия измама , която ви позволява да стреля във всяка посока, но по краищата пак ще удари най-близкия враг.

Или също така, за да можете да убиете с един удар , можете също да комбинирате измамата на Антената с Auto Headshot, където изстрелът ще отиде директно в главата на противника.

Наистина е интересно за измамниците на PUBG Mobile, които не могат да позиционират врага, нали?

Cheat PUBG Mobile Още ...

4. PUBG Mobile Hack Emulator

Всъщност трите измами по-горе са свързани с оръжия. Знаете ли обаче, че разработчикът на PUBG Mobile всъщност е направил грешки, от които измамниците са се възползвали .

Когато за първи път пуснахте PUBG Mobile Emulator, за да играете тази игра на компютър или лаптоп, беше възможно настолни и мобилни играчи да се срещат помежду си, банда.

В резултат на това е ясно, че плейърите за компютър или лаптоп ще бъдат по-добри от мобилните плейъри . Освен че имате по-голям дисплей, вашите контроли ще бъдат много по-свободни от използването на сензорен екран.

Тук можете да играете PUBG Mobile с настройки на клавиатурата и компютъра като най-добрите FPS игри, като Battlefield и Call of Duty.

Добрата новина е, че сега разработчикът на Tencent Games е поправил тази грешка в PUBG Mobile и разделя сървъра между настолни (емулатор) и мобилни плейъри .

5. Бърз хак

Виждали ли сте някога да бяга неестествено супер бързо? Дори повече, отколкото когато сваляте оръжието си и използвате усилващ елемент , банда?

Всъщност има две възможности. Първо използва измама Speed ​​Hack, за да може да измами врага и да избегне стрелба с вражески оръжия.

Обикновено измамата на Speed ​​Hack се комбинира и с измамата на Unlimited HP само в случай, че случайният изстрел на врага бъде ударен.

Или втората възможност, други играчи изпитват мрежови проблеми, известни още като забавяне, което прави движенията им накъсани и изглежда, че работят супер бързо.

Така че, ако случаят е такъв, разбира се измамата на Speed ​​Hack ви е трудна за откриване, нали?

6. Без трева

Едно от предимствата на папката Erangel и Sanhok в PUBG Mobile gaming е наличието на поле с доста висока трева, което служи за скриване от врага.

Освен това можете да маскирате още повече, когато използвате редки предмети, като Ghillie Suits.

Сега, с помощта на PUBG Mobile мамят нарича Не Grass вие автоматично ще премахне трева елемент в картата и да разберете кои враг е склонен .

Ако имате това, можете да се сбогувате с така наречения „игрален червей“ , банда.

7. Ултра висок скок

Накрая има още един популярен PUBG Mobile мамят, наречен Ultra High Jump , който, както подсказва името, ви позволява да скачате неестествено високо.

Представете си, че можете да правите много високи скокове над нормалното и дори да достигнете 40 метра. Прескачането на 3 етажа на сгради не е проблем!

По този начин можете веднага да бързате с враговете, които се крият на покрива на сградата, банда.

Опасност от PUBG Mobile Cheat Application : Хакери Вземете забраната!

Обикновено можете да получите горната колекция от мами безплатно, като използвате скрипт , активиран с приложение за измама за Android, например Game Guardian .

Има и няколко платени приложения за измама, които обещават функции против забрана , като Cit Pekalongan или PUBG Mobile VIP Hack .

Не мълчете, разработчиците на PUBG Mobile също предприемат действия срещу извършителите, които използват измами чрез кампания, наречена Хакери Вземете забраната .

Всяка седмица PUBG Mobile публикува списък с акаунти, които са били забранени за извършване на подозрителни дейности.

Tencent Games, след като разработчиците твърдят, че има Екип за защита на игрите, който работи непрекъснато 24 часа, за да наблюдава, идентифицира и премахва измамници в играта.

За потребители на платени измами, за които се твърди, че са забранени , Tencent Games не прави нито едно изключение.

Без значение колко пари измамниците харчат за измама, тази забрана все още важи.

Съвети и трикове: Вижте как е изправен измамникът в PUBG Mobile

Играта в една стая с измамници със сигурност ще търси ужасен бич за тези от вас, които играят честно.

Въпреки че не можете да го избегнете, се оказва, че има няколко начина да се справите с измамници в PUBG Mobile, които можете да приложите. Ето няколко от тях.

  • Не играйте на картата Erangel , защото много измамници използват тази карта, за да тестват своите мами . Освен това измамниците обикновено използват нови акаунти и имат потенциала да играят на Erangel като карта по подразбиране .
  • Веднага избягайте, когато видите подозрителен измамник или играч, защото дори да изневерите, разбира се, ще имате минимално разстояние за стрелба. Директното избягване до най-отдалечената позиция е правилният избор.
  • Докладвайте за подозрителни играчи , спечелили или загубили мача, не мълчете, когато намерят измамник . Веднага докладвайте на разработчика, така че играчът да бъде санкциониран допостоянна забрана .

Видео: Не е измама ! Това са 5 приложения за сложен PUBG мобилен геймплей

Е, това беше последната колекция от измами на PUBG Mobile през 2019 г., която измамниците обикновено използват в мачове. Ако предпочитате да използвате мами или не?

По-добре просто играйте спортсменство! Ако искате да заплатите нищо и да използвате PUBG Mobile VIP мамят заявлението , ще продължава да има риск от по- постоянен бан от разработчика .

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да получите информация, съвети и трикове и новини за технологиите от JalanTikus.com.

Прочетете също статии за PUBG Mobile или други интересни статии от Naufaludin Ismail .