50 най-добри индонезийски и западноиндийски песни (актуализация 2020)

Искате да изглеждате готино пред приятелите си? Вижте препоръките за най-добрите индонезийски и западноиндийски песни (актуализирани през 2020 г.) от следващото ApkVenue, банда!

Банда, чувал ли си се някога на обществено място, облечен в същите дрехи като всички останали? Според Джака такива неща наистина не са.

Следователно, Jaka най- не желае да има усещане за основна подигравка и това също е отразено в решението да изберете филм Jaka най-добрата инди сама, банда!

Разбира се, вкусът на Jaka към музиката също се пръска и тук, Jaka иска да сподели някои независими песни, които често съпътстват живота на Jaka!

Най-добра индонезийска независима песен

От популярността на местни марки като Compass Shoes и хип места за разговори като M Bloc Space , днешните млади хора наистина са анти-мейнстрийм , банда!

Следователно не бива да се изненадваме, ако инди инди песни от готини музиканти като. Feast и Elephant Kind са много популярни сред младите хора.

Въпреки че индонезийският индийски музикален свят се появи едва в началото на 21 век и възрастта му е все още сравнително млада, качеството му не може да бъде подценявано, банда!

И така, тук ApkVenue иска да предостави препоръки за най-добрата колекция от индонезийски инди песни на всички времена като кратка справка за вас!

За тези от вас, които искат да стриймват или изтеглят следните индонезийски инди песни, можете да използвате най-доброто музикално приложение Spotify , банда!

Spotify Video & Audio Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

1. Цивилизация - .Празен

2. Истинска любов - вид слон

3. Аз и моето гадже - Мока

4. Само любов - Ефектът на парника

5. По-малко страх - Сажама Крой

6. Без плодове за днес - вечер

7. И кога ... - Мондо Гаскаро

8. Дъх - Джирапа

9. Тананикане на тананикане - бели обувки и компания за двойки

10. Това ли е отговорът - Reality Club

За тези от вас, които са любопитни какъв е бил индонезийският музикален свят преди потопа от независими музиканти, можете да проверите препоръките за най-добрите песни от 90-те години от Jaka, банда!

Най-добра независима песен

След като се съсредоточихме върху Индонезия, сега е моментът да разширим кръгозора си, като слушаме някои качествени западни инди песни , банда!

Поради западната култура, която наистина е по-широка, ще можете да чувате видове музика, която може да звучи чуждо за нашите уши.

Но не се притеснявайте, защото тук ApkVenue специално ще избере независими песни, които е приятно да чуете, а не тези, които са странни.

С независими народни песни от музиканти като Bon Iver , Jaka гарантира, че ще бъдете разглезени от страхотния звук на най-добрите препоръки за независими песни от Jaka!

1. Холоцен - Бон Ивер

2. Танцувам сам - Робин

3. Никой - Мицки

4. Шанел - Франк Оушън

5. Среднощен град - M83

6. Мистерия на любовта - Суфжан Стивънс

7. Целофан - клонки FKA

8. Нова вълна - шлифер-кинни

9. Китайска Нова година - Продажби

10. Непълни целувки - Самфа

За да не закъсате за новоиздадена музика, ApkVenue има препоръки за няколко сайта за проверка на нови песни, банда!

Най-новите независими песни

Тъй като музикалната индустрия сега е ориентирана към стрийминг , музикалните албуми сега не играят толкова важна роля, както преди, банди.

Следователно сега има редица музиканти, които са избрали първо да издадат настоятелни песни, докато албумите им са последвали далеч назад.

В резултат на това почти всяка седмица има независими музиканти, които издават нови песни, които незабавно се качват в небето, за да се превърнат в най-популярната независима песен, банди.

Е, тук Jaka ще предостави няколко препоръки за най-новите инди песни от индонезийски и западни музиканти, които все още са наистина топли!

1. Малкият пакостник - Звезди и заек

2. Обикновено те обичам - Мока

3. Искам отново да вярвам в любовта - Неономора

4. Нека всички се преструваме, че сме щастливи - Adhitia Sofyan

5. Изтриване завинаги - Граймс

6. Закръглете дренажа - Футболна мама

7. Отсъствието на птици - Радио отдел.

8. Изгубени вчера - Tame Impala

9. Хиляда думи - Джей Сом

10. Полунощ - Мостове Хруангбин и Леон

За списък с нови песни извън света на инди музиката, вижте също препоръките за най-новите западни песни от Jaka, банда!

Тъжни независими песни

За вас тъжни момчета , нека се приближим по-близо тук, защото индийският музикален свят е пълен с разстроени инди песни, които определено могат да съпътстват вашето меланхолично сърце, банда!

Не само великите музиканти като Луис Капалди могат да се вълнуват, защото независими музиканти като Ардхито Прамоно също са объркани .

За тези от вас, чиито настроения в момента се променят, ето препоръки за тъжни независими песни от Jaka, които могат да ви придружат.

1. Спомняйки си за любовта - Parkdrive

2. Bitterlove - Ardhito Pramono

3. Когато обичаш някого - Endah N Rhesa

4. Аделаида Скай - Адхития Софян

5. Разпадането - Андре Харихандойо и звукови хора

6. Истинската любов чака - Radiohead

7. Кльощава любов - Бон Айвър

8. Ще те последвам в тъмното - Кабина на смъртта за Cutie

9. Все още заедно - Mac DeMarco

10. Ден на Казимир Пуласки - Суфян Стивънс

Ако смятате, че колекцията от песни по-горе не е достатъчно меланхолична, разгледайте и препоръките за индонезийски разстроени песни от Jaka, банда!

Най-добрите независими видеоклипове за избор на песни

Все още не сте доволни от препоръките по-горе? Не се притеснявайте, защото ApkVenue има и препоръки за най-добрите видеоклипове с независими песни, които можете да проверите по-долу!

1. Сутрешното слънце - Банда Нейра

2. Разтапяне на Вселената - Сал Приади

3. Странна ли е песента в нашия разговор - Маймуна към милионера

4. Измиване (ft. Rara Sekar) - Индии

5. Loud Places (ft Romy) - Jamie xx

6. Не мога да повярвам по начина, по който течем - Джеймс Блейк

7. A-Punk - вампирски уикенд

8. Ню Йорк - Св. Винсент

9. Още едно - яеджи

10. Резе (ft. Сам Смит) - Разкриване

Това са препоръките за някои от най-добрите независими песни от ApkVenue, банда. Всичко, което трябва да направите, е да намерите най-новото кафене, заедно с вашия инди детски стартов пакет !

Всъщност всяка работа, която е извън масовия поток, винаги е по-интересна, защото обикновено не се прави без комерсиални причини, банда!

Коя независима песен е вашата любима? Имате ли други препоръки за независима песен? Споделете в графата за коментари!

Прочетете също статии за песни или други интересни статии от Фикри Хариш