Безплатно! Ето един лесен начин за създаване на официален акаунт онлайн

Не е ли страхотно, ако имате официален акаунт в LINE? Можете да общувате с много хора с лекота и забавление. Е, ето един лесен начин да създадете официален акаунт в LINE.

LINE Messenger, разработен от Naver, наистина е едно от най -популярните приложения за чат днес. Освен че е оборудван с много вълнуващи функции, LINE е и приложение за чат, което е доста леко и винаги предоставя актуализации . Да или не?

След като вчера ApkVenue сподели как да използвате безплатно темата LINE безплатно, този път ApkVenue ще ви сподели как да създадете официален акаунт в LINE . Е, може би някои от вас искат да го оправят? Ето как.

  • Как да разберете кой чете чат в LINE Групи
  • УЛИЧЕН, ЛИНИЯ Стикер Оказва се, че съдържа съдържание за възрастни!

Как да създадете официален акаунт на LINE

За тези от вас, които използват LINE от дълго време, вероятно знаете как функционират официалните акаунти . Този официален акаунт в LINE е функция, предоставена на тези от вас, които имат бизнес, хоби, общност или определено нещо, за да създадат акаунт, който функционира като фен страница . Сега с този официален акаунт ще ви бъде по-лесно да общувате в контекста на промоции с много членове на общността или едно и също хоби. Не е ли вълнуващо?

Naver Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

Тогава, как да създадете официален LINE акаунт ? Ето един лесен начин да създадете официален LINE акаунт чрез Android!

Използвайте приложението LINE @

Първото нещо, което трябва да създадете официален LINE акаунт, е да имате LINE акаунт. Ако вече имате LINE акаунт, тогава това, от което се нуждаете, е приложението LINE @ App . Изтеглете приложението LINE @ чрез бутона за изтегляне по-долу!

LINE Corporation Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

Ако сте изтеглили LINE @ apk от тази връзка , моля инсталирайте apk както обикновено. За да не забравяте, можете също да изтеглите LINE @ от Google Play Store. Ако LINE @ вече е инсталиран на вашия Android, нека започнем да създаваме официален LINE акаунт ! Ето как да го направите:

  • Отворете приложението LINE @. В началния екран ще ви се покаже дисплей като следния. Чисто а? Не е чудно, че много хора харесват LINE, външният вид на приложението е лесен за очите и удобен.
  • Следващата стъпка, ако имате инсталирано приложението LINE на вашия Android, можете да изберете Стартиране с LINE , така че да не се притеснявате да влезете . Просто предоставете разрешение. Но ако нямате инсталиран LINE, трябва да влезете с имейл и парола, които сте използвали в LINE.
  • След като влезете успешно в LINE @ с вашия LINE акаунт, ще ви бъде предоставена опцията за създаване на официален LINE акаунт . Натиснете знака (+), за да създадете нов официален акаунт. Междувременно в този урок , тъй като ApkVenue вече има официален LINE акаунт , така че можете да създадете нов акаунт чрез малко по-различно меню.
  • Ето как изглежда формулярът, който трябва да се попълни, за да се създаде официален LINE акаунт . Моля, попълнете според официалните данни за акаунта , които ще създадете. След това щракнете върху Регистрация, когато приключите.
  • Когато приключите, това ще изглежда като официалния акаунт , който ще управлявате. Има меню Настройки , Управление на членове и акаунти , Профил , Режим на отговор и други. Моля, коригирайте го според вашите индивидуални нужди.
  • Управлявайте функциите на членове, за да поканите вашите LINE приятели да станат оператори на официалния LINE акаунт, който сте създали, а не да каните приятели да станат последователи на вашия официален акаунт . Така че можете да управлявате официалните акаунти , които създавате заедно с приятелите си.
  • Ако искате да поканите други хора да добавят вашия официален акаунт , как да влезете в менюто Кажи на приятел . След това изберете кой начин предпочитате да поканите приятели.
  • О, да, по подразбиране официалният ви идентификатор на LINE акаунт е буквено-цифрова комбинация. За да го замените с ID, който е по-лесен за запомняне, трябва да се регистрирате за Premium ID. Можете да намерите функцията Premium ID в менюто Business Store в приложението LINE @. Можете да споделите вашия LINE ID за по-нататъшно използване от вашите приятели, за да бъде добавен .

Какво ще кажете тук, има ли проблем с това как да създадете този официален LINE акаунт ? Достатъчно лесно, нали? Така че сега можете да имате официален акаунт в LINE, така че ще бъде лесно да взаимодействате с много хора наведнъж. Опитайте добре!