5-те най-добри приложения за ускоряване на производителността на Android с до 200%

Този път ApkVenue ще обсъди някои от най-добрите приложения, които можете да използвате, за да подобрите производителността на вашия Android смартфон, който сте пуснали първо. Какви са приложенията? Следва прегледът.

Вкореняването е дейност за получаване на още по-високи разрешения (подобно на суперпотребителя в операционната система Linux ) на вашия смартфон с Android, което ви позволява да инсталирате редица допълнителни приложения, които изискват root достъп . Причината, поради която толкова много потребители, които са по-опитни в вкореняването, е, че в Play Store има множество приложения, които предлагат различни интересни функции, но изискват достъп за вкореняване.

Наречете го модното приложение на YouTube, Ainur Nero, за да подобрите качеството на звука на android и т.н. Е, от многото приложения, които изискват root достъп, този път ApkVenue ще обсъди някои от най-добрите приложения, които можете да използвате, за да подобрите производителността на вашия Android смартфон , който сте пуснали първо. Какви са приложенията? Следва прегледът.

  • Как да получите root достъп, без да е необходимо да изкоренявате вашия Android
  • Как да добавите RAM към Android без ROOT с помощта на Greenify
  • Лесни начини за облекчаване на Android с Root Booster

5 най-добри приложения за ускоряване на производителността на Android до 200%

1. Озеленяване

Снимка: play.google.com

Greenify е допълнително приложение, което можете да инсталирате след вкореняване на вашия Android смартфон. Това едно приложение е оборудвано с възможност за изключване (хибернация) на приложения на вашия Android смартфон, които работят непрекъснато във фонов режим, така че да претоварва вашето устройство и също така да изтощи батерията на вашето устройство.

Всъщност не е нужно да рутувате, за да можете да инсталирате това приложение. Ако обаче решите да изкорени и инсталирате това приложение, ще получите някои допълнителни функции, като например функция, за да продължите да получавате известия от определени приложения, въпреки че приложението е в състояние на хибернация.

2. Настройки на ядрото на Trickster Mod

Снимка: play.google.com

Trickster Mod Kernel Settings е приложение, което е много подходящо за използване от напреднали потребители за извършване на различни промени в настройките на ядрото на смартфон устройства с Android и модификации. Някои от тях са достъп до Android Debug Bridge чрез безжична връзка , овърклок , проверка на статистиката на процесора, понижаване на MPU напрежението на устройството, така че батерията ви да издържи по-дълго и т.н.

3. Smart Booster

Снимка: play.google.com

Smart Booster е приложение, което е много подходящо за вас, за да увеличите производителността на вашия Android смартфон, като почистите различни отломки от използване на приложения както на RAM, така и на SD карта (включително кеш ).

В допълнение, това едно приложение също има функция за изключване на приложения, работещи на фона на вашия смартфон. Можете също да използвате това приложение като мениджър на приложения ( архивиране, автоматично стартиране на приложения и т.н.).

4. L скорост

Снимка: play.google.com

L Speed е приложение за Android, известно с мощта си за повишаване на производителността на смартфоните с Android, разбира се след root. Това приложение с размер само 5 MB предлага много функции.

Неговите функции започват от това, че позволяват на потребителите да фалшифицират ядрото , подобряват производителността на игрите , намаляват забавянето на вашия Android смартфон, увеличават живота на батерията, почистват нежеланите файлове и кеша и много други.

5. Link2SD

Снимка: play.google.com

Приложението Link2SD е приложение, което според ApkVenue предлага доста уникални функции, при които мнозина смятат, че приложението изглежда „заблуждава“ операционната система Android, за да накара системата да открие, че вашето устройство има по-голям размер на паметта, отколкото би трябвало. В действителност използвате само външна памет като допълнителна.

Това приложение изисква от потребителя да създаде 2 дяла на Micro SD , единият от които функционира като временен носител за съхранение, а другият като допълнителен сегмент. По-късно Link2SD ще свърже вашия apk файл с този допълнителен сегмент и ще създаде вид пряк път на първия дял.

Е, по-късно, когато искате да инсталирате приложението в пълната вътрешна памет, вашата операционна система Android ще помисли, че размерът на вашата вътрешна памет е по-голям (поради допълнителния сегмент) и ще прочете пряк път към apk файла на първия дял, който трябва да бъде инсталиран, въпреки че файлът инсталираният apk всъщност е в допълнителния сегмент.

В допълнение към горните функции, това приложение може също да свързва .dex файлове, библиотечни файлове , вътрешни данни на приложението, както и функция за автоматично почистване на кеша, за да облекчи натоварването на RAM на смартфоните с Android. Всъщност това приложение е малко сложно как работи, но ако сте напреднал потребител , това приложение си заслужава да се опита.

Това бяха 5-те най-добри приложения за ускоряване на работата на вашия Android смартфон след вкореняване. Кои сте инсталирали и кои са вашите любими? Яка лично предпочита Greenify и L Speed. , надявам се полезен, късмет. Уверете се, че сте оставили следа в графата за коментари и я споделете с приятелите си.