как да възстановите изтрити sms на android -

Случвало ли ви се е да изтриете случайно важен SMS? Спокойно, ето как да възстановите изтрити SMS на мобилен телефон с Android, root no & 100% работи.

Случвало ли ви се е да получите SMS съобщение, което е било случайно изтрито, въпреки че е било много важно?

Сега, въпреки че се използва рядко, важните SMS могат да бъдат под формата на OTP ( еднократна парола ) или други важни данни.

Така че за тези от вас, които се нуждаят от начин за възстановяване на изтрити SMS, особено на телефони с Android, ApkVenue ще го прегледа изцяло за вас.

Колекция от начини за възстановяване на изтрити SMS съобщения на телефони с Android

Има няколко метода, които обикновено се използват за възстановяване на изтрити текстови съобщения или съобщения на вашия телефон с Android. Като използването на приложението Wondershare Dr. Fone и MyJad Android SMS възстановяване, както по-долу.

Но предварително, за да следвате стъпките, първо подгответе компютър или лаптоп устройство, а също и мобилен телефон с Android, който е свързан към интернет.

И още по-добре, вашето устройство с Android е вкоренено, така че ще улесни връщането на SMS. За пълния корен метод можете да прочетете тук: Как да вкореним телефон с Android със и без пълен компютър! .

Как да видите изтрити SMS с Wondershare Dr.Fone

Wondershare е една от най-известните компании, която предлага услуги за управление на устройства с Android чрез компютър.

Не само това, тази компания създаде и приложение, което може да възстановява загубени файлове на Android.

Dr.Fone е приложение, което е назначено като помощна програма за възстановяване на Android , която е създадена за възстановяване на важни файлове, загубени в Android.

Списъкът с файлове, които могат да бъдат върнати от това приложение, са SMS съобщения, музика, снимки, документи, съобщения от историята на Whatsapp, разговори и контакти.

 1. Изтеглете и инсталирайте Wondershare Dr.Fone на компютър. Изтеглете директно от официалния уебсайт тук. Когато приключите с изтеглянето, инсталирайте както обикновено на компютъра.

 2. Отворете „ Настройки“ на Android, докоснете опцията „ Опции за разработчици “ и проверете опцията USB отстраняване на грешки .

Catatan:


Jika tidak dapat menemukan pilihan Developer options, silahkan pergi ke pilihan About Phone di pengaturan, dan tap terus pada pilihan build number sampai muncul pesan You are now a developer. Kemudian kembali lagi ke awal.

 1. Отворете приложението Dr.Fone на компютъра, докато свързвате устройството с Android към компютъра с помощта на микро USB кабел, и изчакайте приложението Dr.Fone да завърши, за да разпознае Android. Докоснете опцията Разрешаване , ако на Android се появи изскачащо съобщение .

 2. Щракнете върху бутона за стартиране, за да извършите процеса на сканиране от предварително изтрити данни на Android. Този процес ще отнеме време, особено ако има много данни на Android.

 1. Щракнете върху раздела Съобщения, за да изберете SMS съобщението, което искате да върнете, просто поставете отметка в квадратчето за съобщение , което искате да възстановите . Преди да извършим процеса на възстановяване , можем първо да прегледаме изтритите съобщения, преди да решим да натиснем бутона за възстановяване .
 1. Ако сте 100% сигурни, щракнете върху бутона Възстановяване, след това приложението трябва да се стартира и след това изтритите SMS съобщения най-накрая могат да се използват отново.

Как да видите изтрити SMS с MyJad Android SMS Recovery

На пръв поглед това приложение всъщност е популярно приложение като начин за възстановяване на изтрити SMS на Android.

Както подсказва името, това приложение е създадено специално за възстановяване само на изтрити SMS съобщения.

Сега това приложение може да се използва на устройства с Android и iOS.

 1. Изтеглете и инсталирайте приложението MyJad Android Recovery на компютъра. Изтеглете от официалния уебсайт тук.

 2. Отворете инсталираното приложение, докато свързвате устройството с Android към компютъра с помощта на микро USB кабел. Активирайте USB опция за отстраняване на грешки, методът е същият във втората стъпка в първия метод.

 3. Изчакайте, докато устройството с Android открие това приложение, след като устройството с Android бъде открито, приложението автоматично ще извърши процес на сканиране на устройството с Android.

 1. Щракнете върху раздела за съобщения, след като сканирането приключи.
 1. Изберете съобщенията, които искате да възстановите, като поставите отметка в опциите в предоставеното квадратче . Изтритите съобщения ще бъдат оцветени в червено, докато черните означават, че съобщението все още е на устройството с Android.

 2. Ако сте 100% сигурни, моля, натиснете бутона за възстановяване . Този процес на възстановяване ще отнеме време, особено ако има доста съобщения на Android.

 1. Докоснете OK в изскачащия прозорец, който показва съобщение, че процесът на възстановяване е завършен. Изключете устройството с Android от компютъра и сега най-накрая изтритото SMS съобщение може да бъде прочетено отново.

Как да възстановите изтрити SMS без приложение

И накрая, ApkVenue ще ви каже какво, ако вашият важен SMS се изтрие, без да е необходимо да използвате приложение на мобилен телефон Samsung. Ако използвате мобилен телефон на друга марка, можете също да опитате следните методи.

Как наистина да възстановите изтрити SMS на мобилен телефон Samsung е доста лесно. Трябва само да използвате функцията за архивиране и възстановяване на вашия мобилен телефон.

Любопитни ли сте как? Вижте пълното обяснение по-долу, банда!

 • Отворете приложението Настройки на вашия мобилен телефон Samsung.

 • Превъртете надолу, докато намерите опцията Accounts & Backup .

 • Щракнете върху опцията Архивиране и възстановяване .

 • В менюто изберете Възстановяване на данни . След това проверете раздела Съобщения, за да възстановите всички получени SMS съобщения до датата, на която последно сте архивирали.

 • Щракнете върху Възстановяване, за да започнете. Уверете се, че сте свързани със стабилна интернет или WiFi връзка, защото мобилният ви телефон ще изтегля данни от сървъра.

Това е методът и как да възстановите изтрити SMS на мобилен телефон с Android, лесно нали? Дано това е полезно.

Ако имате въпроси относно горните стъпки, не се колебайте да попитате в колоната за коментари по-долу.