Най-пълният индонезийски Age of Empires 2 PC мамят код

Имате ли проблеми с играта на RTS Age of Empires 2? Вижте пълната колекция от индонезийски Age of Empires 2 чит кодове от ApkVenue тук!

Когато говорим за най-добрите стратегии в реално време (RTS) , нашите умове веднага ще се отклонят към някои легендарни произведения.

Една от тях е поредицата Age of Empires , създадена от Ensemble Studios с помощта на бандата Microsoft .

От тази поредица играта Age of Empires 2: The Age of Kings е все още популярна и днес, защото все още използва класическа изометрична гледна точка .

Така че, за да помогнете на тези от вас, които все още не могат да се измъкнат с тази игра, ApkVenue ще ви даде списък с мами на Age of Empires 2, за да можете бързо да спечелите!

Най-новата и най-пълна колекция от Cheat кодове за Age of Empires 2

За първи път издадена през 1999 г., легендарната игра Age of Empires 2 е преиздавана два пъти благодарение на своята безсмъртна популярност, банда!

През 2013 г. играта е преиздадена под заглавие Age of Empires 2: HD Edition, а през 2019 г. е издадена отново като Age of Empires 2: Definitive Edition .

Уникално, мамят Age of Empires 2: HD Edition и Cheat Age of Empires 2: Definitive Edition са все същите като оригиналната версия, така че не е нужно да се притеснявате, банда!

Сега, без повече шум, на първо място ApkVenue ще обсъди как да използвате мамята на Age of Empires 2 .

1. Как да използваме Cheat Age of Empires 2

Освен за компютър, тази игра е достъпна и за най-продаваната PS2 конзола, но за тези от вас, които са любопитни как да влязат в Cheat на Age of Empires 2 PS2, нямате късмет, банда!

Поради разликата между потребителския интерфейс, използван във версията за PS2, Age of Empires 2 изневерява, че ApkVenue тук е достъпен само за версията за компютър .

  • Стъпка 1 - Докато играете, натиснете клавиша „Enter“ на клавиатурата, за да активирате менюто за измама на екрана и да поставите играта на пауза .
  • Стъпка 2 - Въведете един от мамят кодове в полето, предоставено на екрана и натиснете "Enter" отново, когато сте готови.

  • Стъпка 3 - Играта ще започне отново и ако въведете правилно чит кода Age of Empires 2: Age of Kings, ефектът ще бъде видим веднага.

Много просто, нали, как да използвам мамята на Age of Empires 2? За тези от вас, които вече са любопитни, тогава ApkVenue ще обсъди списъка с кодове на Age of Empires 2 !

2. Списък с измамни кодове за Age of Empires 2

Преди това ApkVenue искаше да предупреди, че кодовете на Age of Empires 2 не са чувствителни към малки и големи букви, така че можете да използвате главни букви, както искате.

Освен това, ако тази измама се използва в Age of Empires 2: HD Edition и Age of Empires 2: Definitive Edition, няма да можете да получите Steam Achievement .

Е, ако условията по-горе са ясни, тук ще ви представя списък с чий кодове на Age of Empires 2 за компютър.

Ефекти на измама Cheat Code
1.000 храна (10 000 в HD и окончателно издание) пържола от сирене на Джими
1000 злато (10 000 в HD и окончателно издание) Робин Худ
1000 дърво (10 000 в HD и окончателно издание) дървосекач
100 000 Храна, Злато, Дърво, Камък ninjaconnor


rowhep

Незабавно завършване (включване / изключване) егида
Отваряне на карта (включване / изключване) Марко
Показване на местоположението на врага (включване / изключване) поло
Спечелване на играта ir победител
Отказ от играта оставка
Убиване на врагове по брой torpedo # (Заменете # с номера на въпросния враг)
Убива всички други играчи, включително приятели Черната смърт
Самоунищожение wimpywimpywimpy
Контролиране на животни с изключение на птици Природни чудеса
Превръщането на птиците в летящи кучета Ууф Ууф
Издигнете тайното звено на Шелби Кобра как се включва това
Поражда яростното тайно звено на Monkey Boy яростното маймуно момче
Издигнете тайното звено на диверсанта на късчета
Появява се VMDL Secret Unit обичам главата на маймуната
Хвърляйте хайвера на Penguin Secret Unit (HD и Definitive Edition) аз не съществувам
Представяме ви тайното звено Алфред Алпака (HD и окончателно издание) симулатор на алпака

За последните 2 чий кодове на Age of Empires 2 той може да бъде активиран само във версиите HD Edition и Definitive Edition , а, банда!

Това е списъкът с мамят кодове за Age of Empires 2 от ApkVenue. Въпреки че е на 20 години, тази игра все още е много подходяща за игра, банда.

За тези от вас, които може да се интересуват повече от жанрови игри с отворен свят , прочетете също GTA Sandreas PS2 и PC мамят от ApkVenue !

Може ли Age of Empires 2 измама от ApkVenue по-горе да ви помогне? Какво друго мамят игра търсите? Споделете в графата за коментари!

Прочетете също статии за Cheats или други интересни статии от Fikri Harish