как да инсталирам windows 10 на android

Лесен начин за инсталиране на Windows 10 на Android, без да е необходимо корен или използване на тежък допълнителен софтуер. По-малко от 5 минути!

Windows 10 е операционна система, разработена от Microsoft и синоним на използване на компютри или смартфони и таблети на платформата Windows Mobile.

Това означава, че Android смартфонът, който използвате, не поддържа Windows 10, нали? Да. Но всъщност не.

За потребителите на Android, които наистина искат да изпитат Windows 10, ApkVenue ще ви каже как да инсталирате Windows 10 на Android .

 • Не използвайте Windows отново! Това е причината ..
 • Разкрито! Друга работа на фотографа за тапети с Windows XP, която не е по-малко готина
 • 10 „Супер“ лесни Windows 10 съвета и трикове, които трябва да опитате!

Ето как да инсталирате Windows 10 на Android

За да се случи това, вашето устройство с Android се нуждае от помощта на приложение, наречено Computer Launcher .

Можете да получите това приложение безплатно в Play Store или по-лесно, можете веднага да кликнете върху бутона за изтегляне по-долу.

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

След като определите правилното приложение, можете след това да „жонглирате“ с Android, за да бъде като Windows Phone или друго устройство, което използва Windows 10 OS.

Просто следвайте стъпките по-долу:

 • Започвате да се чувствате отегчени или отегчени от външния вид на вашия Android смартфон, например, като един от смартфоните на ApkVen по-долу. След това преминете през ума си, за да усетите усещането за използване на Windows 10 като операционна система на вашия Android.
 • Както споменахме по-горе ApkVenue, имате нужда от помощта на приложение, наречено Computer Launcher за Win 10.
 • След като приложението е инсталирано, можете веднага да използвате Computer Launcher като основен стартер на вашия Android смартфон. Можете да направите това, като изберете Computer Launcher от списъка на стартери на вашия Android смартфон.
ВИЖТЕ СТАТИИ
 • Ето как ще изглежда началният екран на вашия смартфон с Android, когато сте активирали Computer Launcher като основен стартер. Не спира дотук, някои от функциите и външният вид в него също са като Windows 10.
 • Изберете бутона за меню в долния ляв ъгъл (в червеното поле), след което дисплеят на приложението на вашия смартфон ще изглежда като дисплея на приложението на устройство с Windows 10.
 • Изберете иконата със стрелка (червено поле), след което ще се появят различни състояния като захранване на батерията, WiFi връзка, Bluetooth и т.н.
 • Изберете иконата за съобщение, разположена в долния десен ъгъл (в червеното поле), ще се появи известие от смартфон, което разбира се също изглежда като известия за устройства, базирани на Windows 10.
 • За да не забравяме, изгледът на галерията, съдържащ папките и файловете на вашия смартфон, също ще бъде оформен като дисплея на Windows 10.

Това са съвети от ApkVenue за това как да инсталирате Windows 10 на Android лесно и практично.

Въпреки че не е истинско устройство с Windows, пак можете да се отървете от скуката и да усетите усещането за използване на Windows 10 чрез Android смартфон. Късмет!

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Рейналди Манасе .