как да използвам teamviewer 2020

Искате ли да управлявате компютъра си чрез мобилен телефон с Android или обратно? Ето как лесно да използвате Teamviewer за отдалечен компютър и HP (Актуализация 2020)

Може би много от вас все още не знаят как да използват Teamviewer или дори не знаят какво е Teamviewer и за какво се използва.

Просто е така, банда. Понякога има ситуации, в които трябва да осъществим достъп до компютър или мобилен телефон, въпреки че нашият компютър или мобилен телефон е далеч от нас.

Е, Teamviewer е просто и лесно за използване приложение за цели като отдалечен достъп до компютър или мобилен телефон чрез интернет мрежата.

Не само това, това приложение има и функция за прехвърляне на файлове . Как да използвате Teamviewer е доста лесно. Всичко, от което се нуждаете, е интернет връзка, ID и парола, които Teamviewer предоставя на вашето устройство.

Колекция от начини за използване на Teamviewer за компютър и Android (Актуализация 2020)

Приложението Teamviewer е приложение, което може да се използва за управление, достъп, наблюдение или отдалечаване на едно устройство от друго.

Както ApkVenue каза преди, Teamviewer има много функции, дори може да хаква, знаете ли. И така, ApkVenue иска да ви обясни, за да можете и вие да се възползвате от него, банда.

В тази статия ApkVenue ще ви разкаже няколко начина за използване на Teamviewer. Започвайки от отдалечен компютър към компютър, отдалечен Android от компютър и отдалечен компютър от Android.

Вижте го !

Как да използвам Teamviewer за отдалечен компютър с компютър

За отдалечени компютри с други компютри първо трябва да инсталирате приложението Teamviewer на двата компютъра , с които искате да се свържете.

Приложението Teamviewer наистина е доста леко. Няма нужда да се притеснявате, че вашият компютър или лаптоп е бавен след инсталирането на това приложение.

 • Изтеглете приложението Teamviewer чрез връзката по-долу:
Производителност на приложения TeamViewer GmbH ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Инсталирайте Teamviewer, след което изберете безплатната версия .

 • Освен това, ако компютърът ви все още е свързан с интернет, ще се покажат идентификаторът и паролата на Teamviewer. ID и парола се използват за отдалечено дистанционно отдалечаване на друг компютър.

 • Имайте предвид, че можете да създадете нова парола или нищо (паролата и идентификационният номер ще се променят произволно всеки път, когато използвате това приложение).

 • След това на вашия компютър или лаптоп въведете идентификатора на компютъра на Teamviewer , който искате да контролирате в колоната ID на партньора. След това щракнете върху Свързване, за да направите дистанционното.
 • Въведете паролата за компютъра или лаптопа, който искате да отдалечите, и изчакайте малко. Ако успеете, тогава екранът на вашия приятел или роднина ще се появи на екрана на вашия компютър и сега можете да получите достъп до техния компютър изцяло.

 • Освен дистанционното, можете да направите и прехвърляне на файлове .

 • За да направите това, променете настройките в Teamviewer на „File Transfer“ и променете връзката от „Remote Control“ на File Transfer .

Как да използвам Teamviewer за отдалечен мобилен телефон от компютър

Освен от компютър към компютър, Teamviewer може да се използва и за управление на компютър към Android HP или обратно. Този метод е много полезен, ако например сте по-активни пред компютър.

Можете също да направите този метод, ако мобилният ви телефон е оставен вкъщи, докато трябва да комуникирате през този мобилен телефон. Ето стъпките:

 • Изтеглете и инсталирайте приложението Teamviewer на компютъра чрез връзката, която ApkVenue предостави по-горе.

 • Междувременно изтеглете приложението Teamviewer QuickSupport на мобилния си телефон. Можете да го изтеглите чрез връзката по-долу:

Производителност на приложения TeamViewer GmbH ИЗТЕГЛЯНЕ
 • За да поддържа това приложение, ApkVenue препоръчва да изтеглите добавката Teamviewer въз основа на марката на вашия мобилен телефон в Google Play Store.
 • Ако използвате мобилен телефон Samsung, изберете Samsung Add-ons. Ако използвате LG, изберете LG Add-ons. Изчакайте да завърши инсталационният процес.

 • Отворете Teamviewer на компютъра и отворете приложението Teamviewer на HP ( QuickSupport ).

 • Въведете мобилен телефон ID си или на приятеля си по идентификационния номер на партньор, а след това щракнете върху Connect .
 • Е, сега можете да поемете пълен контрол върху мобилния си телефон или приятелите си от компютър. Това е лесно?

Как да използвам Teamviewer за отдалечен компютър от HP

Освен двата метода по-горе, можете също така, знаете, да управлявате компютър / лаптоп чрез мобилния си телефон. Да предположим, че трябва да направите нещо на компютъра, докато сте в тоалетната.

Методът не се различава много от това, което ApkVenue обясни по-рано. За да научите повече, вижте обяснението на ApkVenue по-долу:

 • Отворете приложението Teamviewer на компютъра и отворете Teamviewer, инсталиран на вашия мобилен телефон.

 • Въведете ID на партньора (PC ID, който искате да отдалечите) в приложението Teamviewer на мобилния си телефон.

 • Щракнете върху Дистанционно управление и изчакайте няколко минути, след което въведете вашата парола за Teamviewer за компютър на мобилния си телефон . След това щракнете върху OK .

 • Ако успее, екранът на вашия компютър ще се появи и сега можете напълно да контролирате компютъра си чрез мобилния си телефон.

 • За да изключите дистанционното, щракнете върху X вляво на телефона или на компютъра щракнете върху X в изскачащия прозорец на Teamviewer долу вдясно

Толкова много статии за това как да използвате Teamviewer за отдалечени телефони и компютри с Android. Надяваме се, че това ръководство на ApkVenue може да бъде полезно за вас, банда.

Споделете вашите предложения и мнения в колоната за коментари, предоставена по-долу. Ще се видим следващия път!