как да използвам asus pc връзката на вашия компютър или лаптоп

Вместо да се притеснявате да намерите как да деинсталирате приложението PC Link на вашия ASUS ZenFone, по-добре е, ако ApkVenue ви каже как да използвате ASUS PC Link на вашия компютър или лаптоп.

За тези от вас HP Android ZenFone серия потребители от ASUS , със сигурност сте запознати с приложение, наречено PC Link . Да, PC Link наистина е приложението по подразбиране от ASUS ZenUI, което със сигурност ще бъде на всеки мобилен телефон Android ZenFone. Не можете да деактивирате това приложение , камо ли да го деинсталирате . Така че, вместо да си правите труда да мислите как да го деактивирате или деинсталирате , по-добре е ApkVenue да ви каже как да използвате ASUS PC Link на вашия компютър или лаптоп.

 • Как да проверите качеството на ASUS Zenfone HP без приложение
 • 5 Прилики между ASUS ZenFone 2 и ASUS ZenFone 5
 • Пълен списък на Asus Zenfone BLOATWARE, който ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХВА след Root

ASUS PC Link е полезен за показване на всички дейности, които правите на телефона си с Android, на екрана на вашия компютър или лаптоп. Можете също така да управлявате мобилния си телефон с Android с мишка и клавиатура . Така телефонът ви с Android ще се появи на компютъра като приложение. Можете да чатите , да сърфирате , да гледате видеоклипове, да играете игри и т.н. Ето и стъпките за инсталиране:

Как да използвам ASUS PC Link на вашия компютър или лаптоп

 • Изтеглете PC Link за Windows тук. Продължете да инсталирате както обикновено.
Браузърни приложения ASUSTeK Computer Inc. ИЗТЕГЛИ
 • Веднъж инсталиран, отворете програмата.
 • Свържете вашия Android телефон с компютъра с помощта на USB кабел.

 • Отворете приложението PC Link на вашия ASUS Zenfone.

 • Щракнете върху бутона „Първи стъпки“ . Продължете към "OK" .
 • След това погледнете отново програмата PC Link на компютъра. В раздела „Име на устройството“ кликнете върху името на свързания ASUS Zenfone.
 • Сега вашият телефон с Android може да се управлява чрез компютър с помощта на мишка и клавиатура. Например да пишете SMS, да отваряте приложения и т.н.
 • За да прекратите връзката, въведете отново приложението PC Link на вашия телефон с Android, след което кликнете върху „Прекъсване на връзката“ .

PC Link е много полезен, ако сте заети да правите различни неща на компютър или лаптоп, така че нямате време да виждате известия на мобилния си телефон, да отговаряте на входящи съобщения и т.н. С PC Link вече няма нужда да проверявате телефона си с Android през цялото време. Защото всичко, което се случва с мобилния ви телефон, ще се появи на екрана на компютъра. Дано това е полезно, да! Ако знаете предимствата на PC Link, които са още по-готини, уведомете Jaka чрез колоната за коментари по-долу!

[притурка] 234 [/ притурка] [приспособление] 235 [/ приспособление] [приспособление] 236 [/ приспособление] [приспособление] 238 [/ приспособление] [приспособление] 764 [/ приспособление]