как да възстановите изтрити снимки на мобилни телефони и компютър

Как да възстановите изтритите снимки на мобилни телефони и лаптопи не е толкова трудно, колкото си мислите. Вижте урока за това как да възстановите изтритите снимки тук!

Как да възстановите изтритите снимки със сигурност е важна информация за тези от вас, които обичат да правят снимки и да ги съхраняват в галерията на мобилни телефони, а, банда.

Спомнянето на дейността по съхраняване на снимки или изображения на този мобилен телефон е начин потребителите да заснемат красиви спомени. За съжаление, не всички мобилни телефони имат джъмбо памет.

Това ни кара често да изтриваме стари снимки , например предишни . Въпреки това изтриването на снимки понякога ни кара да съжаляваме, защото спомените няма да се повтарят.

Добри новини за вас, банда! Този път ApkVenue ще ви разкаже някои начини за възстановяване на изтрити снимки . Любопитен? Слушай, да!

Как лесно да възстановите изтритите снимки

Всъщност снимките, които изтривате от галерията, няма да изчезнат веднага от вашия мобилен телефон или лаптоп / компютър. Има временна папка за съхранение, която ще съдържа снимките, които сте изтрили.

Ако обаче сте почиствали паметта повече от веднъж или сте почистили кошчето , снимките ще бъдат загубени завинаги.

Този метод за възстановяване на изтрити снимки ще работи, стига да не сте изтрили снимките за постоянно. Ако нямате търпение, просто разберете как!

Как да възстановите изтритите снимки на телефони с Android

На първо място, ApkVenue ще сподели как да възстановите изтритите снимки на Android. Този метод е доста прост и лесен за вас.

Спокойно, не е нужно да изкоренявате вашия Android, за да възстановите изтритите снимки.

Всичко, от което се нуждаете, е приложение, което е достъпно безплатно в Play Store и други магазини за приложения. Всъщност можете да използвате и приложението Google Photos по подразбиране , знаете ли!

Е, за тези от вас, които са любопитни как да възстановите изтрити снимки на Vivo, Xiaomi, Samsung или друга марка мобилни телефони с Android, ето стъпките.

1. Как да възстановите изгубени снимки с помощта на приложението Photo Recover

За тези от вас, които обичат да използват други приложения на галерията, известни още като не използват Google Photos, всъщност има много алтернативни приложения за възстановяване на изтрити снимки.

Едно от тях е приложението Dumpster. Това приложение за възстановяване на изтрити снимки е с доста добро качество.

Тогава как да възстановите изтритите снимки с помощта на Dumpster? Просто следвайте лесната стъпка по стъпка по-долу:

Стъпка 1 - Отворете приложението Dumpster
 • Първо, отваряте Dumpster на вашия Android телефон. Ако го нямате, можете да инсталирате приложението Dumpster чрез връзката по-долу:
Производителност на приложенията Baloota ИЗТЕГЛЯНЕ
Стъпка 2 - Докоснете иконата с три реда
 • Ако процесът на инсталиране завърши, незабавно отворете приложението и изберете иконата с три реда, разположена в горния ляв ъгъл. Продължете, като изберете опцията Deep Scan Recovery .
Стъпка 3 - Изберете снимки за възстановяване (възстановяване)
 • След това приложението ще покаже всички снимки, които са били и са били изтрити от вашето устройство с Android. Изберете една или повече снимки, които искате да възстановите.
Стъпка 4 - Изберете „Възстановяване в галерията“
 • След като отворите снимката, изберете Restore to Gallery . След това снимката автоматично ще се появи отново в галерията на смартфона.

В допълнение към Dumpster и други приложения за Android, които също са налични в Play Store, можете да използвате помощта на други приложения или софтуер на компютър. Един от тях е Wondershare Dr.Fone .

2. Как да възстановите изтритите снимки на HP с помощта на Google Photos

Google Photos е едно от приложенията по подразбиране от Google, което функционира за управление на файлове под формата на снимки и видеоклипове , които се използват широко от потребителите на смартфони с Android.

Това едно приложение има различни предимства, едно от които съхранява хиляди снимки и може да се използва и като алтернативен начин за възстановяване на изгубени снимки в галерията.

С други думи, можете лесно да възстановите изтритите снимки в това приложение. Как Достатъчно е да следвате тези стъпки:

Стъпка 1 - Изберете иконата с три ивици
 • Отворете приложението Google Photos на вашия смартфон с Android. След това изберете иконата с три реда в горния ляв ъгъл.
Стъпка 2 - Изберете менюто „Кошче“
 • Продължете, като изберете опцията от менюто „ Кошче “ .
Стъпка 3 - Изберете снимките за възстановяване
 • След това приложението ще покаже всички снимки, които са били на вашето устройство с Android, включително тези, които са били изтрити.

 • Изберете една или повече снимки, които искате да възстановите.

Стъпка 4 - Възстановете снимката
 • Изберете иконата на точка в горния десен ъгъл, след което изберете Възстановяване . Снимката автоматично ще се появи отново в галерията.

Ето как да възстановите снимките в галерията от Google Photos, банда.

За съжаление горните стъпки не се отнасят за тези от вас, които искат как да възстановят окончателно изтрити снимки в Google Photos (Google Photos), банда.

3. Как да възстановите изтритите снимки без приложение

В допълнение към използването на Google Photos или допълнителни приложения, разбира се, можете също да възстановите изтрити снимки без приложение на Android .

Причината е, че в момента почти всички мобилни телефони с Android са оборудвани с функцията Recycle Bin , която обикновено намирате на лаптопите.

Например тук ApkVenue ще направи как да възстанови изтритите снимки на мобилни телефони Xiaomi без приложение. Можете да го практикувате и на други марки мобилни телефони с Android, а!

Стъпка 1 - Отворете галерията
 • На първо място, отваряте приложението Галерия и избирате менюто с икона на точка в горния десен ъгъл.

 • След това избирате „Кошче“ .

Стъпка 2 - Изберете снимките за възстановяване
 • Веднъж на страницата на кошчето, вие избирате кои снимки да възстановите, като докоснете и задържите снимката, докато се появи икона за проверка.

 • И накрая, просто изберете менюто „Възстановяване“, за да го възстановите. Тези стъпки могат да бъдат направени и ако искате да възстановите изтритите снимки във вътрешната памет на Android, банда.

О, да, ако искате да научите повече за това как да възстановите файлове на Android, можете да прочетете следната статия на ApkVenue: Как да възстановите изтритите файлове на Android .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да възстановите изтритите снимки на iPhone

HP iPhones наистина са известни със своето качество на снимките с висока разделителна способност, но имат размер, който изяжда достатъчно памет.

Не рядко много хора умишлено или неволно изтриват важни снимки на iPhone, за да го направят по-широк.

Ако искате да знаете как да възстановите изтритите снимки на мобилен телефон на iPhone, следвайте методите по-долу, банда!

1. Наскоро изтрити функции

Както ApkVenue каза преди, снимките, които изтривате, няма да изчезнат веднага от паметта на мобилния телефон, а се съхраняват временно в специална папка.

iPhone има папка, наречена Наскоро изтрита, която съхранява изтритите данни. Можете да използвате тази папка за възстановяване на снимки.

Ето как да възстановите изгубени снимки в галерията на iPhone:

Стъпка 1 - Отворете папката „Наскоро изтрити“
 • Отворете приложението Снимки , след което превъртете надолу, докато намерите папка, наречена Наскоро изтрити .

 • Папката на албума ще показва снимките, които са били изтрити през последните 30 дни. След 30 дни снимките ще бъдат изтрити за постоянно.

Стъпка 2 - Изберете снимките за възстановяване
 • Докоснете снимката, която искате да възстановите, след което изберете опцията Възстановяване . Свършен!

Е, ако търсите начин да възстановите изтритите снимки без приложение на iPhone мобилен телефон, можете да опитате стъпките по-горе, банда.

2. Използване на софтуер

Ако снимката, която искате да възстановите, е била изтрита за постоянно от вашия iPhone, можете да използвате някакъв софтуер на вашия компютър.

Един от начините да възстановите изтритите снимки на iPhone е да използвате приложението iBackup Extractor .

Използването на приложението за възстановяване на изтрити снимки е доста лесно. Можете директно да изтеглите приложението чрез следната връзка:

Приложения Помощни програми Широкоъгълен софтуер ИЗТЕГЛЯНЕ

Имайте предвид, че за да използвате този метод, първо трябва да имате архивен файл, съдържащ снимките, които сте изтрили по-рано.

Този метод обаче ще замени всички файлове на вашия iPhone. Всички нови файлове, които съществуват след архивирането, ще бъдат загубени от вашия iPhone.

Следват подробните стъпки, които трябва да изпълните:

Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте софтуера
 • Първата стъпка, изтеглете и инсталирайте софтуера iBackup Extractor на вашия компютър или лаптоп.
Стъпка 2 - Свържете iPhone
 • След това свържете вашия iPhone към лаптопа, след което отворете софтуера. След това изберете вашия файл за архивиране на iPhone от списъка.
Стъпка 3 - Изберете раздела „Снимки“
 • Щракнете върху раздела Снимки във всеки архив, за да намерите изтрити iPhone снимки.

 • След като намерите снимката, която искате да възстановите, изберете файла, след което щракнете върху Копиране на снимки .

3. Чрез iTunes

Подобно на метода по-горе, ще разчитате на архиви от вашия iPhone, които са били съхранени в iTunes . Този метод също ще презапише данните, които току-що сте запазили.

Тук можете да използвате iTunes като начин за възстановяване на изгубени снимки в галерията и резултатите са доста надеждни.

Ето как да възстановите изтритите снимки на iPhone чрез iTunes:

Стъпка 1 - Свържете вашия iPhone към лаптопа
 • Първата стъпка е да свържете вашия iPhone към вашия лаптоп MacBook или каквото и да било с помощта на USB кабел. След това отваряте приложението iTunes .

 • След това кликнете върху иконата на вашето устройство, когато се появи в iTunes.

Стъпка 2 - Изберете „Възстановяване на резервно копие“
 • Изберете опцията Restore Backup , след това изберете архивния файл, който искате да възстановите на iPhone.

 • Ако е така, щракнете върху „Възстановяване“, след което изчакайте да завърши целият процес.

Стъпка 5 - Изчакайте процесът да приключи
 • И накрая, вашият iPhone ще се рестартира и ще възстанови изтритите снимки на iPhone.

4. Чрез iCloud

Освен че преминавате през iTunes, можете също да възстановите изтрити снимки на вашия iPhone, като използвате функцията за архивиране чрез вашия акаунт в iCloud .

Тази функция, съдържаща се в iCloud, ви позволява да извличате снимки, които са били изтрити умишлено или случайно.

Ето стъпките, които можете да следвате, за да възстановите изтритите снимки чрез iCloud.

Стъпка 1 - Нулирайте iPhone
 • Първата стъпка е да нулирате iPhone чрез менюто Настройки, след което рестартирайте iPhone.
Стъпка 2 - Изберете „Възстановяване от iCloud Backup“
 • Следвайте първоначалните стъпки за настройка на екрана на iPhone, докато се появи опцията Приложения и данни , след което изберете Възстановяване от iCloud Backup .
Стъпка 3 - Изберете файловете със снимки, които искате да възстановите
 • Въведете вашия Apple ID , след което изберете архивния файл, който искате да възстановите, за да възстановите изтритите снимки на iPhone.

Как да възстановите изтрити снимки на компютър / лаптоп

Освен мобилните телефони, проблемът със загубата на снимки често се среща и от потребители, които запазват снимките си на компютър или лаптоп . Но не е нужно да се притеснявате, защото ApkVenue ще ви даде и лесен начин да го възстановите на вашия компютър / лаптоп.

Изтритите снимки все още могат да бъдат върнати отново, стига да отговарят на определени критерии.

Има четири метода, които можете да направите и са относително лесни за възстановяване на любимите ви снимки. Като например? Ето четирите начина:

1. Проверка на кошчето

Определено знаете този първи метод. Но за да бъдете по-сигурни, първото нещо, което трябва да проверите, когато искате да възстановите изтритите снимки, е кошчето .

Да, това „кошче“ на компютър или лаптоп е временно място за изхвърляне на файлове, които са били изтрити от потребителите.

Автоматично снимките, които сте изтрили или случайно изтрили, все още се съхраняват тук.

С достъп до тази една папка можете да възстановите изтритите снимки, така че да се появят обратно в пространството за съхранение и да ги използвате за различни цели.

Номерът е да изберете снимките, които искате да възстановите, щракнете с десния бутон на мишката и изберете Възстановяване . След това снимката автоматично ще се върне към компютъра / лаптопа.

2. Използване на функцията за възстановяване на предишни версии

Проверили ли сте и не можете ли да намерите снимката, която имате предвид, в кошчето? Не се притеснявайте! Все още има други начини да намерите снимката, която търсите.

Трябва само да отидете до последната папка, където са снимките, преди да бъдат изтрити. Щракнете с десния бутон на мишката и изберете Възстановяване на предишни версии .

Ще се появи папката, в която се е намирала последната снимка и можете да я възстановите, за да я възстановите.

3. Използване на специален софтуер

Ако вградените функции по-горе не са достатъчни, за да възстановите изтритите снимки, можете да опитате различен специален софтуер, който може да ви помогне да възстановите снимки.

Тук ApkVenue дава препоръки за софтуер, който можете да опитате:

 • Възстановяване на дялове на MiniTool
Apps Utilities Minitool ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Рекува
Приложения за почистване и настройка Piriform ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Мъдро възстановяване на данни
WiseCleaner.com Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Възстановяване на файлове на PC Inspector
Почистване и настройване на приложения Convar ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Защита на данните (снимки)

Превенцията е по-добра от лечението. Фразата е подходяща за описване по този начин. Да, ако не искате да загубите важни снимки, първо архивирайте данните си.

Копирайте снимките на устройство, различно от компютъра или лаптопа, което използвате като място за съхранение.

По този начин, ако снимките на вашия компютър / лаптоп са загубени, можете да копирате обратно снимките, които сте съхранили на друго устройство.

Това е пълна дискусия за това как да възстановите изтрити снимки на телефони с Android, iPhone, компютри от Jaka този път, банда. Дано това да е решение, да!

Сега можете да възстановите важни снимки по всяко време, без да се налага да изкоренявате любимия си смартфон или да правите кодиране на ниво Бог.

Надяваме се информацията този път да е полезна за всички вас и ще се видим отново в следващите статии.

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Рейналди Манасе .