12 от най-добрите и най-новите китайски романтични драми 2020

Автомобилни романтични китайски драми, които да гледате през свободното си време? Вижте препоръките за най-новите и най-добрите романтични китайски драми по-долу!

Романтичните китайски драми са подходящи за тези от вас, които търсят предавания с елементи на любов, които ви карат да се чувствате зле. Този жанр наистина е един от най-предпочитаните.

Може би ви е скучно да гледате романтични корейски драми или романтични аниме с подобни истории.

Като алтернатива можете да гледате китайски драми, които представят любовна история с история, която е уникална и различна от драмите, правени в други страни, знаете ли!

Затова този път ApkVenue ще ви даде препоръки за най -добрите и най-новите китайски романтични драми за 2020 г., които да гледате!

Най-новата и най-добра романтична китайска драма през 2020 г.

Може би китайските драми не са толкова популярни, колкото корейските драми в Индонезия. Всъщност качеството на драмата е не по-малко добро. Актьорският състав също е сладък, знаете ли!

И така, кои са най-новите и най-добрите романтични китайски драми, които ApkVenue препоръчва за вас? Вижте подробностите по-долу, да тръгваме!

1. Пребройте късметлийските си звезди

Гледали ли сте някога легендарната китайска драма „ Метеорната градина“ ? Ако е така, трябва да знаете добрия външен вид и харизмата на главния герой на име Джери Ян.

След като изминат години, отново можете да видите очарованието на Джери Ян в китайската драма за конгломерат, озаглавена „ Count Your Lucky Stars“ .

Тази последна китайска романтична комедийна драма през 2020 г. разказва историята на двама души, които си разменят съдбите, защото случайно се целуват, банда.

Джери Ян играе ролята на арогантен бизнесмен, докато Шен Юе ще играе дизайнер, който има много лош късмет.

Подробности Информация
Рейтинг 7.8
Брой епизоди 34
Жанр Бизнес, комедия, романтика, живот, драма
Дата на излизане 3 август 2020 г.
В ролите Шен Юе, Джери Ян, Джаки Ли

2. Романсът на Тигър и Роза

Искате ли да гледате романтични китайски драми 2020? Ако е така, опитайте да гледате „Романсът на тигъра и розата“, който се излъчваше от 18 май 2020 г. до 1 юни вчера.

Тази драма разказва историята на сценарист, който се всмуква в света със собствен сценарий. Проблемът е, че той не е главният герой, банда.

Вместо това той става известен статист и ще умре в епизод 3. От друга страна той се влюби в принца в сценария.

Подробности Информация
Рейтинг 8.7
Брой епизоди 24
Жанр Приключенски, исторически, комедия, романтика, престъпност, живот, драма, фантазия, свръхестествено
Дата на излизане 18 май 2020 г.
В ролите Роуз Жао, Райън Динг, Джоу Дзи Син

3. Радост от живота

Всъщност Joy of Life ще се излъчи през 2019 г., но тази поредица ще приключи през 2020 г. Така че все още е съвсем свежо, ако искате да гледате от самото начало, банда.

Тази романтична китайска драма от 2019 г. разказва историята на сина на император, който е превзет и след това царството му е превзето. Той е израснал, без да знае произхода си.

Когато порасна, той разбра, че императорът, когото уважава, е човекът, който уби семейството му. Въпреки че тази драма има темата за отмъщението, радостта от живота има романтичен сюжет, знаете ли.

Подробности Информация
Рейтинг 9.1
Брой епизоди 46
Жанр Екшън, Исторически, Комедия, Романтика, Политически
Дата на излизане 26 ноември 2019 г.
В ролите Zhang Ruoyun Haolin Han, Li Qin, Chen Daoming

4. Любовта последните два ума

„Love Last Two Minds“ е най-новият китайски романтичен драматичен сериал за 2020 г., излъчен в края на февруари 2020 г., банда.

В кралската китайска романтична драма, базирана на този роман, участват Алън Ю, който играе Джин Ци , и Юки Чен, който играе Юан Цин Ли .

Разположен в ерата на кралството, вие не сте представени само с романтична история. Но също така политика и конспирация около царства, банди.

По-любопитно, нали? Просто гледайте тази индо-романтична китайска драма на любимия си сайт за гледане на мандарина!

Подробности Информация
Рейтинг 7.6
Брой епизоди 36
Жанр Исторически, романтика, разследване
Дата на излизане 21 февруари 2020 г.
В ролите Yukee Chen, Yu Menglong, Wang Gongliang

5. Друг Аз

Китайската драма от 2019 г., която ApkVenue препоръчва за вас, е „ Още аз“ . Тази драма се излъчва от 22 юли 2019 г. вчера до септември 2020 г.

Историята е, че има две момичета на име Ци Юе и Су Джиа Минг, които са приятели от дълго време, въпреки че имат противоположни личности.

Тяхното приятелство беше подложено на изпитание, когато се влюбиха в същия човек на име Ан Сенг . Коя победа, приятелство или любов?

Подробности Информация
Рейтинг 7.9
Брой епизоди 53
Жанр Приятелство, романтика, младост, драма
Дата на излизане 22 юли 2019 г.
В ролите Chen Du Ling, Shen Yue, Dylan Xiong

6. Go Go Калмари!

Освен това има романтична китайска драма от 2019 г., озаглавена Go Go Squid, която разказва за певец на име Tong Nian .

Някога Тонг Ниан се влюби в гений в областта на компютрите и игрите на име Хан Шан Ян .

Първата среща се състоя в интернет кафене, когато Тонг Ниан помагаше на братовчед си. За съжаление той се страхуваше твърде много, за да се приближи до него.

Въпреки това уникалната личност на Tong Nian накара първоначално студения Han Shang Yang да се заинтересува малко.

Подробности Информация
Рейтинг 8.8
Брой епизоди 41
Жанр Приятелство, бизнес, комедия, романтика, училище, младеж
Дата на излизане 9 юли 2019 г.
В ролите Ян Цзи, Ли Сиан, Ху Йи Тиан

Още една последна романтична китайска драма. . .

7. Влюби се

Освен това, там е най-новата 2019 китайски драма романтичната комедия се влюби в който е адаптиран от романа на Шен Чанг Мей право Историята на Gossip Girl .

Тази драма е доста забавно да се гледа, защото ще видите любовна история между мистериозната Фън Пинг и на плейбой , но богат Tang Jianan .

Поради този фон ще видите луксозни дрехи, носени от актьорския състав, модерна архитектура, спортни коли и много други.

Подробности Информация
Рейтинг 8.1
Брой епизоди 30
Жанр Бизнес, комедия, романтика, свръхестествено
Дата на излизане 11 юни 2019 г.
В ролите Камил Хуа, Ричардс Уанг, Ли Руо Нинг

8. Ваше Височество, Мониторът на класа

Подобно на най-романтичната китайска драма някога, Ваше Височество, The Class Monitor е базиран на роман за богато семейно момче на име Гу Цзи Чен .

Той срещна Су Ниан Ниан, която се опитваше да се адаптира към неговото училище. Започвайки от случайна среща, те в крайна сметка се бият много.

Може би можете да познаете следващата сцена, имайки предвид многото драматични сюжети като този. Започвайки от бой, тогава семената на любовта растат.

Подробности Информация
Рейтинг 7.8
Брой епизоди 36
Жанр Романтика, училище, младеж
Дата на излизане 30 май 2019 г.
В ролите Niu Jun Feng, Fair Xing, Yang Xin Ying

9. Моят истински приятел

Моят истински приятел разказва историята на начинаещ агент по имоти на име Ченг Жен Жен, който е много развълнуван от работата си.

Той беше сдвоен с друг новобранец на име Шао Пън Ченг, който всъщност беше син на президента на компанията и реши да скрие самоличността си.

Това е горе-долу предпоставката на тази най-добра романтична китайска драма. Пътуването, което са преминали заедно, е дало много ценни уроци за тях, включително любов.

Подробности Информация
Рейтинг 7.9
Брой епизоди 48
Жанр Приятелство, бизнес, романтика, живот, драма, семейство
Дата на излизане 19 май 2019 г.
В ролите Angelababy, Deng Lun, Zhu Yi Long

10. Le Coup de Foudre

Le Coup de Foudre е не по-малко вълнуващ! Жао Цяо Йи и Ян Мо нямаха нищо общо, освен че бяха седнали на една маса в училище.

Единият е завършен ученик, другият може да се счита за провал. Те обаче имат силна връзка, за да постигнат съответните си мечти.

За съжаление, заради инцидент те трябваше да се разделят. Четири години по-късно те се срещат отново и осъзнават, че са се променили, с изключение на чувствата си, които са били там от дълго време.

Подробности Информация
Рейтинг 8.7
Брой епизоди 35
Жанр Приятелство, бизнес, романтика, живот, младеж
Дата на излизане 29 април 2019 г.
В ролите Джан Ю Дзиан, Джанис Ву, Иден Джао

11. Любовта на съдбата

Заглавието на следващата китайска романтична драма Sub Indo 2019 е Destiny s Love . Ако търсите драма, която има елемент на фантазия, мисля, че тази е идеалната!

Тази драма разказва историята на Чи Ю, който е пазител на небето. Загубила ключа за силата си, тя е принудена да слезе на Земята, за да го намери.

На Земята той беше привлечен от силна жена генерал, докато най-накрая направи грешка и трябваше да бъде затворен за 3000 години.

След като е свободен, той е решен да се поправи, докато не срещне филмов продуцент, който прилича на генерала, когото е обичал първо.

Подробности Информация
Рейтинг 7.4
Брой епизоди 36
Жанр Исторически, комедия, романтика, фентъзи, мелодрама, свръхестествено
Дата на излизане 13 март 2019 г.
В ролите Xu Lu, Zhang Ming En, Ming Ren

12. Моята приятелка е извънземно

Търсите китайска драма за изпълнителен директор? Точно така! В този последен списък ApkVenue ще препоръча драма, озаглавена „ Моята приятелка е извънземно“ .

Тази драма разказва за красиво момиче на име Чай Сяоки, което всъщност е извънземно. Той загуби скъпоценния камък, за да не може да се върне на родната си планета.

Този скъпоценен камък е в изпълнителен директор на име Фанг Ленг, който изглежда красив, безразличен и арогантен. Той обаче има загуба на памет за определен период от време.

Когато Чай Сяоки се опита да вземе скъпоценния камък от Фанг Ленг, между тях се появи семе на любов. Въпреки че разказват за извънземни, техните истории са безсмъртни; направи бапер!

Подробности Информация
Рейтинг 8.4
Брой епизоди 28
Жанр Комедия, романтика, фентъзи
Дата на излизане 19 август 2019
В ролите Уан Пен, Хсу Тасапак, Уанг Ю Юн

Това са препоръките за най -добрите и най-новите романтични китайски драми от Джака. Гарантирано, сърцето ви ще се стопи, за да видите актьорската игра на актьори от държава, която е идентична с животното панда.

Имате ли други драматични препоръки, които ApkVenue не е споменал? Пишете в коментарите, да!

Прочетете също статии за драматургия или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah .