10 най-добри безплатни игри за мото gp android 2018

Като най-популярното състезание за мотоциклети в света, можете да играете Moto GP на вашия смартфон или устройство с Android. Тук ApkVenue дава препоръки за 10-те най-добри безплатни Moto GP Android игри 2018.

Като едно от най-престижните състезания за мотоциклети в света, Moto GP може да се радва и на феновете чрез игри, които присъстват както на конзоли, компютри, така и на мобилни версии .

За феновете на Валентино Роси, Марк Маркес или Хорхе Лоренцо, които използват Android, можете също да почувствате сензацията от състезания по веригата Moto GP чрез смартфон. Следват препоръки за 10 - те най-добри игри за Moto GP Android за 2018 година.

  • 15 най-страшни и най-добрите игри за призраци на Android | Авто не може да заспи!
  • 10 най-добри безплатни приключенски игри за Android
  • 10 най-добри футболни игри за Android 2020 за безплатно, директно изтегляне!

10 най-добри безплатни игри за Moto GP Android 2018

Усещайки усещането за каране на супер бърз мотор а ла Роси и др., Всъщност не винаги е необходимо да използвате компютър или игрова конзола, вашият Android смартфон също може! С разнообразие от налични опции можете да изберете една или повече от Moto GP игрите за Android по-долу:

1. MotoGP Racer

Тази игра, направена от Game Club Pvt, е една от моторните състезателни игри, които Android потребителите обичат. До написването на статията MotoGP Racer е изтеглен от повече от 100 хиляди потребители и е получил доста висока оценка , а именно 4.1.

Тази игра има за цел да осигури опит в състезанието на арената, известна още като истинската състезателна верига, като състезателите Moto GP. Персонажите, мотоциклетите с различни детайли на дисплея (състезателни последователности, записи на време и т.н.) са проектирани възможно най-близо до тези в оригиналния Moto GP.

Изтегляне: MotoGP Racer

2. Истински Moto Rider 3D

Една от игрите Moto GP на Android с най -голям брой изтегляния, докосвайки броя повече от един милион. Създадена от CallOfFun Games , играта, озаглавена Real Moto Rider 3D, също изглежда като истинско състезание Moto GP.

С разнообразие от схеми, които са подобни на схемите в Moto GP, тази игра също е сравнително лесна за игра с доста прости контроли и геймплей .

Изтегляне: Real Moto Rider 3D

3. Motogp Bike Racing Games

Motogp Bike Racing Games е мото състезателна игра, която също е създадена почти същата като тази в Moto GP. Разликата е, че тази игра изисква да действате и като механик, различен от състезател. Да, сами трябва да настроите велосипеда си така, че да отговаря на веригата или метеорологичните условия.

Въпреки че не е толкова популярна като предишните игри, създадената от GoodStudy Games игра е играна от повече от 100 хиляди потребители на Android. Получените отзиви също са доста задоволителни, защото е на 4.1.

Изтегляне: Motogp Bike Racing Games

4. Fast Rider Motogp Racing

Малко по-различна от предходните три игри, игра, наречена Fast Rider Motogp Racing, също представя супер мотори в стил Moto GP, но ви позволява да се състезавате по пътя или с други думи, не по пистата.

Интересното е, че наличните мотоциклети са проектирани подобно на тези, направени от фабричния екип на Moto GP. Тази игра, която също е създадена от CallOfFun Games, е играна и се радва на повече от 100 хиляди потребители на смартфони с Android.

Изтегляне: Fast Rider Motogp Racing

5. Истинско мото

Една от игрите Moto GP, за които се признава, че имат най-добрата графика на Android, е Real Moto . Не само мотоциклетът или веригата, детайли като отблясъците на слънцето, които се променят с наклона на мотора при завиване, добавят към истинското впечатление от играта на тази игра, създадена от Dreamplay Games.

Изтегляне: Real Moto

ВИЖТЕ СТАТИИ

6. MotoGP Race Championship Quest

Една от моторните състезателни игри, която също е популярна сред любителите на Moto GP, е MotoGP Race Championship Quest . Качеството на графиката и различни вълнуващи режими, които можете да видите във видеото по-горе, са достатъчни, за да докажат, че тази игра си заслужава да се опита.

7. Вълнуващо Motogp Racing 3D

Тази игра, направена от Shoot Down Games, е известна като една от най-леките игри с моторни състезания, известна още като тя има доста малък размер, който е само 24 MB. Въпреки че не може да се очаква графики добре, все още можете да усетите вълнението а ла раса Moto GP без да се притеснявате смартфон nge- забави или закъснение .

Изтегляне: Вълнуващо Motogp Racing 3D

8. SuperBike GT

Освен Moto GP, SuperBike е известен и като едно от най-популярните състезания за мотоциклети в света. Създадена от Jash Entertainment, игра, която адаптира SuperBike, наречена SuperBike GT, предоставя състезателно изживяване на избрани вериги с разнообразие от супер мотоциклети.

Изтегляне: SuperBike GT

9. Motogp Racing Top Bike 3D

Motogp Racing Top Bike 3D е и най- леката Moto GP игра за Android, която е подходяща за вашите потребители на смартфони с Android с посредствени спецификации. Crafting Studio като разработчик на тази игра го прави само с размер 19 MB. Въпреки това все още можете да почувствате усещането за състезание, което не е толкова различно от състезанието в стил Moto GP.

Изтегляне: Motogp Racing Top Bike 3D

10. Go Moto GP: Racing Madness

Както подсказва името, тази игра е малко по-различна от предишните моторни състезателни игри. Railing Tech създава моторни състезателни игри с по-автентично усещане, известни още като каране на истински мотор. Go Moto GP: Racing Madness е игра, която трябва да опитате, ако търсите различно състезателно изживяване на Android.

Изтегляне: Go Moto GP: Racing Madness

Това са препоръките за десетте най-добри безплатни Moto GP игри за Android, които да играете през 2018 г. Коя от десетте игри по-горе бихте искали да опитате първо? Или имате други препоръки извън тези десет игри? Кажете мнението си в графата за коментари.

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Рейналди Манасе .