10 най-добри безплатни онлайн телевизионни приложения 2020

Приложението за онлайн телевизия ви позволява да предавате любимите си телевизионни предавания навсякъде и по всяко време. ApkVenue има специална препоръка за вас, тук! (Актуализация 2020)

В пансиона няма телевизор и има само WiFi мрежа? Или искате да гледате пряко предаване на футбол, но сте извън къщата или сте на път, банда.

Освен гледане на филми, гледането на телевизия може да бъде забавно занимание, за да запълните свободното си време с различни предавания от Индонезия и чужбина.

С усъвършенстването на технологията за мобилни телефони, разбира се, сте попитали дали има начин да гледате телевизия на мобилния си телефон или как да гледате телевизия онлайн,?

Но сега вече не е нужно да се бъркате! Проблемът е, че има много от най -добрите онлайн телевизионни приложения, до които имате достъп чрез вашия мобилен телефон с Android и компютър или лаптоп.

Колекция от най- добрите онлайн телевизионни приложения 2020 (телефони с Android и компютри / лаптопи)

С препоръките за гледане на телевизионни приложения по-долу можете да предавате на живо различни индонезийски телевизионни канали . Започвайки от Trans 7, Trans TV, MNC TV, RCTI, ANTV, Indosiar, NET TV и други.

Има и други задгранични канали, които можете да гледате безплатно в HD качество. Любопитни ли сте от препоръките за приложението за индонезийска телевизия от ApkVenue? Хайде, вижте пълния преглед по-долу!

1. Mivo TV

Първо има Mivo TV , което е едно от приложенията за гледане на телевизия онлайн на мобилен телефон с Android, което можете да опитате.

Mivo TV предлага повече от 50 телевизионни канала , както индонезийска телевизия, така и чуждестранна телевизия, които можете да гледате безплатно.

Това индонезийско телевизионно приложение предоставя национални телевизионни канали , като tvOne, Trans 7, Trans TV, Metro TV и други. Междувременно за чуждестранните канали можете да гледате Al Jazeera и DW.

О, да, освен версията на приложението, можете също да получите достъп до Mivo TV чрез официалния уебсайт чрез браузър на вашия компютър или лаптоп, банда.

Подробности Mivo - Гледайте индонезийска онлайн телевизия и социални видеоклипове
Разработчик Миво
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 28MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 3.8 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Mivo TV тук:

Приложения Видео и аудио Мултимедия и видео ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Mobdro

Междувременно, ако искате да се съсредоточите върху чужди телевизионни предавания, това приложение за стрийминг на телевизия, наречено Mobdro, със сигурност е много надеждно за вас, банда.

Mobdro е известно, че предоставя безплатни услуги за гледане на телевизия от различни водещи канали в света, като CNN, ABC, HBO, CBS и много други.

За това как да гледате на мобилен телефон с приложението Mobdro, можете да кажете, че е просто. Просто влезте с вашия акаунт във Facebook или Google, можете да получите достъп до всички негови функции.

Според ApkVenue един от недостатъците на Mobdro е неговият бавен сървър. Затова се препоръчва да използвате WiFi или бърз и стабилен интернет пакет.

Подробности Mobdro
Разработчик Mobdro
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 17.6MB

Изтеглете Mobdro тук:

Изтеглете Mobdro Entertainment Apps

С приложението mobdro за телефони с Android все още можете да гледате по телевизията по начина, по който ApkVenue е обяснил по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Видео

Освен че предоставя местни и международни услуги за стрийминг на телевизия, Vidio предлага и различно друго съдържание като гледане на филми и телевизионни сериали.

В сравнение с телевизионните предавания, това приложение за гледане на телевизия е по-препоръчително за любителите на спорта с различни спортни канали в него.

За феновете на баскетбола има телевизия NBA, докато за феновете на футбола има BeIN Sports и Champions TV, банди.

За съжаление тази функция може да бъде достъпна само ако се абонирате за Vidio Premier с цени, започващи от 10 000 IDR.

Подробности Vidio - Гледайте видеоклипове, телевизия и предаване на живо
Разработчик PT Vidio Dot Com
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Vidio тук:

PT Creative Media Karya Browser Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Други приложения за онлайн телевизия ...

4. MAXstream

Специално за потребителите на доставчици на Telkomsel можете също да се насладите на MAXstream , безплатно приложение за телевизия без квота, което можете да използвате.

MAXstream предлага телевизионни канали от различни категории, като филми и забавления , деца и образование , спорт и хоби , новинарски канал и местна телевизия .

Тогава какво за тези от вас, които не използват Telkomsel? Отпуснете се, все още можете да използвате MAXstream!

Само на вас се дават само по-ограничени предавания, например можете да гледате само местна телевизия и няколко други канала .

Подробности MAXstream
Разработчик Телкомсел
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 38MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 3.9 / 5 ( Google Play )

Изтеглете MAXstream тук:

Telkomsel Apps Entertainment ИЗТЕГЛЯНЕ

5. ТВ Индонезия - ТВ онлайн индонезийски телевизионни канали

Въпреки че има малък размер, само 5.7MB, но според ApkVenue наистина можете да разчитате на това безплатно телевизионно приложение, банда.

TV Indonesia - TV Online Всъщност този индонезийски телевизионен канал предлага не само местни телевизионни предавания, но и няколко международни канала, които могат да се гледат без необходимост от абонамент.

Например Arirang, AXN, HBO за категория „ Развлечения “ до ESPN, „BeIN Sports“, телевизия „Реал Мадрид“ за категория „ Спорт “ .

Тъй като можете да го използвате безплатно, тогава се пригответе за показване на реклами, докато използвате и гледате в това приложение. Ако хората казват: "има пари, има стоки" , банда.

Подробности ТВ Индонезия - ТВ онлайн индонезийски телевизионни канали
Разработчик Pixiez Apps
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 5.7MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете индонезийска телевизия тук:

Приложения Видео и аудио Pixiez Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Визия +

Vision + , известен преди като MNC Mobile, не само излъчва телевизионни канали от MNC Group, като RCTI, Global TV, MNC TV и iNews TV.

В раздела TV в поточно предаване на приложения има канал и на други места по канала в чужбина, като Al Jazeera, DW и France 24.

О, да, от 2020 г. можете също да предавате футбол на живо , особено Лига 1, която също започва нов сезон на Vision +.

Подробности Vision +: Гледайте телевизия и поточно предаване на филми
Разработчик PT OTT MNC мрежа
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 20MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 3.9 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Vision + от тук:

Приложения Развлечения PT OTT MNC Network ИЗТЕГЛЯНЕ

7. ТВ Индонезия GO

Въпреки че това приложение за Android TV има неубедителен интерфейс, можете да се наслаждавате на предавания бързо и анти-буфериране .

TV Indonesia GO не само представя индонезийски канали , но и други популярни канали , като Al Jazeera, NHK World, National Geographic, AXN, History и други.

Друго предимство на това приложение е липсата на реклами, които пречат на вашия опит, докато гледате тук, банда.

Подробности TV Indonesia GO - Всички телевизионни канали онлайн безплатно
Разработчик Нашите Media All Inc
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 7.4MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете TV Indonesia GO тук:

Приложения Видео и аудио Gembul ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Използвайте TV GO

За потребителите на домашния интернет пакет IndiHome ще получите предимства под формата на услуга за стрийминг телевизия с различни платени канали в нея.

Вместо да съжалявате, защото сте се абонирали, можете също да използвате приложението UseeTV GO, за да го гледате по всяко време и навсякъде.

Що се отнася до вас, които не се абонирате за IndiHome, има няколко канала за безплатна телевизия, можете ли да гледате и тях!

За тези от вас, които са любопитни, по-добре е да се опитате да изтеглите индонезийското HD и чуждестранно телевизионно приложение на това.

Подробности UseeTV GO: Гледайте индонезийска телевизия и видео на живо
Разработчик PT. Telekomunikasi Индонезия, Tbk.
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 10MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 3.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете UseeTV GO тук:

Приложения Видео и аудио Използвайте ТВ ИЗТЕГЛЯНЕ

9. Индонезийска телевизия - Гледайте телевизия онлайн всички канали

Когато отворите приложението за индонезийска телевизия - Гледайте телевизия онлайн всички канали , ще ви бъде представен списък с национални канали , като Trans 7, Trans TV, tvOne, Metro TV и други.

Телевизионните предавания също са разделени на няколко други категории, вариращи от местни за регионални телевизионни предавания, религия за религиозно съдържание и също забавления .

Докато използваше индонезийското телевизионно приложение, ApkVenue усети, че процесът на буфериране е доста бърз и има минимални досадни реклами, банда.

Подробности ТВ Индонезия - Гледайте телевизия онлайн всички канали
Разработчик PT. Читра Каря Нусантара
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 8.3MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете индонезийска телевизия тук:

Приложения Видео и аудио PT. Citra Karya Nusantara ИЗТЕГЛЕТЕ

10. TVexe HD TV

И накрая, има TVexe TV HD, което е единственото най-добро приложение за онлайн телевизия на компютър, което ApkVenue все още може да използва досега, банда.

TVexe разполага с база данни за телевизионни канали от цял ​​свят, включително Индонезия, която може лесно да се филтрира в приложението му.

С функцията за автоматично търсене, разбира се, не е нужно да се притеснявате да търсите връзки за поточно предаване на живо в браузъра си , нали?

Минимални спецификации TVexe TV HD (безплатно издание за 2020 г.)
операционна система Windows 7/8 / 8.1 / 10 (32-битова или 64-битова)
Процесор Двуядрен процесор Intel или AMD
Памет 2GB
Графика 1GB VRAM
DirectX DirectX 9.0c
Съхранение 100MB

Изтеглете TVexe TV HD тук:

Приложения Видео и аудио ИЗТЕГЛЯНЕ TVexe

Това са някои препоръки за най -добрите онлайн телевизионни приложения, които можете да опитате чрез мобилен телефон с Android или на компютър или лаптоп.

Въпреки че има само едно приложение за телевизионно предаване на компютър, всъщност можете да опитате и други методи. Например, директно посещение на сайта на Mivo TV или чрез YouTube, банда.

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от JalanTikus. Късмет!

Прочетете също статии за стрийминг или други интересни статии от Naufaludin Ismail .