7 начина да се справите със закъснението на най-мощната мобилна легенда

Искате ли да знаете как да играете Mobile Legends без забавяне? този път ApkVenue ще обсъди как да се справите със забавянето на Mobile Legend, така че да бъдете спокойни, когато отново достигнете ранга на натискане.

За тези от вас, които желаят да могат да играят PC DotA 2 играта , но нямат връзка с интернет и компютърни игри, Mobile Legends може да бъде интересно бягство.

Тази мобилна игра със същата концепция като DOTA 2 вече има огромни фенове в Индонезия.

Въпреки че се играе на мобилен телефон, Mobile Legends все още се нуждае от стабилна връзка и пинг. Не е много добре, ако е война и внезапно Mobile Legend изостава.

Как да преодолеем изоставането в мобилната легенда, която е ефективна и 100% успешна

Не само проблеми с интернет, има няколко причини, които могат да накарат Mobile Legends внезапно да изпитат забавяне или прекъсване при игра.

Следователно този път ApkVenue ще обсъди задълбочено как да се справи със закъснението в ML, за да можете да прокарате ранга, без да се притеснявате за някакъв вид смущения.

Любопитен ли сте как да направите мрежата стабилна, когато играете Mobile Legend? Следва информация, която можете да използвате като еталон, както и като решение.

1. Използване на приложението Best Game Booster

Със сигурност знаете, че нашите смартфони с Android изпълняват много приложения наведнъж почти през цялото време. Започвайки от приложения за чат , социални медии, до приложения за новини, които винаги получават известия.

Това прави вашия смартфон не оптимален, когато играете игри. Ето как да се справите със закъснението в първата Mobile Legend, тоест имате нужда от най-доброто приложение за ускоряване на играта.

Това приложение прави фокуса на вашия смартфон на 100% само за игра на игри . Не е нужно да се притеснявате да правите много настройки, в приложението за ускоряване на играта всичко може да се направи незабавно.

Това приложение може също да блокира известия, които пречат на играта ви, дори да забави известията на WA и също така да постави на пауза входящите повиквания.

2. Използване на приложението Best Internet Booster

Освен приложението за ускоряване на играта, вие се нуждаете и от най-доброто приложение за усилване на интернет. Това приложение ще засили интернет сигнала, получен от вашия мобилен телефон.

Приложението за усилване на интернет ви позволява да получите най-добрия пинг от различни налични мрежи. По този начин реакцията в играта автоматично ще стане още по-добра.

За професионалните геймъри този вид приложение е задължително оръжие преди състезанието, което гарантира, че представянето им винаги е добро при игра.

Използването на бустер за интернет е един от начините да превърнете играта на мобилни легенди в най-ефективното забавяне, което можете да практикувате веднага.

3. Използвайте 4G връзка или стабилна WiFi връзка

Тъй като Mobile Legends е същата MOBA игра като DotA 2, имате нужда от стабилна интернет връзка, с пинг по-малко от 100ms .

Така че ApkVenue препоръчва да използвате 4G LTE свързаност или да се свържете със стабилна WiFi мрежа. За да не се нарушава сигналът, можете да играете в леко отворена стая.

Проблемите с връзката често са основната причина, поради която Mobile Legend изостава, затова се уверете, че вашият интернет е безпроблемен, преди да започнете да играете тази онлайн игра.

Как да преодолеем изоставането в други мобилни легенди ...

4. Изчистете работещите приложения

В сравнение с Vainglory и AOV, Mobile Legends е известно, че е по-лек, има по-малък размер на файла и може да работи гладко на смартфони с 2 GB RAM .

Въпреки това, разбира се, предварително трябва първо да почистите работещото приложение, като щракнете върху бутона за многозадачност или последните приложения .

Как да се справим със закъснението в Mobile Legend е полезно за освобождаване на RAM на смартфон, така че можете да играете Mobile Legends максимално без закъснение .

Този метод звучи клиширано, но много играчи забравят да направят това и когато играят, се появява внезапно забавяне.

5. Уверете се, че смартфонът е в работен режим

Е, някои смартфони имат няколко режима на работа. Мобилните телефони на ASUS например имат четири режима, а именно Performance, Normal, спестяване на енергия и Super Saving.

Така че по подразбиране смартфоните обикновено работят в режим „Нормално“ и в този режим консумацията на енергия на смартфона е ограничена, за да се спести живота на батерията.

Така че, не забравяйте да използвате режим на производителност, за да получите задоволително изживяване, докато играете тази игра за Android, особено Mobile Legends

Да, батерията на смартфона е малко по-разточителна, но важното е, че не изпитвате забавяне, когато играете Mobile Legends.

6. Промяна на качеството на графиката

Mobile Legends предоставя четири опции за регулиране на качеството на показваните графики, а именно Smooth (ниско), Mid (средно), High (високо) и Ultra .

Така че по подразбиране качеството на използваната графика е Mid . Ако смятате, че качеството на интернет не е добро и мобилният ви телефон се нагрява, променете графичните настройки на Smooth за известно време.

Това се прави с цел оптимизиране на игровите функции, които получавате, когато условията на мобилния ви телефон не са идеални.

Casra преодолява забавянето на Mobile Legend, като променя графичните настройки за известно време, може да има изключителен ефект за вас, знаете ли.

7. Не докато зареждате

Начинът да се справите със закъснението в следващата Mobile Legend е да не играете тази игра, докато се зарежда .

Електрическата проводимост също влияе върху производителността на смартфона, а прекомерната топлина също може да доведе до изоставане или нарушена производителност на играта .

Така че, уверете се, че имате достатъчно батерия, когато играете Mobile Legends, ако сте принудени да се зареждате, уверете се, че използвате оригиналния кабел с минимален ефект на топлопроводимост.

Сега, ако температурата на смартфона е малко гореща, отворете приложената кутия, така че топлината да се каналира правилно. С това вашият смартфон ще намали топлината по-бързо.

Това са 7 начина за преодоляване на изоставането в Mobile Legend, които могат да подобрят вашето игрално изживяване. По този начин можете да играете тази игра още по-свободно.

Въпреки това, не ви позволявайте да играете твърде много, банда, защото това може да причини лоши ефекти за вас и смартфона, който използвате.

Ако имате допълнителни съвети и трикове, не се колебайте да ги напишете в графата за коментари и ще се видим по-късно в следващите интересни статии.

Прочетете също статии за игри или други писания от Lukman Azis .