7 противоречиви филма за табу любовта кръвосмешение, само за възрастни!

Уморен от една и съща филмова история! Тук ApkVenue има списък с най-добрите филми за кръвосмешение, които са интересни за гледане!

Вдъхновението за историята на един филм със сигурност може да дойде отвсякъде, включително от различните проблеми, които ни заобикалят.

Започвайки от социални, културни, политически проблеми, до най-често избраните от режисьорите, а именно романтични истории.

Интересното е, че някои филми имат уникална романтична тема, която прави публиката любопитна, банда. Вземете например филм за кръвосмешението, известен още като кръвни връзки, който все още е табу в много страни.

Сега, говорейки за това, в тази статия ApkVenue ще обсъди някои филми за кръвосмешението, които са интересни за гледане.

Филми за кръвосмешението

Омръзна ли ви да гледате романтични филми с подобни истории? Ако случаят е такъв, това е точно, банда!

Виждате ли, по-долу, ApkVenue е подготвил няколко филмови заглавия за най-доброто кръвосмешение, което съжалявате да пропуснете. Но за тези от вас, които все още не са достатъчно възрастни, е по-добре просто да потърсите други филми!

1. Прелистник (2002)

Първо, има романтична комедия за кръвосмешението, озаглавена „ Поголовник“ , издадена през 2002 г.

Този филм разказва историята на Оскар Грубман (Аарон Станфорд) , 15-годишно момче, което има разстройство, когато харесва жени, които са много по-възрастни от него.

Въпреки че няколко красиви момичета на неговата възраст се опитват да се доближат до Оскар, изборът падна на неговата мащеха, Ив (Сигорни Уивър) .

Докато един ден, когато Оскар се опита да разкрие за разстройството си пред Ева, мащехата му го посрещна сърдечно.

2. Баладата за Джак и Роуз (2005)

Освен това има драматичен филм, озаглавен „Баладата за Джак и Роза“, който предлага не по-малко интересна и вълнуваща история за кръвосмешението.

Самият този филм разказва за живота на вдовец на име Джак Славин (Даниел Дей-Луис), който е изобразен да живее на отдалечен остров.

След смъртта на съпругата си Джак вече живее сам с дъщеря си тийнейджърка Роуз Славин (Камила Бел) .

С течение на времето тази задружност прави живота на този баща и син вече не същият, защото и двамата имат отношения като съпруг и съпруга.

3. Цветя на тавана (2014)

Режисиран от Дебора Чоу, „ Цветя на тавана“ е филм, адаптиран от популярния роман със същото име от 1979 г. на VC Andrew.

Този филм разказва историята на четирима братя; Крис (14 години), Кати (12 години) и техните 5-годишни близнаци Кари и Кори .

Четиримата са принудени да живеят в тясно таванско помещение в къщата на насилствената си баба. Това състояние се случва, след като бащата е починал при инцидент и майката е напуснала, за да се омъжи за друг мъж.

В продължение на години, живеещи заедно без родителски напътствия и състоянието на Крис и Кати, навлизащи в пубертета, кръвните връзки вече не можеха да се избягват между тези братя и сестри.

4. Олдбой (2003)

Следва корейският екшън филм, озаглавен Oldboy, който успешно постигна висок рейтинг от 82% в сайта Rotten Tomatoes, банда.

Историята започва с конфликта на младия О Дае-су (О Тае-кюнг), който е отвлечен и затворен в много затворена стая, след като току-що е бил освободен от затвора.

Изминаха 15 години, Dae-su (Choi Min-sik) най-накрая може да диша свободен въздух и среща младо момиче на име Mi-do (Kang Hye-jung). Двамата имат и специални отношения, които стават все по-дълбоки и по-сериозни.

Докато един ден Dae-su открива факта, че Mi-do е дъщеря му, която той никога не е срещал, след като е бил освободен от затвора.

Очевидно всичко, което се е случило с Dae-su, е било уредено от неговия съученик Lee Woo-jin (Yoo Ji-tae), който е искал да отмъсти на Dae-su.

5. Crimson Peak (2015)

Следващият филм за кръвосмешението, който е не по-малко вълнуващ, е Crimson Peak, който излезе през 2015 г.

Този филм на ужасите, режисиран от Гилермо дел Торо, разказва историята на Едит Кушинг (Миа Васиковасака), дъщеря на известен бизнесмен, която непрекъснато е преследвана от духа на майка си, за да внимава с Кримсонов връх.

Докато един ден Едит се омъжва за сър Томас Шарп (Том Хидълстън) и се запознава със снаха си Лусил (Джесика Частейн). Те също живеят в семейния дом на Шарп на Кримсън връх.

Пристигайки там, Едит открива и много истории на ужасите, които го преследват. Плюс това, кръвосмесителната връзка на Шарп и Лусил стига дотам, че Едит изпитва страх за живота си заради ревността на Лусил.

6. Savage Grace (2007)

Издаден през 2017 г., Savage Grace предлага и кръвосмесителна история, която е не по-малко интересна и вълнуваща от предишните филми, бандата.

Този филм разказва историята на майка на име Барбара Дейли (Джулиан Мур), която се стреми да "излекува" отклонението на сина си Антъни (Еди Редмейн) от сексуалната ориентация.

Въпреки това, поради усилените усилия, положени от Барбара, това всъщност накара тази връзка между майка и дете да доведе до връзка, която те не трябваше да правят.

Интересното е, че самият филм Savage Grace е истинска история, адаптирана от книга на Натали Робинс и Стивън М.Л. Аронсън с подобно заглавие.

7. Грех (2019)

Последният идва от индонезийски филм, озаглавен Sin , с участието на талантливи млади актьори Mawar Eva и Bryan Domani.

Филмът, спечелил 8,0 рейтинга на сайта IMDb, разказва историята на връзката между Metta (Mawar Eva) и Raga (Bryan Domani), които се влюбват един в друг, въпреки че често се случват кавги между двамата.

Двамата също имаха красива връзка, докато един ден любовната им история се натъкна поради съпротивата на семейството на Рага.

Тайна, която дълго време се крие, е причината връзката между Метта и Рага да приключи.

Е, това бяха едни от най-добрите филми за кръвосмешение с вълнуващи и вълнуващи истории, които не бива да пропускате, банда.

Но помнете! Негативните истории от филмите по-горе не са за вас за пример, но можете да правите уроци от реалния живот, а!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Shelda Audita .