8 най-добри adhan приложения за Android и PC, също могат да бъдат офлайн!

Времената за молитва често се пропускат поради забравяне? Просто изтеглете най-доброто приложение adhan за следните устройства с Android и PC. Някои са офлайн също!

Кой често закъснява за молитви поради забравяне? Въпреки че дейността е доста проста, да се молите 5 пъти на ден понякога има препятствия, включително забрава.

Всъщност, в свещения месец Рамадан като сега е един от най-подходящите моменти за тези от вас, които искат да увеличат наградата за поклонение, знаете ли, банда.

Затова, за да не забравите да се молите 5 пъти на ден, този път ApkVenue ще ви разкаже някои от най-добрите adhan приложения за телефони и компютри с Android като напомняне.

Искате ли да знаете нещо? Хайде, вижте следния списък!

Приложение Adhan за Android

Приложението за молитвен график или автоматичен адхан може да изглежда тривиално за някои хора, но това приложение всъщност има много важна роля за гладкото протичане на вашето поклонение, знаете ли, банда.

Особено ако дните ви са прекалено заети със светски дела, може би молитвата е дейност, която често оставяте настрана.

За щастие, по-долу са някои от най-добрите adhan приложения за Android и PC.

1. Muslim Pro (най-доброто приложение за Android adhan)

Източник на снимки: Google Play (За да не пропускате молитвите, просто изтеглете приложението Android adhan, наречено Muslim Pro).

Първата препоръка за приложението Android adhan е Muslim Pro, което е изтеглено от повече от 50 милиона потребители в Google Play Store.

Разбира се, това не може да бъде отделено от различните основни функции, които предлага, като се започне от молитвени графици, Ал Коран и рецитация, цифрови молитвени мъниста, компас Кибла и разбира се призив за молитва.

Не само това, можете да слушате функцията adhan в приложението Muslim Pro, въпреки че не сте свързани с интернет, банда.

Така че, за тези от вас, които търсят най-добрия офлайн адхан за Android, Muslim Pro може да е един от най-добрите решения.

Информация Muslim Pro
Разработчик Muslim Pro Limited
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (1,479,942)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 50M +
Android Минимум Варира според устройството

Изтеглете приложението Muslim Pro чрез връзката по-долу:

Помощни програми Bitsmedia Pte Ltd ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Салаам

Следващото най-добро приложение за Adhan е Salaam , разработено от PT. Samsung Electronics Индонезия, банда.

Най-доброто автоматично приложение за Android adhan също предлага много полезни функции като Ал Коран, графици за молитви, указания за Кибла, ежедневно съдържание, до ръководства за хадж и умра.

Така че не се изненадвайте, ако за Салаам се каже, че е приложение „ всичко в едно“, подходящо за използване от всички мюсюлмани.

О, да, освен мобилните телефони Samsung, приложението Salaam може да бъде изтеглено и използвано от различни други марки мобилни телефони с Android, а!

Така че, за тези от вас, които търсят приложението adhan за HP Vivo, Xiaomi, OPPO и други, просто го изтеглете.

Информация Салаам
Разработчик PT. Samsung Electronics Индонезия
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (127 201)
Размер 29MB
Инсталирайте го 5M +
Android Минимум 4.0.3

Изтеглете приложението Salaam чрез връзката по-долу:

Производителност на приложенията Samsung Electronics Ltd ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Времена за молитва, Кибла и Адхан

Искате ли да изтеглите друго 5-кратно автоматично приложение adhan, което е не по-малко готино? Ако е така, можете да изпробвате това приложение, наречено Prayer Times, Qibla и Adhan , банда!

Както подсказва името, това приложение за напомняне за време на Адхан предлага разнообразие от функции като графици за молитви, Кибла, азан аларми, за графици имсак.

В допълнение, друга характеристика, която е не по-малко уникална и интересна, е, че можете да видите местоположението на посоката Кибла от мястото, където се намирате, и да знаете колко далеч е.

Информация Prayer Times, Qibla и Adhan
Разработчик Andi Unpam
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (30 913)
Размер 7.9MB
Инсталирайте го 1 милион +
Android Минимум 4.1

Изтеглете приложенията Prayer Times, Qibla и Adhan чрез връзката по-долу:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

4. Athanotify

Е, ако искате друго най-добро офлайн приложение adhan , можете да изтеглите това приложение, наречено Athanotify , банда.

Това приложение ви позволява да получите 5-кратна автоматична аларма Adhan, която е оборудвана с други страхотни функции.

Наречете го функцията на компаса Qibla, календара на Hijri, напомнянето за времето на iqamah и графика за времето за молитва.

В допълнение, това приложение също има доста UI дисплей, където има няколко опции за теми, които можете да използвате според вашия вкус.

Следващата препоръка е най-доброто офлайн приложение adhan за Android, наречено Prayer Schedules and Imsakiyah, което е разработено от разработчика

Информация Athanotify
Разработчик ел шейх
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (101 323)
Размер 7.9MB
Инсталирайте го 1 милион +
Android Минимум 4.1

Изтеглете приложението Athanotify чрез връзката по-долу:

>> Athanotify <<

5. Времена за молитва и Имсакия

Следващата препоръка е най-доброто офлайн приложение adhan за Android, наречено Prayer Schedules and Imsakiyah, което е разработено от разработчика Kodelokus Cipta Application.

Въпреки че заглавието на името е само Prayer Times и Imsakiyah, това приложение всъщност е оборудвано с разнообразие от много полезни функции, включително една от тях е автоматична adhan аларма, банда.

Времето на призива към молитва също е доста точно, защото това приложение ще вземе точката на местоположението според това къде се намирате по това време.

Не само това, това приложение предоставя и функция на компаса Qibla за тези от вас, които може да искат да се молят на чуждо място.

Информация Времена за молитва и Имсакия
Разработчик Приложение Cipta Kodelokus
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (185 876)
Размер 12MB
Инсталирайте го 5M +
Android Минимум 4.2

Изтеглете Молитвения график и приложението Imsakiyah чрез връзката по-долу:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Приложение Adhan за компютър

Е, ако преди това Jaka беше обсъждал някои от най-добрите adhan приложения за Android, този път ApkVenue ще обсъди и adhan приложението за компютър, банда.

Особено в момент на WFH като сега, със сигурност вашият компютър / лаптоп ще бъде една от джаджите, които използвате най-много, нали?

Вместо да бъдем любопитни, нека просто разгледаме пълния списък с автоматични adhan приложения за персонални компютри по-долу!

1. Athan (най-доброто приложение за adhan за компютър)

Източник на снимки: Muslim Daily (Търсите ли компютър за офлайн автоматично приложение adhan? Athan е един от най-добрите решения).

Освен че е достъпна за версията за смартфон, приложението Athan, разработено от Islamic Finder, съществува и за версията за компютър, знаете ли, банда.

Това приложение adhan за компютър също предлага интересни функции, като календари на Хиджри и Григориан, автоматична 5-кратна аларма за адхан, за молитва след адхана.

За тези от вас, които всъщност не разбират термините на Рамадан на английски, това приложение предоставя и опции за индонезийски език, така че да бъде по-лесно за разбиране.

Интересното е, че това офлайн автоматично приложение за adhan за компютър също ви позволява да изберете една от различните предоставени опции за звук adhan, знаете.

Минимални спецификации Атан
операционна система Windows XP, Vista, 7, 8, 10
Процесор -
Памет -
Графика -
DirectX -
Съхранение -

Изтеглете приложението Athan чрез връзката по-долу:

>> Атан <<

2. Шолу

Искате ли да изтеглите автоматично приложение 5 adhan за други компютри? Може би това приложение, наречено Shollu, може да бъде един от най-добрите алтернативни избори, банда.

Shollu предоставя функции, които не се различават много от предишните adhan приложения, като напомняния за време за молитва, преобразуване на григорианско-хиджрийския календар, промяна на звука на призива към молитва и други.

Едно от предимствата обаче е, че това приложение има функция Допълнително съобщение, където можете да вмъкнете бележка, която ще се повдига всеки път, когато звучи алармата на Adhan.

Минимални спецификации Шолу
операционна система Windows 7, 8, 10
Процесор -
Памет -
Графика -
DirectX -
Съхранение -

Изтеглете приложението Shollu чрез връзката по-долу:

>> Шолу <<

3. Muslim Daily: Ал Коран, Adhan (най-доброто приложение за Windows 8 adhan)

Източник на снимки: Muslim Daily (Muslim Daily може да бъде опция за тези от вас, които търсят най-доброто приложение за Windows 8 adhan).

Е, ако този е специално за тези от вас, които търсят приложение за Windows 8 adhan adhan, банда.

Виждате ли, приложението Muslim Daily: Al Quran, Adhan, разработено от разработчика студиото WALi, може да се използва само от лаптопи с операционна система Windows 8.

Самото приложение adhan за компютър е снабдено с доста разнообразни функции като графици за молитва, посока на Кибла, Ал Коран, ежедневни молитви, календар на хиджри, цифрови молитвени мъниста и разбира се автоматични аларми за адхан.

Минимални спецификации Мюсюлмански ежедневник: Ал Коран, Адхан
операционна система Windows 8
Процесор -
Памет -
Графика -
DirectX -
Съхранение -

Изтеглете приложението „Мюсюлмански ежедневник“: Ал Коран, Адхан чрез връзката по-долу:

>> Мюсюлмански ежедневник: Ал Коран, Адхан <<

Е, това бяха едни от най-добрите препоръки за приложение adhan за Android и PC, които можете да използвате през този месец Рамадан или дори след това, банда.

И така, знаете ли кое приложение ще изберете? Или имате други препоръки за най-доброто приложение на adhan? Споделете в коментарите по-долу!

Ще се видим в други интересни статии!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Shelda Audita .