как да хакна wifi, така че нашата интернет връзка да е по-бърза

Как да хакна Wifi бърза връзка. Трябва да се дразните, когато излизате, а WiFi е бавен. За да не се дразним, нека хакнем WiFi връзката, за да стане интернет по-бърз.

Интернет се превърна в основна необходимост освен облекло, храна и подслон. Очевидно е, че само телевизията започва да бъде изоставяна, защото предпочита да стриймва в YouTube или Netflix, което очевидно изисква интернет връзка.

Осъзнавайки важността на интернет, бързият интернет е много важен. За тези от вас, които се дразнят, защото често сте свързани към бавна офис или WiFi интернет мрежа, JalanTikus е урок за хакване на интернет връзки, за да стане по-бърз .

  • Трябва да знам! Ето 7 CMD команди, които често се използват от хакери
  • 10 най-сложни приложения за компютърни хакери с Windows днес, Anti Found!
  • Как да прекъснем връзките на WiFi и LAN интернет на други хора чрез компютър

Значението на бързия интернет

Сърфирането, за да намерите данни за четене на новини, стрийминг, за да гледате най-новите серийни филми, за чат с приятели е наистина забавно. Но вълнението намалява, ако имате работа с бавна интернет връзка. Така че, нека хакнем интернет връзката, която използвате, за да направите интернет по-бърз!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да проникна интернет връзка, за да бъде по-бързо с CMD

Хакерските дейности така или иначе не трябва да използват инструменти и ОС за хакване . Например, само като използвате командата CMD (Command Prompt) на компютър или лаптоп, можете да хакнете интернет връзката, която използвате, за да я направите по-бърза. Искате ли да знаете как?

  • Първо отворете CMD на вашия компютър или лаптоп. Ако не знаете, бързият начин за отваряне на CMD е чрез Старт - Търсене , въведете CMD .
  • След като CMD е отворена, нашата работа трябва да бъде да открием целевия DNS сървър . Трикът, просто въвеждате следната команда в CMD:

ipconfig /all

  • От екранната снимка по-горе можете да видите, че целта ни за DNS сървър е 192.168.43.1 . Така че следващата ни задача е да напишем следния код в CMD:

ping -l 500 192.168.43.1 -t

Можете да промените числото 500 по желание, например 1000 . И не забравяйте да замените номера 192.168.43.1 със съответния DNS сървър на вашия лаптоп.

  • В резултат на това ще получите дисплей като следния.

Този метод е полезен за изсмукване на честотната лента на други интернет потребители, които играят в същата WiFi мрежа. Така че, не задавайте прекалено голям номер на честотната лента , защото съжалявате и за други потребители.

Късмет!

Disclaimer: Cara ini tidak akan berguna pada jaringan yang menggunakan Firewall.