10 най-добри gba игри за всички времена | направете носталгия!

Кой е играл Game Boy Advance, известен още като GBA? Ето 10-те най-добри GBA игри за всички времена от версията на ApkVenue, които ще ви накарат да се чувствате носталгични!

Game Boy Advance или често съкратено GBA е преносима конзола, произведена от Nintendo през 2001 г. като заместител на Game Boy Color.

Като цяло тази конзола е продала повече от 80 милиона бройки по целия свят. През 2004 г. GBA беше заменен от следващото поколение, Nintendo DS .

Все още обаче има много забавни GBA игри за игра. Ето 10 най-добри GBA игри от ApkVenue !

  • 12 най-добри безплатни онлайн игри 2020 за Android, PC и PS4
  • 10 най-добри игри за офлайн роботи за Android | Безплатно!
  • 20 от най-добрите онлайн игри за 2018 г., които са забавни за вас

10 най-добри GBA игри 2018 Street Mouse версия

Сред десетте най-добри игри може би сте играли много. Повечето от тези игри са GBA RPG игри, които са много вълнуващи за гледане.

О, да, цифрите не показват ранга ха банда!

GBA RPG игра

1. Златно слънце

Golden Sun често се смята за най-добрата GBA игра някога. Произведена от Camelot Software Planning , тази игра се стреми да донесе игри като Final Fantasy на преносими конзоли.

С главния герой на име Исак и трима други авантюристи, тази игра е съсредоточена върху световната спасителна мисия Weyard . Много елементи от Final Fantasy са собственост на тази игра.

Наречете го историята на спасяването на света, случайни поетапни битки , до способността да призовавате . Освен това, тази игра също има множество предизвикателни пъзели и по-задълбочена история.

Информация Златно слънце
Разработчик Софтуерно планиране на Камелот
Дата на излизане 1 август 2001 г.
Жанр Конзолна ролева игра
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

2. Final Fantasy Tactics Advance

Кой е фен на играта, който не познава Final Fantasy ? За конзолата GBA, която се счита за най-добрата, е Final Fantasy Tactics Advance .

Тази игра разказва историята на четири деца, които живеят в малък град, наречен Св. Ivalice . След като намериха древна книга, те изведнъж се преместиха в царството, което носи същото име като техния град.

Като GBA RPG игра, тази игра позволява на играчите да формират кланове. Фокусът на тази игра е върху епични бойни действия и свободата на играчите да определят своя клас, способности и статистика на героите.

Информация Финална фентъзи тактика предварително
Разработчик Развитие на квадратен продукт
Дата на излизане 14 февруари 2003 г.
Жанр Стратегическа ролева игра
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

3. Pokemon Ruby & Sapphire

За феновете на Pokemon има шанс да са играли игрите на конзолата GBA. Една от най-добрите е серията Pokemon Ruby & Sapphire .

В началото на играта можем да избираме между два героя, а именно Брендън и Мей . Играчите ще предприемат приключение в региона Хоен и ще се бият с Team Aqua или Team Magma , в зависимост от това в коя серия играете.

Освен това можем да изберем и един от трите стартерни покемона в началото на играта, а именно Treecko, който е растителен тип, Torchic, който е вид апо, и Mudkip, който е вид вода **

Информация Pokemon Ruby & Sapphire
Разработчик Game Freak
Дата на излизане 21 ноември 2002 г.
Жанр Ролева игра
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА (Руби версия)


ВРЪЗКА (версия на Sapphire)

4. Castlevania: Ария на скръбта

Игра Castlevania: Aria of Sorrow е поредица от Castlevania, трета и последна за GBA конзола. Тази игра често се смята за една от поредиците на Castlevania .

За разлика от предишната поредица, тази игра поставя играча като Сома Круз , тийнейджър с магически сили, който може да донесе прераждането на Дракула.

Тази GBA RPG игра има голям избор от страхотни оръжия и страховити битки с шефове.

Информация Castlevania: Ария на скръбта
Разработчик KCET
Дата на излизане 6 май 2003 г.
Жанр Екшън приключение
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА
ВИЖТЕ СТАТИИ

5. Легендата за Зелда: Миниската капачка

Zelda е приключенска игра, проектирана от Shigeru Miyamoto и пусната на конзолите на Nintendo. Един от най-добрите на GBA конзолата е The Legend of Zelda: The Minish Cap .

Тази забавна GBA игра за игра кара играчите да преместят главния герой на име Link . Той спаси вълшебна шапка, която може да го накара да тормози като Миниш .

Приключението в Hyrule е различно от предишните игри на Zelda благодарение на шапката. Той трябва да спаси принцеса Зелда, която е превърната в камък от антагониста на име Ваати .

Информация Легендата за Зелда: Миниската капачка
Разработчик Capcom


Флагман

Дата на излизане 4 ноември 2004 г.
Жанр Екшън приключение
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

6. Легендата за Зелда: Връзка към миналото и четири меча

Друга поредица за Zelda, която се смята за най-добрата, е The Legend of Zelda: A Link to the Past и Four Swords . Първоначално серията A Link to the Past беше пусната за конзолата Super NES , докато Four Swords е мултиплейър GBA игра.

В линк към миналото разказва историята на отслабването на уплътнението на враг на име Ganon и поемането на Hyrule трона от магьосник на име Agahnim които отвлечен седем наследници на Sage включително дъщеря Zelda е .

Междувременно Четирите меча, които се случиха преди събитията на Окарина на времето , разказват историята на Линк, който изважда Четирите меча, правейки появата на трима от неговите близнаци. Четиримата трябва да могат да победят своя враг в играта Zelda, Vaati .

Информация Легендата за Зелда: Връзка към миналото и четири меча
Разработчик Nintendo


Capcom

Дата на излизане 2 декември 2002 г.
Жанр Екшън приключение
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

7. Предварителна война

Следващата GBA игра, която ApkVenue ще ви препоръча, е Advance War . Тази поетапна тактическа жанрова игра първоначално е пусната само в Япония, преди да бъде издадена в Америка.

Целта на играта е да победите вражеските войски по два начина: унищожете всяка вражеска единица на картата или поемете контрола върху опорната база. Някои карти обаче имат различни мисии.

Има няколко режима на игра, от които можете да избирате, като Field Training , Campaign Mode , до War Room . В тази игра има и система за класиране (100 към 1).

Информация Предварителна война
Разработчик Интелигентни системи
Дата на излизане 10 септември 2001 г.
Жанр Базова тактика
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

8. Metroid Fusion

Една от легендарните игри, намерени на GBA, е Metroid Fusion . Тази екшън-приключенска жанрова игра кара играчите да контролират герой на име Самус Аран , ловец на глави.

Metroid Fusion разполага с много широк отворен свят , позволяващ на играчите свободно да изследват и откриват тайни, които могат да им помогнат да завършат тази игра.

Разработена от екипа на Nintendo R & D1 , тази игра подобрява бойните режими от предишната серия и въвежда много нови бонуси, които правят играта още по-интересна за игра.

Информация Metroid Fusion
Разработчик Научноизследователска и развойна дейност на Nintendo 1
Дата на излизане 18 ноември 2002 г.
Жанр Екшън приключение
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

9. Metroid: Нулева мисия

Друга серия Metroid, която трябва да опитате, е Metroid: Нулева мисия . Тази игра е римейк на първата игра на Metroid, издадена през 1986 г. и има жанр за превъртане на екшън-приключение .

Точно като Fusion, играчите ще преместят герой на име Самус Аран, който посещава планетата Зебес, след като разберат, че космическите пирати експериментират с Metroids.

Самият геймплей се фокусира върху изследването. Играчите трябва да могат да намерят електрически прозорци, за да достигнат до недостъпни области. Серията римейк включва също нови предмети, допълнителни области и различни нива на трудност.

Информация Metroid: Нулева мисия
Разработчик Научноизследователска и развойна дейност на Nintendo 1
Дата на излизане 9 февруари 2004 г.
Жанр Екшън приключение
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

10. Super Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3

Последната игра, която ApkVenue ще ви препоръча, е Super Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3 . В тази игра играчите могат да контролират Марио или Луиджи за приключение в осемте царства на света на гъбите .

Играчите трябва да победят седем Koopa Kids и Bowser . Можете да използвате основни техники на Супер Марио, като бягане, скачане и плуване.

Тази игра запазва системата на електрически прозорци, за да се увеличи способността на героя, като Супер гъба , Fire цвете , Starman , Супер Leaf , Tanooki костюм , Фрог костюм , докато Hammer Bros .

Информация Super Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3
Разработчик Nintendo R & D2
Дата на излизане 11 юли 2003 г.
Жанр Игрална платформа
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

Е, това е бандата на 10-те най-добри GBA игри от версията на ApkVenue . Самият Яка най-много обича да играе покемон, особено когато събира покемони.

Коя си ти, банда? Споделете в графата за коментари!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah