шшш, това е как да намерите био-данни на хора в интернет! опитахте ли

Терминът обикновено се нарича търсачка за хора. С това можете да проследите и как да намерите нечия биография в интернет?

Имате ли нужда от информация за новата си любов или може би търсите нечия биография за преследване , събиране на дългове, мониторинг или определени цели?

Е, наистина можете да използвате усъвършенствана търсачка , създадена специално за тази цел. С това можете да разберете как да намерите нечия биография в интернет!

  • 5 най-безопасни търсачки освен Google Search!
  • Google свободно владее индонезийски, може да бъде поканен за чат!
  • 10 тайни трикове за търсене в Google, които правят сърфирането още по-вълнуващо (част 3)

Как да намерим хора с биоданни в Интернет

Намиране на хора с Pipl

Pipl е търсачка за хора, базирана на информация в Невидимата мрежа . Това означава, че ако търсите чрез тази търсачка , ще получите по-добри резултати от обикновените резултати от търсачката.

Pipl извършва търсения в услуги за социални медии, търсачки, бази данни и други, както и за намиране на самоличността на човека, когото търсите, което е трудно да се намери, ако търсите лични данни чрез по-обща търсачка.

Как да използвам Pipl

Веднага ето как да намерите биоданни в интернет с помощта на Pipl :

  • Отворете уебсайта на Pipl на компютър или браузър за смартфон, тук Jaka използва браузър за компютър .
  • Оттук можете да въведете ключовите думи на целевия човек, когото искате да търсите, започвайки от име, имейл, потребителско име или телефонен номер.
  • След това въведете местоположението (ако знаете), така че резултатът да е по-точен.
  • Например, Jaka иска да намери известния писател JalanTikus, а именно Епи Куснара, а местоположението е Джакарта.
  • Резултатите са много точни , Pipl намери всички биоданни на Epi Kusnara в интернет, включително включително клонираните му акаунти.

Е, данните, които се появяват, се основават на нашата информация в интернет. Така че за тези от вас, които са активни в социалните медии, това означава, че е много лесно да се проследи и намери. Ако обаче вашата цел не е активна в интернет, разбира се, резултатите ще бъдат неточни.

Ето как да намерите био-данни в интернет. Споделете вашето мнение! Прочетете също статии за Интернет или други писания от Лукман Азис .