7 игри за симулация на живот, които са не по-малко вълнуващи от симовете

Не само The Sims, тук ApkVenue има препоръки за няколко други игри за симулация на живот, които са не по-малко вълнуващи. Слушай, нека!

Все повече видове симулационни игри украсяват различните платформи. На самото мобилно устройство този тип игра е толкова лесна за намиране . Освен че не изискват висока графика, симулационните игри имат и много уникалност, която кара всеки да обича да ги играе. Освен това има много неща, които можем да научим, като играем симулационни игри.

Има много теми, повдигнати в симулационни игри. Една от най-популярните обаче е житейската тема, в която играчите ще живеят ежедневието си в играта и ще правят различни неща. Със сигурност сте запознати с играта The Sims, която е доста популярна. Тази игра е пример за симулационна игра с темата на ежедневието. Не само The Sims , тук ApkVenue има препоръки за няколко други игри за симулация на живот, които са не по-малко вълнуващи. Слушай, нека!

  • Не просто Resident Evil! Това са 5-те най-вълнуващи и вълнуващи екшън-приключенски игри
  • БЕЗПЛАТНО! Ето 10-те най-добри игри за действие за Android и iOS 2017
  • 6 Вълнуващи недооценени RPG игри, които трябва да играете

7 игри за симулация на живот за Android, които са не по-малко вълнуващи от The Sims

1. Виртуални селяни

Виртуалните селяни ще доведат играчите през живота като жители на малко село. Като селянин, разбира се, има много прости, но забавни неща, които играчите трябва да направят. Основната задача на играча е да развие малко селце и да научи селяните как да оцеляват. Визуализацията на герои и местоположения във Виртуални селяни ще ви накара да се почувствате сякаш наистина живеете в отдалечено село .

2. Pocket Academy

Pocket Academy е една от най-добрите симулационни игри, направени от известния японски разработчик, Kairosoft . Неговият уникален геймплей е толкова пристрастяващ и може да накара всеки да се пристрасти да го играе. Историята се фокусира върху живота в училище .

Играчите могат също да усетят какво е усещането да си ученичка, от която не само се изисква да учи, но също така може да прави различни неща като игра, упражнения, участие в различни състезания, провеждане на фестивали и дори запознанства. За тези от вас, които пропускат училище , е много подходящо да изпробват тази една игра.

3. Dream Town Story

Тази симулационна игра ви предлага вълнението от живия живот в град, който сте построили сами. Можете свободно да строите различни видове сгради, включително магазини и къщи, и да определяте местоположението им по желание. Той извика отново, вие ще се състезавате с други градове, за да получите най-високото класиране. Колкото повече хора се преместват във вашия град, толкова повече точки получавате.

4. Дни на мечтаната къща

Dream House Days ви кани да построите мечтаната си къща и да правите каквото искате. Можете да проектирате своя собствена къща мечта и да украсите всяка стая, както желаете. Не само това, тази симулационна игра предлага и аркадни игри във всеки магазин, който посещавате. Къщата-мечта, която изграждате, може да бъде отдадена под наем на хора, дори известни знаменитости.

5. Avakin Life

Avakin Life не само предоставя зашеметяващо 3D изживяване, където можете да опознаете нови хора, да разговаряте и да се обличате, но също така ви позволява да декорирате и проектирате собствената си къща и да посетите невероятни места. Можете също така да украсите аватара си , да носите модни дрехи , да разговаряте с много хора и да се състезавате с милиони хора, които играят тази игра, за да получите специални награди.

6. Виртуален град

Виртуален град, изпълнен с радост от живота, ще ви покани да станете кмет . Трябва да управлявате приятен граждански живот. Има много граждани, които ще срещнете с техните уникални герои. В тази симулационна игра можете също да осиновите деца , да се грижите за тях и да ги обучавате да помагат, докато най-накрая могат да поемат вашите задължения като кмет.

7. Виртуални семейства

Да живееш семеен живот във виртуален свят е наистина забавно и вълнуващо. Ще имате малко, щастливо семейство и ще живеете ежедневието си . Вашето семейство може също да осинови сладки домашни любимци, за да играе с децата.

Освен това можете също така да проектирате мечтаната си къща и да я украсите, както желаете . Поредицата в реално време прави тази симулационна игра още по-реалистична . Вашето малко семейство ще продължи да живее, да се храни, да расте и да работи, въпреки че не играете. Има много изненади, които ще се случат, докато играете тази игра за симулация на живот.

Това са 7 забавни и забавни симулационни игри за Android . За тези от вас, които са играли The Sims, е време да изпробвате тези игри. Гарантирано, това ще доведе до пристрастяване!