как да поставим песни в блога според това, което харесваме

За да изглежда още по-хладно, можете да добавяте или инсталирате песни в блога си. Искате ли да знаете как да публикувате песни в блог?

В ранните дни на Интернет създаването на уебсайт беше трудно нещо. Освен трудността по отношение на създаването, цената на домейна и хостинга по това време беше много скъпа. За щастие сега има много блогови услуги , които ни улесняват при създаването на уебсайтове.

В допълнение към личните цели на дневниците, сега мнозина също използват блоговете като бизнес среда. Просто използвайте домейн на личен уебсайт, за да го направите готино. За да изглежда още по-хладно, можете да добавяте или публикувате песни в блога си . Искате ли да знаете как да публикувате песни в блог?

  • Не пропускайте състезанието за преглед на блогове JT с награди от милион рупия!
  • Лесни начини за промяна на шаблони (теми) в Blogger
  • За да бъдете добри в кодирането, ето как да направите скрипт за диалог в Blogger

Как да поставяте песни в блог

С промяната на шаблона на Blogger, външният вид на вашия блог ще бъде по-привлекателен и вълнуващ. Но ако само визуалните изображения са направени интересни, пак не е забавно, нали? Така че, нека направим вашия блог по-интересен, като публикувате песни в него или звук под формата на музика. Така че посетителите, които четат вашия блог, няма да скучаят, докато са във вашия блог.

Как да поставяте песни в блога според избора

И така, интересувате ли се как да поставите песни в блога? Ако е така, можете да проследите как да добавяте песни в следния блог:

  • Отворете уеб страницата на scmplayer.net.

SCM Music Player adalah layanan pemutar musik berbasis web yang gratis dan Open Source untuk membawa pemutar musik ke website. SMC Music Player mendukung Blogger, Tumblr, Weebly, dan lainnya.

  • В екрана Избор на кожа , моля, изберете шаблона за музикален плейър , който искате да инсталирате в блога.
  • Следващата стъпка, моля, преминете към раздела Редактиране на плейлист . Тук вашата задача е да въведете заглавието на песента и връзката за стрийминг. Можете да въведете връзка от Soundcloud или YouTube.

Agar maksimal, sebaiknya ambil link dari YouTube. Tapi ambil dari channel official agar lagunya aman.

  • Когато приключите със създаването на плейлисти, щракнете върху Напред, за да преминете към раздела Конфигуриране на настройките . Тук можете да настроите как ще се възпроизвеждат песните във вашия плейлист . Моля, задайте, както искате, след това щракнете върху Готово, когато приключите.

Keterangan di Configure Settings:


* Auto play untuk memutar lagu yang kamu sematkan secara otomatis


* Shuffle Playback untuk memutar lagu di playlist secara acak


* Default Volume untuk mengatur volume suara saat musik diputar


* Repeat Mode untuk mengulang lagu


* Placement of Player Bar untuk mengatur letak music player di blog kamu


* Show Playlist by Default untuk menampilkan pemutar secara default, biasanya di sebelah kanan blog

  • Следващата стъпка ще бъде изправена пред съветника за настройка, който съдържа HTML код за вграждане на плейлиста, който сте създали по-рано. Моля, копирайте кода.
  • След това отворете вашия блог. И отидете в менюто Настройки - Шаблони .
  • В изгледа Редактиране на HTML , моля, намерете кода. Използвайте Ctrl + F, за да улесните процеса на търсене. След това поставете HTML кода, получен от SCM Music Player, точно под кода. Запазете и готово.

Резултатът:

И така, лесно, нали? опитайте се да практикувате стъпките за това как да инсталирате песни в блога според това, което харесваме. Опитайте добре!