най-лесният начин да направите GIF на WhatsApp

Не знаете как да направите GIF на WA? Тук ApkVenue ви учи как да правите GIF файлове на WA по най-простия начин, без никакво приложение. Веднага готов за войни за групов чат!

Активността в чата в WhatsApp вече не е просто изпращане на текстове или писане един на друг. Използването на символи, емотикони и движещи се изображения (GIF) сега прави чата по-интересен.

Говорейки за GIF файлове, се оказва, че WhatsApp има функция да правите GIF файлове сами, знаете ли. Можете да създавате и изпращате GiIF на когото искате.

Любопитен ли сте как да направите GIF на WA? Е, този път ApkVenue ще ви даде съвети как да направите GIF файлове в едно от популярните приложения за чат. Ето как лесно да правите GIF файлове в WhatsApp .

Как да направите GIF файлове на WA лесно и практично

Режимът на съобщения е изминал дълъг път. Сега по-голямата част от потребителите на смартфони често изпращат съобщения чрез различните налични приложения за чат заради различните им интересни функции .

Вече не просто изпращаме думи чрез писане, сега можем да бъдем по-изразителни в чата със символи, емотикони и GIF файлове.

GIF обикновено съдържат забавни движещи се изображения, взети от определени филмови сцени, изобразяващи различни ситуации, независимо дали са тъжни, щастливи, смеещи се и т.н.

Понастоящем WhatsApp освободи своите потребители да се изразяват с GIF файлове . Следователно наистина трябва да знаете как да правите GIF файлове в WA, за да не остарявате актуални.

Предимства от използването на GIF файлове в WhatsApp

Като едно от най-популярните приложения за съобщения с най-голям брой потребители, WhatsApp също така позволява на своите потребители да използват GIF файлове в своите дейности в чата .

Прилагайки как да направите GIF файлове в WhatsApp , изпратените съобщения се чувстват по-живи и изглежда точно описват израза на подателя.

Освен че съобщенията стават по-живи, има и много други предимства, които могат да бъдат получени от използването на GIF файлове в WhatsApp. Един от тях е като средство за обучение на нашата креативност като потребители .

В допълнение към предоставянето на различни GIF колекции, се оказва, че ние също можем да модифицираме и дори по-късно да правим свои GIF файлове, знаете ли.

Как да направите GIF на WhatsApp с помощта на Gboard (клавиатура на Google)

Можете лесно да приложите този метод за създаване на GIF файлове в WhatsApp, когато ще чатите или изпращате съобщения на никого, без да е сложен и също без главоболие .

Условието е, че трябва само да използвате Gboard като основна клавиатура или клавиатурата, използвана при чат с WhatsaApp.

Gboard има функции, които поддържат своите потребители да редактират различни видове GIF файлове в колекцията си. Следователно това приложение е задължително за инсталиране.

Ако все още не използвате Gboard, можете да изтеглите приложението чрез връзката по-долу.

Производителност на приложенията Google ИЗТЕГЛЯНЕ

След това можете веднага да започнете да създавате GIF, като следвате стъпките по-долу:

  • Стъпка 1 - На първо място, отворете приложението WhatsApp на вашия смартфон или устройство с Android след инсталиране и инсталиране на Gboard.

  • Стъпка 2 - Изберете приятеля или роднина, на когото искате да изпратите GIF. Уверете се също, че основната клавиатура, която използвате, е Gboard . Ако е така, изберете GIF иконата, показана в горната част.

  • Стъпка 3 - Намерете GIF, който искате, като въведете ключовата дума и ще се покаже колекция от GIF файлове от приложението Gboard, което използвате.

Има различни категории GIF, а именно HIGH FIVE , CLAPING , WHAT , SLEYY и така нататък. За категория има и няколко GIF файла с теми според тази категория. Изберете този, който искате да използвате.

  • Стъпка 4 - След като изберете GIF, можете да проектирате псевдоним и да добавите всички други елементи, които искате, преди да изпратите.

Можете да въведете символи, текст / писане, изображения или ръкопис в надписи за GIF. Ако е така, изберете иконата Изпрати долу вдясно.

Чрез натискане на иконата за изпращане в долния десен ъгъл GIF, който създадохте, бе изпратен успешно на вашите приятели или роднини чрез приложението WhatsApp.

Можете да използвате този първи начин да направите GIF в WA, за да добавите уникален GIF, който ще изпратите, като го промените първо.

Този метод ще направи GIF, който изпращате, да изглежда по-естетичен и разбира се по-оригинален.

Как да направите GIF на WhatsApp, използвайки вашето собствено видео

Ако се чувствате недоволни от наличните опции за GIF и искате да направите GIF от видеоклипа си, това наистина може да бъде за вас, банда.

Как да направите GIF в WhatsApp, използвайки вашето собствено видео, също не се нуждаят от допълнителни приложения.

Стъпките, които трябва да следвате, също са доста прости , банда. Как, моля, вижте подробно по-долу!

  • Стъпка 1 - Отворете приложението WhatsApp както обикновено и изберете логото на прикачения файл, след което изберете Галерия. Уверете се, че видеоклипът, който искате да направите в GIF, вече съществува.
  • Стъпка 2 - Моля, изберете видеоклип на мобилния си телефон. Няма ограничение за дължината на видеоклипа, защото по-късно ще го редактирате в приложението.
  • Стъпка 3 - Направете го GIF, като плъзнете показания видео слайд, докато продължителността е достатъчно кратка, след което променете формата на GIF, като натиснете иконата GIF по-горе.

Има няколко неща, на които трябва да обърнете голямо внимание, преди да редактирате видеоклип в GIF на WhatsApp.

Първо определете дължината на видеоклипа, който ще се преобразува в GIF. Обикновено GIF е дълъг само 2-3 секунди. Ако е твърде дълго, отрежете го възможно най-кратко, за да може да се направи GIF.

Второ, не забравяйте да конвертирате видео формата в GIF. плъзнете логото на видеото в GIF като изображението по-горе.

  • Стъпка 4 - Готово и можете веднага да изпратите своя домашен GIF на хора във вашите контакти в WhatsApp.

Сега можете да правите GIF файлове от вашите собствени видео файлове в WhatsApp. _ Лесно нали, банда? Не се нуждаете от приложение, знаете ли!

Освен без приложение, как да направите GIF файлове на WA е и доста практичен и лесен за прилагане . Само с няколко щраквания можете веднага да създадете свой собствен GIF.

Това е лесен начин да направите GIF файлове в WhatsApp само с Gboard, известен още като Google Keyboard.

Вече не е нужно да се чувствате отегчени поради чата просто така, известен още като слаба креативност. Веднага можете да направите свой собствен GIF за забавление.

Надяваме се информацията, която ApkVenue споделя този път, да бъде полезна за всички вас и ще се видим в следващите статии.

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Рейналди Манасе .