10 начина за бързо и лесно добавяне на зрители в YouTube

Броят на зрителите, които се изсипаха в гордостта на YouTube. За да го улесните, ето 5 начина да добавите зрители на YouTube бързо и лесно.

Освен че има хиляди или дори милиони подсектори, видеоклиповете, заляти от зрители, известни още като зрители в YouTube, са предмет на гордост за YouTube. Особено ако сте влезли в тенденция момчета.

С нарастващия брой зрители можете също така да станете известни по-бързо и да получавате хазна от приходи от YouTube. Ето защо ApkVenue ви казва 10 начина да добавите зрители на YouTube бързо и лесно.

  • Как да предаваме YouTube без буфериране на компютър
  • Вдъхновете! Тези 5 канала в YouTube са предпочитани и от известни YouTube
  • 10 най-нови функции на YouTube, за които може да не знаете

10 начина да добавите YouTube Viewers бързо и лесно

1. Проверете тенденция и вирусно съдържание

Източник на снимки: Снимка: 985thejewel.com

YouTube, както знаете, е най-голямата и най-използваната мрежа за видео споделяне на хора днес. Така че не е изненадващо, че много хора веднага търсят неща, които са вирусни в YouTube, нали?

За тези от вас, които искат да стартират канал в YouTube, не пропускайте неща, които са популярни и вирусни сред потребителите на мрежата. Създаването на подобно съдържание се оказа ефективно при създаването на видеоклипове с взривяващи се зрители.

2. Създайте доказано видео от YouTube

Източник на снимка: Снимка: slashgear.com

След това, ако не искате канал в YouTube, който съдържа натрупано съдържание за тенденции и е вирусен, можете също да направите видеоклипове в YouTube, за които е доказано, че се продават. Един от най-лесните начини за увеличаване на броя на зрителите в YouTube са видео игрите .

Например можете да видите PewDiePie, който е постигнал успех чрез игрални видеоклипове в YouTube. В допълнение към игралните видеоклипове, все още има няколко вида съдържание, за които е доказано, че се продават, като шеговити видеоклипове, видео уроци и видеоклипове с храни.

3. Съсредоточете се върху една дискусионна тема

Източник на снимка: Снимка: twitter.com

След като намерите видеоклип в YouTube, за който е доказано, че се продава, следващата стъпка е да се съсредоточите върху една тема на дискусия . Това означава, че трябва постоянно да правите видеоклипове на една и съща тема, например музика, джаджи или игри.

Ако искате канал в YouTube с различни дискусии, не забравяйте да организирате видео плейлисти въз основа на всяка тема. Разбира се, по този начин зрителите могат лесно да намерят любимите си видеоклипове в канала ви в YouTube.

4. Използвайте атрактивни миниатюрни видеоклипове

Източник на снимки: Снимка: videopower.org

Миниатюрата е малко изображение като отвор, преди да гледате видеоклип в YouTube. Също така знаете, че миниатюрите почти запълват всички показвания на страници в YouTube, както на настолни компютри, така и на мобилни устройства.

Следователно, за да увеличите броя на зрителите в YouTube, се препоръчва да използвате привлекателни миниатюри на видеоклипове . Опитайте се да използвате миниатюри, за да опишете съдържанието на вашето видео. Също така добавете думи, които могат да поканят зрителите.

5. Използвайте интересни заглавия или ключови думи

Източник на снимки: Снимка: blog.promolta.com

В допълнение към миниатюрите на видеоклипове, които добавят зрители, е много важно да обработвате заглавия на видеоклипове, така че да са лесни за намиране в полето за търсене. Така че преди публикуването на видеото е много важно да направите атрактивно заглавие и да съдържате ключови думи, известни още като ключови думи.

Например, ако искате да направите видео за Build Roger Mobile Legends, тогава можете да използвате заглавия като ** Build Hero Roger Can Penta Kill - Gameplay Mobile Legends **. Опитайте се да направите заглавието лесно за намиране и не прекалявайте.

6. Обърнете внимание първо на качеството на звука, а не на видеото

Източник на снимки: Снимка: rocketstock.com

Е, това всъщност е проблем за начинаещи ютубъри при обработката на набиращо популярност и вирусно видео съдържание. Повечето от богатите отдават приоритет на качеството на видеото, а не на качеството на звука на създаденото съдържание. Въпреки че е грешно момчета!

Представете си, въпреки че съдържанието ви е интересно, но ако звукът не се чува, много зрители са мързеливи да гледат вашето видео. В крайна сметка много зрители гледат с най-ниско качество на видеото .

7. Не забравяйте да зададете оформление на началната страница на YouTube

Източник на снимки: Снимка: youtube.com

За да добавите зрители в YouTube, разбира се факторът за удобство на посетителите трябва да се разглежда нали? Ето защо, когато за първи път отворите канала, не забравяйте да коригирате външния вид на началната си страница в YouTube, за да я направите по-привлекателна, момчета.

По подразбиране YouTube ще предостави оформление на дисплея, което предоставя най-новите видео актуализации. Въпреки че с това дисплеят ви в YouTube ще изглежда непрофесионален и ще изглежда небрежен. Също така обърнете внимание на раздела за снимка на профила и банери.

8. Сътрудничество с други YouTube

Снимка източник: Снимка: devumi.com

Тенденцията, която се наблюдава наскоро, е, че много потребители на YouTube си сътрудничат по съответните канали. Чрез добавяне на канал в описанието или анотациите можете лесно да увеличите броя на зрителите за нула време.

Не само добавянето на зрители, разбира се, ако вашето съдържание в YouTube е интересно или дискусия с партньор за сътрудничество, може също да увеличи броя на абонатите . Така че не се колебайте да си сътрудничите.

9. Направете подарък? Защо не!

Източник на снимки: Снимка: youtube.com

Как да добавите зрители в този, може да се наложи малко материал, който да премахнете. Чрез създаването и раздаването можете да добавите не само зрители, но и абонати и последователи във вашата социална медия.

Като начало не е нужно да подарявате предмети, които са твърде скъпи. Обърнете внимание и на обсъждането на вашия канал в YouTube. Например, обсъждайки джаджи, можете да подарите слушалки , калъфи за смартфони и така нататък.

10. Популяризирайте в социалните медии

Източник на снимката: Снимка: ccm.net

Всички имате социални медии, нали? Не забравяйте да правите промоции в социалните медии , които имате, като Facebook, Twitter, Instagram и други. Не забравяйте да включите връзка към вашето видео или канал в YouTube, за да добавите зрители.

Освен това можете да споделяте и в групата WhatsApp или LINE момчета. Помолете приятелите си да гледат съдържанието, което сте създали. Този метод също се оказа ефективен за добавяне на зрители за кратко време.

Това са 10 начина за бързо и лесно добавяне на зрители в YouTube. Имате ли и други доказани методи? Така че не забравяйте да споделите своя опит в графата за коментари. Късмет!

Прочетете също статии за YouTube или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .