как да деактивирам / отпиша Telkomsel nsp

Как да деактивирате Telkomsel NSP е наистина лесно! Опитайте да отпишете NSP / RBT Tsel, като използвате следните методи, така че кредитът ви да не бъде засмукан!

Как да деактивирате 2020 Telkomsel NSP е много важно да знаете, особено ако често имате проблеми с кредита си, които внезапно се прекратяват, защото не сте наясно с абонамент за NSP.

Сега, ако случаят е такъв, трябва да спрете абонамента си за NSP, така че вашият кредит за Telkomsel да не се изсмуква всеки месец или седмица, банда.

Не знаете как? Спокойно, този път ApkVenue ще ви каже как да изключите Telkomsel NSP и да спрете да се абонирате.

Подобно на това как да деактивирате NSP на Indosat, има няколко начина за деактивиране на NSP на Telkomsel, които можете да изберете и да направите като алтернатива. Следва пълна дискусия.

Как да спрем Telkomsel NSP?

Често потребителите на частни тонове за набиране или NSP искат да се абонират само за един период. Но поради естеството на NSP е абонамент, затруднява отписването на много потребители на NSP .

Въпреки че нерегистрираният метод на NSP Telkomsel всъщност е много лесен за изпълнение, много клиенти на NSP / RBT не знаят как да го направят поради липсата на информация за това .

В резултат на това някои от тези абонати на RBT трябва да са готови внезапно да намалят абонаментите си, защото не знаят как да деактивират този NSP Telkomsel.

Ето защо за вашите потребители на номера на Telkomsel е много важно да знаете как да проверите NSP на Telkomsel, както и как да го изключите.

Колекция от Как да изключите най-актуалния Telkomsel NSP

Има няколко възможности за избор на методи за изключване на Telkomsel NSP . И всички тези начини са еднакво ефективни за отписване на NSP.

Като деактивирате Telkomsel NSP, който ApkVenue сподели този път, вече няма нужда да се притеснявате, ако внезапно кредитът ви бъде прекъснат, въпреки че не се използва за никаква цел.

От няколкото начина да спрете Telkomsel NSP, който ApkVenue сподели, можете да изберете най-лесния, според условията, които изпитвате.

Без повече шум, ето колекция от начини за спиране на NSP Telkomsel 2020, които можете лесно да направите тази година.

За тези от вас, които искат начин да спрат взимането на кредит за Telkomsel през 2020 г. поради нежелани RBT абонаменти, нека да слушаме!

1. Как да деактивирам Telkomsel NSP чрез SMS на 1212

Първият начин за изключване на Telkomsel NSP, който ApkVenue препоръчва, е чрез изпращане на SMS на 1212. Освен абонаменти, този номер може да се използва и за прекратяване на процеса на абонамент .

Номер 1212 наистина е посветен от Telkomsel за регулиране на въпроси, свързани с NSP, така че когато се отпишете с помощта на този метод, веднага ще отговорите на него .

Има два начина за деактивиране на Telkomsel NSP чрез SMS, които можете да използвате; Спрете всички абонаменти за NSP или само определени песни.

Трябва само да изберете кой метод за спиране на RBT отговаря на вашите текущи нужди.

Как да спрем всички песни на Telkomsel NSP

Този първи метод може да се направи за тези от вас, които искат да спрат всички използвани NSP услуги.

Стъпките за това са не по-малко прости от това как да спрете пакетите на Telkomsel. Където трябва само да изпратите SMS на 1212 с определен код. Ето пълните стъпки.

1. Въведете формата на съобщението за това как да спрете Telkomsel NSP

Отворете вашето SMS приложение, след това напишете OFF (всички главни букви), след което изпратете на 1212.

2. Изчакайте съобщение за отговор

Изчакайте няколко минути, докато има входящ SMS отговор, показващ, че сте успели да спрете RBT, известен още като NSP Telkomsel.

Като деактивирате този NSP, веднага ще получите отговор от Telkomsel, че сте спрели услугата си NSP.

Как да изключите Telkomsel NSP само за определени песни

Вторият начин да проверите и изключите NSP на Telkomsel може да се направи, ако се абонирате за няколко NSP и просто искате да изключите един от тях.

За записа няма да бъдете таксувани за SMS, когато откажете Telkomsel NSP, както и за предишния метод.

Ето стъпките, които можете да предприемете, за да се отпишете от Telkomsel RBT само за една песен.

1. Въведете формата на съобщението за това как да спрете Telkomsel RBT

Отворете SMS приложението на мобилния си телефон, след което въведете OFF на NSP заглавието, което изпращате на 1212 .

2. Изчакайте съобщение за отговор

Изчакайте няколко минути, докато получите отговор от оператора, че процесът на анулиране на абонамента е бил успешен.

Начинът да се спре Telkomsel NSP всъщност е същият като първия начин, просто този метод изключва само едно заглавие на песента.

Междувременно, ако активирате NSP, като въведете RING (интервал) SUB (интервал) SONG CODE, след това за отписване въведете RING (интервал) UNSUB (интервал) SONG CODE .

Тогава всичко, което трябва да направите, е да изпратите формата на съобщението на 1212 .

2. Как да спрем Telkomsel NSP чрез USSD кода

Освен чрез SMS се оказва, че можете да се отпишете и от картите на NSP Telkomsel чрез USSD , банда. Този метод на Unreg NSP Telkomsel е много практичен за изпълнение.

Само като натиснете комбинация от числа, можете незабавно да спрете незабавно процеса на абонамент за NSP .

Любопитни ли сте как да спрете NSP на Telkomsel, използвайки този метод? Хайде, вижте пълните стъпки по-долу.

Стъпки за спиране на NSP Telkomsel чрез USSD

1. Натиснете * 121 * 9 #

Отворете приложението си за телефон, след това просто трябва да отидете в менюто на телефона, след което да натиснете * 121 * 9 # .

2. Изберете „Отписване на NSP“

След това ще видите разнообразие от опции на менюто, така че просто трябва да изберете менюто за отписване на NSP .

След това ще получите SMS отговор, че сте се отписали от вашата услуга NSP.

Когато получите този SMS, това означава, че процесът ви на отписване е бил успешен , така че не е нужно да се страхувате, ако внезапно кредитът ви бъде намален отново, банда.

3. Как да изключите NSP с празен кредит

Е, този метод е последният избор, ако сте мързеливи да UNREG вашия Telkomsel NSP. Как да деактивирате NSP на Telkomsel е може би най-простият, банда.

А именно, трябва да изпразните кредитното си салдо само в края на месеца / седмицата (приспособете се към продължителността на времето, в което сте се абонирали за NSP) за периода на валидност на NSP. Така че импулсите на Telkomsel не се отрязват автоматично от системата.

Тъй като съгласно условията на NSP на Telkomsel, изброени на официалния уебсайт, ще бъде направено удължаване, ако кредитът е достатъчен.

Как да спрете да се абонирате за Telkomsel 100% работи . Защото по-късно ще получите известие, че абонаментът за NSP ще бъде прекратен, тъй като кредитът ви е недостатъчен.

О, да, както на Android, така и на iOS, как да деактивирате NSP е все същият! Няма никаква разлика, момчета ! Затова трябва да сте сигурни, че сте изпразнили кредита си в точното време, момчета !

Това са съветите от ApkVenue за това как да деактивирате Telkomsel NSP. Наистина е лесно да го направите правилно, банда?

Надяваме се, че ако се отпишете от Telkomsel NSP, кредитът ви ще бъде по-икономичен, тъй като системата не изсмуква автоматично кредита ви.

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com.

Прочетете също статии за NSP или други интересни статии от Naufal .