sssst, това е как да докоснеш андроида на приятелка без корен!

Например можете да използвате метода за подслушване на Android на приятеля си, до обаждания, които идват към неговия Android. Любопитни ли сте как да докоснете този Android?

Често се чувствате подозрителни и любопитни към дейностите, които гаджето ви прави чрез неговия Android смартфон? Ако е така, този път JalanTikus ще предостави урок за точката на вашата приятелка, който е как да докоснете Android на приятеля си, без да се нуждаете от root достъп . Искате ли да знаете как?

За разлика от злия хак на смартфон, този метод за подслушване на смартфон с Android е полезен за установяване кой изпраща SMS, BBM, WhatsApp и други. Например можете да използвате метода за подслушване на Android на приятеля си, до обаждания, които идват към неговия Android. Любопитни ли сте как да докоснете този Android?

  • Как да докоснете смартфон с Android (тествана 100% работа)
  • Приложение на подслушването на мобилния телефон на гаджето за тези от вас, които подозират, че ги изневеряват
  • Как да запишете активността на приятелката си на Android с помощта на Keylogger

Как да докоснете Android на гаджето си без корен

Не се притеснявайте да вкоренявате Android, за да докоснете смартфоните на хората. С този урок за докосване на смартфона на гаджето без корен достъп, приятелката ви не може да скрие нещо от вас! Следвайте методите по-долу!

Инсталирайте AirDroid

За да започнете да шпионирате Android на приятеля си, всичко, което трябва да направите, е първо да инсталирате приложението AirDroid на смартфона на приятелката си. След това, моля, регистрирайте се за нов акаунт или използвайте стария акаунт, ако имате предишен акаунт в AirDroid.

Apps Productivity Sand Studio ИЗТЕГЛЯНЕ

След това не забравяйте да инсталирате AirdDroid Desktop и на вашия компютър или лаптоп. И влезте, като използвате същия акаунт, използван в AirDroid на Android на вашето гадже.

Apps Productivity Sand Studio ИЗТЕГЛЯНЕ

Е, подготовката е завършена. Продължете към следващия етап.

Активирайте Mirror Notifications на AirDroid

Функцията AirDroid, която ще използваме, за да докоснем Android на приятелката си, е функцията Mirror Notifications . Това позволява известия, които влизат в Android, да се показват на работния ви плот на AirDroid, който е свързан със същия акаунт.

За да активирате функцията Mirror Notifications на AirDroid, трябва да дадете на AirDroid достъп до известия на Android на приятеля си. За да направите това, отидете в Настройки> Известие> Достъп до известия . Проверете раздела AirDroid Notification Mirror . Свършен.

Следващата стъпка,

Инсталирайте Hola Launcher на Android на приятеля си

Ако етапът на настройка на AirDroid е завършен, инсталирайте Hola Launcher на Android на приятеля си. Когато ни попитат защо Hola Launcher, просто кажете, че Hola Launcher е лек и лесен за персонализиране! Гарантирано да не подозирате.

Настолни приложения за подобряване на Holaverse ИЗТЕГЛЕТЕ

Моля, обърнете внимание, че една от интересните функции на Hola Launcher е възможността да скривате приложенията и да ги заключвате. Така че, веднага след инсталирането на Hola Launcher, моля, скрийте приложението AirDroid, инсталирано на Android на приятелката ви . Или можете да използвате друго приложение, за да скриете AirDroid.

Подслушване започва!

Ако всички приготовления са завършени, сега можете да докоснете Android на приятеля си. Можете да разберете съдържанието на чата и всеки, който се обади в Android на вашето гадже. Докато Android на приятелката ви е свързан с интернет , можете да продължите да проверявате известия, които влизат в Android на вашето гадже чрез вашия AirDroid Desktop. Или можете да използвате и уеб //web.airdroid.com/.

По-късно ще разберете всички негови дейности. Например многократно отключване на ключове, чийто BBM влиза, WhatsApp, който влиза, SMS, имейл, активност в браузъра за телефонни разговори. Можете дори да отговорите на приложения като WhatsApp чрез AirDroid Desktop, когато се появи известие. Готино, нали?

О, да, можете също да имате достъп до файлове на Android на приятеля си. Не само файлове, можете дори да активирате камерата на приятелката си дистанционно, без гаджето ви да знае. Интересното е, че приятелят ви няма да разбере, че използвате приложението за камера. Така че, можете да разберете дали той наистина е у дома си или не, като надникнете в местоположението му от камерата.

Е, как вече можете да докоснете Android на приятеля си? И сега също знаете как да използвате AirDroid, нали? Приложението, което първоначално е било използвано, за да ви улесни свързването на смартфон с Android устройство с компютър, всъщност може да се използва като приложение за подслушване на Android .

Късмет!