как да създадете ново местоположение в Instagram, все още ли можете?

Как да добавите местоположение в Instagram, възможно ли е все още? Вместо да се чудим, нека следваме следното ръководство за това как да създадем местоположение в Instagram!

Как да си направим местоположение в Instagram все още се търси през 2020 г., като се има предвид, че не е съвсем лесно да публикуваме снимки от празника в Instagram, но не придружава мястото, където сме на почивка. Приятелите ви няма да имат връзка с това, което публикувате.

Целта е да уведомите приятелите си къде се намирате, когато направите страхотната и най-добрата снимка на профила , която качвате, и че по-късно те също могат да отидат на мястото, където сте направили снимката за публикацията.

Има обаче моменти, когато местоположението, което искате да добавите към публикацията си, не е в Instagram и за съжаление сега Instagram е премахнал функцията за ръчно добавяне на местоположения .

Как да направите местоположение в Instagram

Ако сте толкова категорични относно добавянето на местоположения в Instagram, има начин да добавите нови местоположения в Instagram с помощта на функция, за която може би не сте се сетили преди.

Методът също е много лесен, имате нужда само от приложението Facebook като носител, за да увеличите местоположението му и веднага да добавите нови места, които желаете. Не го използвайте дълго!

Защо да използвам приложението Facebook ? Освен ако не живеете в планината, със сигурност знаете, че Instagram е придобит от Facebook преди няколко години и в днешно време те са като по-млади братя и сестри.

Сега услугите Facebook и Instagram са интегрирани. Следователно, въпреки че начинът за добавяне на местоположения в Instagram вече не е възможен, все още има вратички, от които можете да се възползвате във Facebook.

Как да добавите местоположение в Instagram

Има няколко стъпки, които трябва да изпълните, за да добавите ново място в Instagram, а за да направите това, се нуждаете от приложението Facebook.

Въпреки че е доста лесно, трябва да направите това, за да накарате да работи.

Без повече шум, ето стъпките, които трябва да следвате, за да добавите ново местоположение в Instagram чрез вашия акаунт във Facebook. Ако не знаете как, прочетете статията Как да създадете акаунт във Facebook, който ApkVenue е написал.

Е, ето как да добавите ново местоположение в Instagram чрез приложението Facebook:

  1. Отворете приложението Facebook на мобилния си телефон и създайте нов статус .

  2. Изберете Check In или Stopover в долната част на страницата, за да добавите статус.

  1. Въведете името на мястото, което искате да добавите към публикацията в Instagram, след което изберете Добавяне на ново място .
  1. Изберете категорията, от която ще създадете място. Можете да избирате между Дом, Ресторант, Събитие или просто за забавление.
  1. Сега е време да добавите подробности за местоположението, като въведете адреса, пощенския код и града на мястото, което искате да добавите към Instagram.
  1. Ако е така, тогава създайте това местоположение и се опитайте да добавите това място към публикацията си в Instagram .

По този начин начинът за добавяне на местоположение в IG е завършен и можете да получите достъп до това местоположение по друго време, когато искате да го използвате отново.

Как да добавите местоположение в IG (UPDATE 2020)

Facebook като компанията, която отговаря за Instagram, винаги прави актуализации, за да подобри услугите, които предоставят, включително малки неща като добавяне на местоположения.

Това се прави, за да се гарантира, че всички потребители на тази социална медийна платформа са защитени и се чувстват комфортно при достъп до предоставяните услуги.

Ето защо през 2020 г. как да направите местоположение в Instagram вече не може да се използва. Причините за сигурност и точност карат Facebook да предприема подобни стъпки.

Въпреки че добавянето на това местоположение се използва само като средство за забавление, за да се избегне неяснотата на скритите функции на Instagram и Facebook, тази функция вече не може да се използва от всеки.

За тези от вас, които искат да добавят местоположение към публикацията си, трябва да изберете истинското местоположение, най-близко до текущото ви местоположение.

Е, това е търсенето на Jaka при обсъждането как да се направи местоположение в IG през 2020 г. Въпреки че понастоящем този метод вече не е използваем, нова актуализация може да го въведе отново.

Затова не забравяйте винаги да сте в крак със статиите на Jaka, за да получавате винаги най- актуалната информация за новите технологии и нейното развитие.

Надяваме се информацията, която ApkVenue споделя този път, да бъде полезна за всички вас и ще се видим отново в следващите интересни статии.