4 начина за излизане от Gmail на телефон с Android, iPhone и лаптоп, лесно!

Искате ли да знаете как да излезете или да изтриете акаунт в Gmail от устройство? Тук ApkVenue разглежда най-лесния начин за излизане от Gmail на телефони с Android, iPhone и лаптопи, само 5 минути! "

За потребителите на смартфони с операционна система Android със сигурност сте запознати с акаунт на Gmail за псевдоним в Google Mail , нали?

Всъщност, за да можете да се наслаждавате на услуги като Google Play Store към YouTube, трябва да влезете в акаунт в Gmail. Ако нямате такъв, наистина е лесно да създадете акаунт в Gmail!

Тогава какво, ако искате да смените нов акаунт в Gmail и да излезете от стария акаунт, банда?

Е, в тази статия ApkVenue ще разгледа колекция от най-лесните начини за излизане от Gmail на телефони с Android, iPhone и лаптопи, които можете да практикувате сами.

Колекция от най- лесните начини за излизане от Gmail, на телефони с Android, iPhone и лаптопи!

Много хора търсят начини да излязат от Gmail със своя акаунт, например за няколко цели. Подобно на желанието да преминете към нов акаунт в Gmail, сменете мобилните телефони, след това преминете към друг мобилен телефон и т.н.

Терминът излизане често се тълкува като изтриване на акаунт в Gmail , банда. Но това не е начин за постоянно изтриване на Gmail, а просто го премахнете от устройството си!

За да стане по-ясно, този път ApkVenue ще обсъди стъпките за излизане от Gmail на Android, iPhone и лаптоп, пълни със снимки, за да можете лесно да ги разберете.

1. Как да излезете от Gmail на телефон с Android

Както ApkVenue каза преди, едно от решенията за излизане от Gmail на мобилен телефон с Android е изтриването на акаунта в Google от устройството.

По този начин ще бъдат изтрити и всички данни на акаунта на Google, съхранявани на устройството, като контакти, съобщения и други. Данните, съхранявани в Google обаче няма да бъдат изтрити, наистина!

Стъпка 1 - Отворете приложението Gmail и изберете акаунт

 • За това как да излезете от Gmail на Android, първо трябва да отидете в приложението Gmail, след което да докоснете иконата на вашия профил в горния десен ъгъл на екрана.

Стъпка 2 - Започнете да управлявате акаунти в Gmail на телефони с Android

 • След това ще се появи изскачащ прозорец, съдържащ акаунта в Gmail, регистриран на вашето устройство. Тук просто трябва да докоснете опцията Управление на акаунти на това устройство> Google .

Стъпка 3 - Изход от Gmail акаунт на Android

 • Тук ще получите подробен преглед на данните за акаунта в Google, съхранявани на вашия телефон с Android. Ако сте сигурни, докоснете бутона Още в долната част, след което докоснете Премахване на акаунт .
 • По този начин акаунтът ви в Gmail автоматично ще излезе от устройството ви с Android. Наистина лесно, нали?

DISCLAIMER:


Cara logout Gmail di Android ini Jaka praktikkan pada ponsel Xiaomi berbasis MIUI 11. Untuk tipe cara logout Gmail di HP OPPO, vivo, dan lainnya kurang lebih akan sama seperti tersebut.

2. Как да излезете от Gmail на iPhone

Междувременно, ако използвате устройства, базирани на iOS, като iPhone и iOS, можете също да следвате метода за излизане от Gmail на iPhone, както следва, което се надяваме да ви помогне, банда.

Стъпка 1 - Отворете приложението Gmail на iPhone

 • Първият път отваряте приложението Gmail на iPhone и след това докосвате иконата на профила в горния десен ъгъл на екрана.
 • В изскачащия прозорец на Google , който се появява, трябва само да изберете опцията Управление на акаунти на това устройство .

Стъпка 2 - Изход профил в Google за iPhone

 • На страницата Управление на акаунти просто трябва да изберете кой акаунт в Google да изтриете от вашия iPhone, като докоснете бутона Премахване от това устройство .
 • Предварително ще има предупреждение относно данните, които ще бъдат изтрити. Ако сте сигурни, просто трябва да докоснете Премахване .

3. Как да излезете от Gmail на HP чрез браузър

Тогава защо има начин да излезете от Gmail на мобилен телефон чрез браузър ? Тъй като има възможност да влезете и да влезете в имейла на Google, като заемете мобилния телефон на приятеля си чрез браузър , например Google Chrome.

За да запазите поверителността и сигурността на вашия акаунт, можете също да изтриете акаунта си в Gmail от мобилния телефон на приятеля си по следния начин.

Стъпка 1 - Отворете Gmail в браузъра на HP

 • Не Gmail в приложението на браузъра на HP, след това докоснете иконата за хамбургер , разположена в горния ляв ъгъл. След това докоснете акаунта си в Gmail, както е показано по-долу.

Стъпка 2 - Изберете акаунт в Gmail

 • След това всичко, което трябва да направите, е да изберете опцията Управление на акаунти на това устройство , след което да изберете акаунта в Gmail, който искате да изтриете от устройството.

Стъпка 3 - Изход от Gmail акаунт на HP

 • Точно както при обсъждането на първата точка, ще получите поглед върху данните за акаунта в Google, съхранявани на устройството. За да изтриете, просто натиснете Още> Премахване на акаунт .

DISCLAIMER:


Cara logout Gmail di HP dengan metode ini berlaku untuk pengguna Android (Google Chrome) dan iPhone (Safari), di mana langkah-langkahnya hampir sama persis.

4. Как да излезете от Gmail на компютър и лаптоп

И накрая, тук! Може да се объркате и как да излезете от Gmail на вашия лаптоп или компютър , нали? Това е по-лесно и методът е по-кратък. Просто го гледайте веднага!

Стъпка 1 - Докоснете иконата на профила

 • Първата стъпка е, че отворите Gmail на компютър или браузър за лаптоп, след което докоснете иконата на профила, разположена горе вдясно.

Стъпка 2 - Изберете Изход

 • Ще се появи изскачащ прозорец за управление на вашия акаунт в Gmail. Тук трябва просто да изберете менюто Изход и след това сте излезли от акаунта си в Gmail от вашия компютър и лаптоп, банда.
 • Ако влезете с няколко акаунта на вашия лаптоп или компютър на Gmail, ще се появи опцията Изход от всички акаунти / Изход от всички акаунти, което означава, че всички регистрирани акаунти ще бъдат издадени.
 • За да го отворите отново, трябва само да изберете акаунта в Gmail и да въведете използваната парола .

Видео: Включена парола за Gmail? Това е колекция от важни данни, които хакерите често крадат

Е, това е начинът да излезете от Gmail на телефони с Android, iPhone и лаптопи, които можете лесно да практикувате дори за по-малко от 5 минути, знаете ли.

О, да, с широко разпространените киберпрестъпления напоследък ApkVenue също ви препоръчва редовно да сменяте паролата си за Gmail, банда.

Как, лесен и много прост начин, нали? Надяваме се, че тази статия е полезна и не забравяйте да я коментирате и споделите с приятелите си!

Прочетете също статии за Gmail или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah .