7 страхотни приложения за създаване на 3D снимки на android

Не е нужно да сте майстор на Photoshop, за да можете да правите 3D снимки. Със следните приложения за 3D редактиране на снимки на Android можете лесно да правите страхотни 3D снимки.

Откакто беше представена за първи път, 3D технологията веднага привлече интереса на потребителите. Дори филми, по които се работи в 3D, винаги имат успех на пазара. По същия начин 3D снимки.

Искате да направите 3D снимки? С помощта на Photoshop на компютър можете да направите това. Условието е, разбира се, трябва да разберете техниката. Но не само на компютър, сега можете лесно да създавате 3D снимки с помощта на приложение на Android смартфон.

  • Ето как да направите креативен 3D филм с карикатура на Android
  • Направете 3D снимки по-лесни и БЕЗПЛАТНИ с приложения на този Android
  • Как да направите 3D снимка на профила в WhatsApp

7 приложения за Android за създаване на 3D снимки

За да създавате 3D снимки, не е нужно да сте експерт по Photoshop . Някои от следните приложения за Android ще ви улеснят при създаването на 3D снимки.

1. PicSay Pro

С размер само 1 MB, PicSay Pro се фокусира върху това да бъде приложение за редактиране на снимки, без никакви уникални филтри или социално споделяне . Следователно той е лек и подходящ за всички смартфони.

Една от уникалните функции в PicSay Pro е възможността за вграждане на друга снимка върху снимка. С малко лак дори обикновените ви снимки могат да бъдат превърнати в 3D снимки. Объркан как? Можете да прочетете как да правите 3D снимки с PicSay Pro в статията Как да направите 3D снимки без Photoshop.

Приложения за Shinycore Photo & Imaging ИЗТЕГЛЯНЕ

2. PicsArt

Използвайки същия метод като правенето на 3D снимки с PicSay Pro, можете да създавате 3D снимки с помощта на PicsArt . Нещо повече, можете да използвате многослойната функция на PicsArt, за да създавате различни 3D произведения.

Не само може да се използва за създаване на 3D снимки, на PicSay можете да намерите много забавни уроци за редактиране на снимки. Освен това има стотици филтри и инструменти за редактиране на снимки, готови да се използват безплатно. Можете дори да правите скици със снимки на PicsArt!

Приложения за снимки и изображения PicsArt ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Фоги 3D камера

Ако PicSay Pro и PicsArt са приложения за редактиране на снимки за създаване на 3D снимки, Phogy 3D Camera е приложение за камера за създаване на уникални и интересни 3D снимки. Защото Phogy не само създава статични 3D снимки, но и динамични 3D снимки като тези на iPhone 6s.

С 3D камерата Phogy можете да правите 360-градусови снимки на обект. По-късно това приложение ще го обработи и след това ще го преобразува в 3D снимка, която ще се движи според вашите движения на смартфона. Готино!

4. Fyuse - 3D снимки

Подобно на Phogy, Fyuse също е приложение за камера за правене на 360-градусови снимки, които ще бъдат обработени в 3D снимки. Това, което го прави различно, е, че във Fyuse има функция за социално споделяне, която ви улеснява в изграждането на общност.

ВИЖТЕ СТАТИИ

5. Phereo 3D

Вдъхновено от стереофото технологията, която всъщност не е нова в света на фотографията, приложението Phereo 3D може да създава 3D снимки със стерео обработка на цветове и комбинации. Полученият стерео цвят е подобен на филм или сапунена опера в началото на 2000-те години, когато имахме нужда от червени и сини очила, за да видим 3D ефекта.

Друго предимство на това приложение е, че то може да създава 3D снимки, които могат да се гледат с помощта на VR слушалки. Лесното споделяне на снимки в различни социални медии също е едно от предимствата на Phereo 3D.

6. Снимка в дупка

Photo In Hole се чувства достоен да бъде категоризиран като едно от най-добрите приложения за 3D редактиране на снимки на Android. Многобройните налични шаблони ви карат никога да не оставате без идеи за проектиране на вашите 3D снимки.

Освен че предоставя различни ефекти, това приложение има и стотици 3D кадри, известни още като триизмерни кадри, които могат да направят вашите 3D снимки много по-хладни за качване в социалните медии.

7. 3D ефект

Както подсказва името, това приложение със сигурност предоставя функции за редактиране на обикновени снимки в 3D снимки с различни налични ефекти. Различните налични режими ви позволяват да правите обикновени снимки и след това да ги редактирате в 3D или веднага да правите снимки с предварително инсталирани 3D ефекти.

Приложението 3D Effect е едно от най-простите, известни още като лесни за използване. Освен това наличните филтри също могат да направят вашите 3D снимки да изглеждат като снимки на професионален фотограф.

И така, кой казва, че за правенето на триизмерни снимки се изискват техники от фотошоп от божи клас? Без специални техники и скъпи инструменти като iPhone 6S , можете също да правите страхотни 3D снимки, като използвате приложенията за 3D редактиране на снимки по-горе. Късмет!

Източник на снимката: Банер: MMP PICTURE