25 най-добри и най-нови анимационни филма 2020, които трябва да гледате!

Най-добрите анимационни филми са готови да ви забавляват по всяко време. Объркани ли сте или имате нужда от шоу със семейството си? Просто пуснете най-добрия анимационен филм по-долу!

Най-добрите анимационни филми са вълнуващ спектакъл, който можете да гледате през свободното си време, дори този спектакъл е подходящ и за забавление на онези от вас, които са разстроени.

И така, харесвате ли анимационни филми? Джака е сигурен, че почти повечето от вас трябва да имат любимия си анимационен филм, нали?

Да, Джака е същият, банда. Според Джака анимационните филми могат да предават по-дълбоки послания и са в състояние да реализират всякакви фантастични елементи.

Примери за това са най-добрите анимационни филми Disney , Pixar, Dreamworks и много други. Този анимационен филм е идеален, ако го гледате, когато се събирате със семейството си по празници, знаете ли.

Е, тук ApkVenue има някои препоръки за най-добрите 2020 и най-добрите анимационни филми за всички времена, които можете да гледате с приятели или семейство.

Препоръчани най-новите и най-добрите анимационни филми

За ваша информация анимацията и анимето са две различни неща, но имат една и съща концепция. Най-просто казано, анимационните филми се правят в 3 измерения .

Докато аниме филмите се правят в 2 измерения . Въпреки че създаването на анимационни филми от двата типа преминава през изчислителен процес.

Най-новите и най-добрите анимационни филми за всички времена

Първо, ApkVenue ще обсъди най-добрите 2020 и най-добрите анимационни филми за всички времена, което е срам за вас да пропуснете, банда.

Приблизително, какви са препоръките за най-добрите анимационни филми , които трябва да гледате? Позволете ми да не съм любопитен, просто погледнете отзивите по-долу!

1. Нататък (2020 г.)

Източник на снимки: Трейлър на Movieclips (Напред е един от последните избори за анимационни филми за 2020 г., които можете да гледате в момента).

Искате ли да гледате най-новия анимационен филм за 2020 г.? Ако е така, Напред може да е един от изборите, което е жалко, ако просто го пропуснете, банда.

Този анимационен филм с актьор Том Холанд като един от гласовите актьори разказва историята на две тийнейджърки феи, Иън Лайтфут (Том Холанд) и Барли Лайтфут (Крис Прат) на мисия.

Двамата приемат мисия да преоткрият останките от чудо в света, за да прекарат един ден с баща си, който е починал.

Заглавие Нататък
На живо 6 март 2020 г.
Продължителност 1 час 42 минути
Производство Walt Disney Pictures, Pixar Animation Studios
Директор И Scanlon
В ролите Том Холанд, Крис Прат, Джулия Луис-Драйфус и др
Жанр Анимация, приключения, комедия
Рейтинг 88% ( RottenTomatoes.com )


7,5 / 10 ( IMDb.com )

2. Соникът таралеж (2020)

Все още един от най-добрите анимационни филми през 2020 г., таралежът Соник е екранизация на известната видео игра, продуцирана от Sega, която излезе през февруари.

Този филм разказва за бягството на Соник от преследването на д-р. Роботник, защото планира да вземе силата си, за да управлява света.

За щастие, в средата на пътуването си в тази последна карикатура, Соник среща Том Уашовски (Джеймс Марседен), който по-късно става негов най-добър приятел.

Заглавие Таралежът Соник
На живо 14 февруари 2020 г.
Продължителност 1 час 39 минути
Производство Paramount Pictures, Sega Sammy Group, оригинален филм
Директор Джеф Фаулър
В ролите Бен Шварц, Джеймс Марсдън, Джим Кери и др
Жанр Екшън, Приключенски, Комедия
Рейтинг 64% ( RottenTomatoes.com )


6,6 / 10 ( IMDb.com )

3. Isle of Dogs (2018) - (Най-добър анимационен филм)

Снимката е предоставена от: SearchinglightPictures (С висока оценка, Isle of Dogs се превърна в един от най-добрите анимационни филми за 2018 г.).

В допълнение към препоръките за най-добра карикатура за 2020 г. има и остров Кучета, който разказва историята на група японски кучета, които са поставени под карантина на отдалечен остров поради огнището на грип.

След това момче приключва на острова, за да намери кучето си на име Spots, подпомагано от друго куче, което е изолирано.

Тази уникална творба на ексцентричния режисьор Уес Андерсън е един от най-добрите анимационни филми за 2018 г. и е подходяща за гледане и за възрастни.

Заглавие Остров Кучета
На живо 13 април 2018 г.
Продължителност 1 час 41 минути
Производство Индийска четка за рисуване, Американски емпирични снимки
Директор Уес Андерсън
В ролите Bryan Cranston, Koyu Rankin, Edward Norton, et al
Жанр Анимация, приключения, комедия
Рейтинг 95% ( RottenTomatoes.com )


7,9 / 10 ( IMDb.com )

4. Incredibles 2 (2018)

Следващият анимационен филм през 2018 г. е Incredibles 2 , продължение на филма The Incredibles, който последно излезе по кината през 2004 г.

Идващ от добре познатото анимационно студио Pixar, този най-добър анимационен филм през 2018 г. има качество, което отговаря на репутацията на студиото, банда!

Този най-добър детски филм разказва за семейство супергерои в борбата с враговете, което се фокусира върху двойката супергерои Mr. Невероятно и еластично момиче .

За тези от вас, които търсят най-добрите екшън анимационни филми за деца, може би Incridibles 2 може да бъде един от изборите.

Заглавие Невероятни 2
На живо 15 юни 2018 г.
Продължителност 1 час 58 минути
Производство Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures
Директор Брад Бърд
В ролите Крейг Т. Нелсън, Холи Хънтър, Сара Воуъл и др
Жанр Анимация, екшън, приключения
Рейтинг 94% ( RottenTomatoes.com )


7,7 / 10 ( IMDb.com )

5. Как да дресирате дракона си: Скритият свят (2019)

След 2 хлъзгави филма историите на тримата се завърнаха на големия екран със заглавието „ Как да дресираш дракона си: Скритият свят“ и влязоха в списъка с най-добрите анимационни филми през 2019 г.

Сега приключенията на Hiccup и Toothless се завръщат с по-вълнуващи. Разказва историята на женски дракон на име Light Fury, който внезапно се появи.

От друга страна, ловец на дракони на име Гримел отново ловува, за да довърши цялото състезание на драконите Night Fury, бандата.

Най-новият анимационен филм през 2019 г. успя да получи номинация за Оскар за най-добър анимационен филм през 2020 г. според прогнозите на бандата Джака!

Заглавие Как да дресирате дракона си: Скритият свят
На живо 22 февруари 2019 г.
Продължителност 1 час 44 минути
Производство Dreamworks Entertainment, Mad Hatter Entertainment
Директор Дийн ДеБлоа
В ролите Jay Baruchel, America Ferrera, F. Murray Abraham, et al
Жанр Анимация, екшън, приключения
Рейтинг 90% ( RottenTomatoes.com )


7,5 / 10 ( IMDb.com )

6. Изгубих тялото си (2019)

Услугата за стрийминг на Netflix започна да доминира в света на филмите, бандите, като най-добрия анимационен филм „ Загубих тялото си“, който успя да получи номинация за Оскар.

Както повечето други френски анимационни филми, I Lost My Body е много сюрреалистичен и разказва историята на осиротял младеж на име Науфел .

Уникално историята на Науфел е съчетана с пътуването на ръчна фигура, която има за цел да намери Науфел.

Както може да се предположи, тази кинокарикатура съдържа много метафори, особено за човешките усилия за преместване от болезненото минало, банди!

Заглавие Загубих тялото си
На живо 6 ноември 2019 г.
Продължителност 1 час 21 минути
Производство Xilam, Auvergne Rh ne-Alpes Cin ma
Директор Джеръми Клапин
В ролите Съдия Faris, Victoire Du Bois, Patrick d'Assum ao и др
Жанр Анимация, драма, фентъзи
Рейтинг 96% ( RottenTomatoes.com )


7,6 / 10 ( IMDb.com )

7. Big Hero 6 (2014)

Е, ако Big Hero 6 има робот Baymax , който ви кара да се чувствате добре, банда. Неговото забавно поведение и вдъхновяващи истории го правят най-добрият анимационен филм, който трябва да гледате, банда.

Разказва историята на дете на име Хиро, което обича роботите. Освен това му беше даден робот на име Baymax, който беше умен да се грижи за него.

Те обаче са изправени пред престъпник, който иска да унищожи земята. Hiro и Baymax, заедно с още четирима приятели се опитват да се борят с престъпността.

Въпреки че не се намира в MCU, този най-добър робот анимационен филм всъщност е адаптиран от комикс на Marvel със същото заглавие, банда!

Заглавие Големият герой 6
На живо 7 ноември 2014 г.
Продължителност 1 час 42 минути
Производство Студии за анимация на Уолт Дисни, FortyFour Studios
Директор Дон Хол, Крис Уилямс
В ролите Райън Потър, Скот Адсит, Джейми Чунг и др
Жанр Анимация, екшън, приключения
Рейтинг 89% ( RottenTomatoes.com )


7,8 / 10 ( IMDb.com )

8. Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

Следва най-добрият анимационен филм от Marvel, Spider-Man: Into the Spider-Verse . Разказва историята на дете, където Майлс е ухапан от паяк в подземна градска гара.

Това обаче само го накара да се държи странно. Върна се и случайно намери лаборатория, пълна с машини, за да отиде в паралелния свят, създаден от Fisk , както и Питър Паркър.

Мислейки, че машината е опасна, Питър се опита да унищожи машината, но беше предотвратен от много врагове и накрая не успя, банда.

Какво ще кажете за приключението на Майлс да се изправи срещу враговете си и да унищожи машината в тази една анимационна карикатура за кино?

Заглавие Spider-Man: В Spider-Verse
На живо 14 декември 2018 г.
Продължителност 1 час 57 минути
Производство Sony Pictures Entertainment, Marvel Entertainment
Директор Боб Персичета, Питър Рамзи, Родни Ротман
В ролите Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Stenfield, et al
Жанр Анимация, екшън, приключения
Рейтинг 97% ( RottenTomatoes.com )


8,4 / 10 ( IMDb.com )

9. Рататуй (2007)

Е, този един филм има уникална идея, банда. Представете си мишка в къщата ви, която не краде храна, а вместо това прави храна за вас.

Ratatouille е историята на мишка, която работи заедно с готвач от ресторант, за да готви. Реми, мишката мечтае да стане готвач.

Въпреки възрастта си, този шедьовър на анимационното студио на Pixar все още се смята за един от най-добрите анимационни филми на всички времена, банда!

Заглавие Рататуй
На живо 29 юни 2007 г.
Продължителност 1 час 51 минути
Производство Walt Disney Pictures, Pixar Animation Studios
Директор Брад Бърд, Ян Пинкава
В ролите Брад Гарет, Лу Романо, Патън Освалт и др
Жанр Анимация, приключения, комедия
Рейтинг 96% ( RottenTomatoes.com )


8,0 / 10 ( IMDb.com )

10. История на играчките 3 (2010)

Източник на снимки: Класически трейлър на Movieclips (С оценка 8,3, Toy Story 3 е един от най-добрите анимационни филми на IMDb, които трябва да гледате).

Искате ли да гледате или изтеглите най-добрия анимационен филм IMDb? Опитайте да гледате филма „ Историята на играчките 3 “, който е продължение на предишния филм.

Режисиран от Лий Ункрич, най-добрият анимационен филм за деца все още разказва историята на Анди, който сега е влязъл в колеж, и някои от играчките, които го придружават от дете.

Въпреки че не е ново издание, но един от най-добрите анимационни филми за всички времена изглежда все още е търсен от публиката, знаете ли, банда.

Заглавие История на играчките 3
На живо 29 юни 2007 г.
Продължителност 1 час 43 минути
Производство Walt Disney Pictures, Pixar Animation Studios
Директор Лий Unkrich
В ролите Том Ханкс, Тим Алън, Джоан Кюсак и др
Жанр Анимация, приключения, комедия
Рейтинг 98% ( RottenTomatoes.com )


8,3 / 10 ( IMDb.com )

Най-добрите карикатури на Дисни

Разбира се, знаете, че най-добрите анимационни филми идват от Дисни. Но кой от тях е най- препоръчителен за гледане?

Е, този път ApkVenue ще ви разкаже и някои от най-добрите анимационни филми на Дисни, които си струва да се гледат. Хайде, вижте изцяло!

1. WALL-E (2008)

Източник на снимки: Disney UK (WALL-E е подходящ за тези от вас, които търсят най-добрите анимационни филми за деца).

Когато говорите за препоръки за най-добрите филми на Дисни, със сигурност ще запомните WALL-E в ума си . Историята на робота, който пътува в космоса.

За разлика от роботите в други филми, които притежават супер сложни способности, WALL-E е просто помощен робот за управление на земните отпадъци.

Животът му обаче се промени, когато срещна друг робот, наречен EVE . Като гледате този филм, ще бъдете отведени да изследвате галактиката с WALL-E и EVE.

Значението на приятелството и личната уникалност също е в състояние да осигури мотивация за всеки зрител на филма за този един робот, знаете ли.

Заглавие Wall-E
На живо 27 юни 2008 г.
Продължителност 1 час 38 минути
Производство FortyFour Studios, Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures
Директор Андрю Стантън
В ролите Бен Бърт, Елиса Найт, Джеф Гарлин и др
Жанр Анимация, приключения, семейство
Рейтинг 95% ( RottenTomatoes.com )


8,4 / 10 ( IMDb.com )

2. Up (2009)

Кой плака през първите 15 минути на Up ? Спокойно, Джака е същият, наистина. Успешният филм Up кара всяка публика да се почувства трогната само в началото.

В резултат ApkVenue нарича този филм един от най-добрите анимационни филми на Дисни за всички времена. Не само отпред, но и филмът като цяло.

Нагоре разказва пътуването на дядо на име Карл Фредрикесен, който работи като балон. Той мечтае да отиде някъде в Южна Америка.

Историята на пътуването му има дълбок смисъл и е в състояние да проникне в емоциите на публиката. Смятате ли, че за Up може да се каже, че е един от най-добрите анимационни или анимационни филми в света?

Заглавие Нагоре
На живо 29 май 2009 г.
Продължителност 1 час 36 минути
Производство Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures
Директор Пийт Доктър, Боб Питърсън
В ролите Едуард Аснер, Йордания Нагай, Джон Раценбергер и др
Жанр Анимация, приключения, комедия
Рейтинг 98% ( RottenTomatoes.com )


8,2 / 10 ( IMDb.com )

3. История на играчките 1-4

Всички продължения на „ Историята на играчките“ Джака смятат за най-добрия анимационен филм на Дисни заради неговата винаги добра история, банда.

Филмовата поредица „Историята на играчките“ разказва за приключенските играчки на Уди , Бъз и приятели, които първоначално са били собственост на момче на име Анди .

Докато Анди пораства, играчките трябва да са готови да се разделят с Анди и да се срещнат с новия си собственик Бони .

Първият филм Toy Story успя да се справи с името на студиото Pixar, където счупи световния рекорд като първия анимационен филм, направен изцяло от компютър, банда!

Заглавие История на играчките 4
На живо 21 юни 2019 г.
Продължителност 1 час 40 минути
Производство Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures
Директор Джош Кули
В ролите Том Ханкс, Тим Алън, Ани Потс и др
Жанр Анимация, приключения, комедия
Рейтинг 97% ( RottenTomatoes.com )


7,9 / 10 ( IMDb.com )

4. Коко (2017)

Следва най-добрият анимационен филм за 2017 г. Коко , който разказва историята на момче на име Мигел, което мечтае да стане известен музикант като Ернесто де ла Круз .

Един път обаче Мигел беше хванат в капан в света на мъртвите и срещна герои или хора, които промениха целия му живот.

Независимо дали е гледал Коко с приятели или семейство, значението на тази препоръка на филма на Дисни също е много задълбочено за това как детето е решено да постигне целите си.

Всъщност Коко бе спечелила номинацията за най-добрия анимационен филм на Дисни заради различната си история и правилното приложение на културата.

Заглавие Коко
На живо 22 ноември 2017 г.
Продължителност 1 час 45 минути
Производство Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures
Директор Лий Ункрич, Адриан Молина
В ролите Anthony Gonzalez, Gael Garc a Bernal, Benjamin Bratt, et al
Жанр Анимация, приключения, семейство
Рейтинг 97% ( RottenTomatoes.com )


8,4 / 10 ( IMDb.com )

5. Zootopia (2016)

Някога представяли ли сте си градски свят с популация от бозайници? Това е уникална идея, базирана на най-добрия анимационен филм за 2016 г., Zootopia .

В този най-добър анимационен филм за животни ще срещнете Джуди Хопс и Ник Уайлд, които и двамата се опитват да разгадаят мистерията в град Зоотопия.

Комедията, която беше дадена, беше много забавна и донесе смях на публиката. В резултат на това ApkVenue нарече Zootopia един от най-добрите и забавни анимационни филми с животни.

Освен това този филм има и добро послание, защото виждаме как персонажът Джуди се справя с тормоза от други животни, бандата!

Заглавие Зоотопия
На живо 4 март 2016 г.
Продължителност 1 час 48 минути
Производство Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios
Директор Байрън Хауърд, Рич Мур
В ролите Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba, et al
Жанр Анимация, приключения, комедия
Рейтинг 98% ( RottenTomatoes.com )


8,0 / 10 ( IMDb.com )

6. Отвътре навън (2015)

Inside Out е пример за най-добрата карикатура от Дисни през 2015 г., която разказва историята на момиче с петте му характеристики.

На всеки се казва да има тези пет характеристики, те работят заедно, за да изградят нечия личност, банда.

Съвсем уникален, нали? Затова Джака каза, че филмът „Отвътре навън“ е най-уникалното заглавие на анимационен филм сред останалите.

Заглавие Отвътре навън
На живо 19 юни 2015 г.
Продължителност 1 час 35 минути
Производство Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures
Директор Пийт Доктър, Рони Дел Кармен
В ролите Ейми Полер, Бил Хадър, Луис Блек и др
Жанр Анимация, приключения, комедия
Рейтинг 98% ( RottenTomatoes.com )


8,2 / 10 ( IMDb.com )

7. Моана (2016)

Moana е анимационен филм от боксофиса, който може да предостави нова история за света на океаните. Да, Моана е дете, което е близо до океана.

Веднъж той бил срещнат с бог Мауи, който му помогнал по време на пътуването му да открие самоличността на Моана. Те заедно се приключват и се борят срещу злите врагове.

Историята в най-добрия 3D анимационен филм е взета от древна полинезийска легенда, която е разказана по много забавен и изряден начин, бандата.

Фигурата на Мауи тук е изиграна от Дуейн "Скалата" Джонсън, който доказва, че този един актьор не разчита само на телесността, банда!

Заглавие Моана
На живо 23 ноември 2016 г.
Продължителност 1 час 47 минути
Производство Hurwitz Creative, Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures
Директор Рон Клементс, Джон Мъскър
В ролите Auli'i Cravalho, Dwayne Johnson, Rachel House, et al
Жанр Анимация, приключения, комедия
Рейтинг 96% ( RottenTomatoes.com )


7,6 / 10 ( IMDb.com )

8. Monster Inc. (2001)

Следващата е Monster Inc. , история на чудовища, чиято мисия е да плашат малки деца, докато не изкрещят от страх.

Историята обаче е различна със Съли и Майк, когато трябва да изплашат дете на име Бу . Вместо да се изплаши, Бу беше привлечен от тях и го последва в света на чудовищата.

Тогава какво ще кажете за тяхната история да върнат Бу на мястото му на произход в този препоръчан анимационен филм? Хайде, проследете тяхната история във филма Monster Inc.!

Заглавие Monsters Inc.
На живо 2 ноември 2001 г.
Продължителност 1 час 32 минути
Производство Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures
Директор Пийт Доктър, Дейвид Силвърман
В ролите Били Кристал, Джон Гудман, Мери Гибс и др
Жанр Анимация, приключения, комедия
Рейтинг 96% ( RottenTomatoes.com )


8,0 / 10 ( IMDb.com )

9. Намирането на Немо (2003)

Намирането на Немо е препоръка за анимационен филм на Дисни, който разказва историята на риба на име Немо, която изчезва, защото е била взета от рибари.

Баща му отишъл да го търси в града сам, в приключение много далеч от гнездото му. Не очаквайте акула да дойде да я изяде.

Какво мислите за продължението на историята в приключение в открито море? Успя ли да спаси сина си, банда?

Заглавие Търсенето на Немо
На живо 30 май 2003 г.
Продължителност 1 час 40 минути
Производство Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures
Директор Андрю Стантън, Лий Ункрич
В ролите Алберт Брукс, Елън Дедженерис, Александър Гулд и др
Жанр Анимация, приключения, комедия
Рейтинг 99% ( RottenTomatoes.com )


8.1 / 10 ( IMDb.com )

10. Замразени (2013)

Объркани ли сте от избора на западния анимационен филм, който е подходящ за гледане от децата? Ако случаят е такъв, по-добре просто гледайте филма Frozen , банда!

Е, този замръзнал филм разказва историята на връзката между двама по-малки братя и сестри, които изпитват проблеми поради способността на Елза да контролира леда.

Жителите обаче знаят също, че Елза е ледената кралица, която може да нанесе хаос в града си. Той също така отиде в самоизолация.

Ана също предприе приключение, за да намери отново сестра си и да я прибере вкъщи, за да спре проклятието на вечната ледена буря в тази препоръка за анимация

Заглавие Замразени
На живо 27 ноември 2013 г.
Продължителност 1 час 42 минути
Производство Студии за анимация на Уолт Дисни, Уолт Дисни Снимки
Директор Крис Бък, Дженифър Лий
В ролите Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, et al
Жанр Анимация, мюзикъл, семейство
Рейтинг 90% ( RottenTomatoes.com )


7,5 / 10 ( IMDb.com )

Най-добър японски анимационен филм

Всъщност има много добри японски анимационни филми. Но ApkVenue ще включва само няколко в тази статия, банда.

Няма нужда да се съмнявате в качеството на анимационните японски филми. Започвайки от картината, саундтрака до историята, гарантирано няма да можете да спрете да гледате.

1. Времето с теб (2019)

Източник на снимки: Encore Films (Искате ли да изтеглите най-добрия анимационен филм 2019, направен в Япония? Един от отговорите е Weathering With You).

След като нашумя с филма Your Name , режисьорът Makoto Shinkai се завръща през 2019 г. с най-добрия анимационен филм CGI Weathering With You .

Този най-добър анимационен фантастичен филм разказва историята на Ходака, която среща Хина , момиче от Токио, което има способността да контролира времето.

За този филм Шинкай отново си сътрудничи с групата Radwimps и резултатът е, че този филм има анимация и качество на музиката, което дори надвишава Вашето име , банда!

Заглавие Изветряне с вас
На живо 19 юли 2019 г.
Продължителност 1 час 54 минути
Производство CoMix Wave Films, Kadokawa
Директор Макото Шинкай
В ролите Котаро Дайго, Нана Мори, Шун Огури и др
Жанр Анимация, драма, фентъзи
Рейтинг 94% ( RottenTomatoes.com )


7,8 / 10 ( IMDb.com )

2. Kimi no Na wa (Твоето име) (2016)

Филмът Kimi no Na wa или Your Name разказва историята на момиче от гимназията на име Mitsuha Miyamizu, което иска да изживее живота си като момче в Токио.

Междувременно Таки Тачибана живее напрегнат живот като гимназист в града, докато работи на непълно работно време, бандата.

Един ден Мицуха се събужда в стая, която не й принадлежи и се оказва в Токио, но в тялото на Таки. Междувременно Таки се оказва, че живее като Мицуха в проста държава.

Този филм получи почти перфектна оценка на сайта myanimelist , който е 9.15 . Този романтичен японски анимационен филм е твърде лош, за да го пропуснете.

Заглавие Твоето име
На живо 26 август 2016 г.
Продължителност 1 час 46 минути
Производство Amuse, CoMix Wave Films
Директор Макото Шинкай
В ролите Рюносуке Камики, Моне Камиширайши, Рио Нарита и др
Жанр Анимация, драма, фентъзи
Рейтинг 98% ( RottenTomatoes.com )


8,4 / 10 ( IMDb.com )

3. Spirited Away (Sen to Chihiro no Kamikakushi) (2001)

Spirited Away беше най-успешният филм на Ghibli с около 300 милиона долара приходи. Филмът печели и Оскар за най-добър анимационен филм през 2003 година.

Разказва историята на Чихиро Огино , упорито и разглезено 10-годишно момиченце. Някога той и родителите му намериха изоставен увеселителен парк.

Докато изследваше парка, разбра, че там се случват много странни неща. Без да осъзнава, той е влязъл в духовния свят, банда.

Всъщност родителите на Чихиро се превърнаха в прасета. Огино трябваше да събере смелост да работи с духовете, за да се измъкне оттам и да спаси родителите си.

Заглавие Одухотворен
На живо 20 юли 2001 г.
Продължителност 2 часа 5 минути
Производство Токума Шотен, Студио Гибли
Директор Хаяо Миядзаки
В ролите Руми Хийраги, Мию Ирино, Мари Нацуки и др
Жанр Анимация, приключения, семейство
Рейтинг 97% ( RottenTomatoes.com )


8,6 / 10 ( IMDb.com )

4. Grave of the Fireflies (1988)

Ако искате да гледате тъжен японски анимационен филм, който може да ви разплаче, опитайте да гледате Гроб на светулките .

Този филм, вдъхновен от истинска история, разказва за борбата на двама братя, които трябва да оцелеят, когато градът им е бомбардиран от Съединените щати.

Този филм има сърцераздирателна история, банда. Този филм може много добре да опише ужаса на войната.

Заглавие Гробът на светулките
На живо 16 април 1988 г.
Продължителност 1 час 29 минути
Производство Фирма Шинчоша, Студио Гибли
Директор Исао Такахата
В ролите Tsutomu Tatsumi, Ayano Shiraishi, Akemi Yamaguchi и др
Жанр Анимация, драма, война
Рейтинг 98% ( RottenTomatoes.com )


8,5 / 10 ( IMDb.com )

5. Децата на вълка (2012)

Обичате ли да гледате романтични филми за любовната история на хора и същества от различни светове? След това трябва да гледате Wolf Children , банда!

Най-добрият анимационен филм за деца разказва любовната история на Хана , човек и върколака Ооками . Те също се ожениха и имаха 2 деца.

Катастрофа убива Ооками и прави Хана самотен родител на 2 малки вълчета. Този филм е наистина добър, банда!

Режисьорът Мамору Хосода е една от най-големите фигури в света на анимето днес, защото се казва, че неговият филм отговаря на качеството на филма от студио Ghibli , банда!

Заглавие Деца вълк
На живо 21 юли 2012 г.
Продължителност 1 час 57 минути
Производство Студио Chizu, Madhouse
Директор Мамору Хосода
В ролите Aoi Miyazaki, Takao Ohsawa, Haru Kuroki, et al
Жанр Анимация, драма, семейство
Рейтинг 94% ( RottenTomatoes.com )


8.1 / 10 ( IMDb.com )

Това е списъкът на най-добрите анимационни филми 2020 и най-доброто за всички времена, които можете да гледате със семейството или приятелите си, банда.

Кой от филмите по-горе е вашият любим филм ? Напишете вашето мнение в колоната за коментари. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за анимационни филми или други интересни статии от Даниел Кахяди .