как да нулирам xiaomi hp за всички видове

Купували ли сте употребяван мобилен телефон Xiaomi? Вместо да изтривате стари данни един по един, по-добре вижте следната статия, за да разберете как да нулирате мобилния телефон на Xiaomi (Актуализация 2020)

Потребителите на мобилни телефони на Xiaomi все още ли сте объркани как да нулирате мобилния си телефон? Или искате да възстановите фабричните настройки на вашия мобилен телефон Xiaomi, но не знаете как?

Преди да нулирате мобилния си телефон Xiaomi, добре е да архивирате всички данни на мобилния си телефон.

Трябва да направите това, за да не се загубят данните на мобилния ви телефон и да могат да бъдат върнати след нулиране .

И така, как е най -лесният начин да рестартирате мобилния телефон на Xiaomi ? Вижте дискусията от ApkVenue в тази статия!

Разлика между нулиране и рестартиране

Преди ApkVenue да обясни стъпките за нулиране на вашия мобилен телефон Xiaomi, знаете ли, че думите „нулиране“ и „рестартиране“ са различни, знаете ли, банда! Нулирането означава как да преинсталирате мобилните телефони Xiaomi, а не как да рестартирате телефоните Xiaomi.

Рестартирането е действие за рестартиране на мобилния телефон, което първоначално е включено, след което при рестартиране мобилният телефон автоматично ще се изключи и включи отново.

С други думи, в този процес данните, съхранявани на мобилния телефон, остават в безопасност и няма да бъдат изтрити. Рестартирането също е синоним на Рестартиране.

Докато Reset е действие за изтриване или възстановяване на всички данни или настройки на мобилния телефон, за да бъдат като оригинала или фабричните настройки по подразбиране.

Как да нулирам Xiaomi HP лесно

Извършването на фабрично нулиране / нулиране на фабричните настройки често е изборът на потребителите на мобилни телефони, когато мобилните им телефони започват да се чувстват бавни, защото има твърде много приложения и данни, съхранявани вътрешно

Освен тези причини има и такива, които извършват нулиране като условие при надстройка на MIUI ROM до последната версия.

Но има ли сред вас, които не знаят как да нулират мобилен телефон Xiaomi?

Е, ако не знаете, ApkVenue ще обясни стъпките за нулиране на телефони Xiaomi от всички видове.

Как да нулирам Xiaomi HP чрез настройки

За това как да нулирате първия мобилен телефон Xiaomi, можете да го направите чрез менюто Настройки.

Стъпка 1 - Въведете настройките на менюто или Настройки

Стъпка 2 - Изберете Допълнителни настройки или Допълнителни настройки

Стъпка 3 - Изберете менюто Архивиране и нулиране или Архивиране и нулиране

Стъпка 4 - Изберете менюто Factory Factory Reset или Reset to Factory Settings

Стъпка 5 - изберете меню Reset Phone или Reset Phone

Освен преминаване през менюто Настройки, има и други начини за нулиране на вашия мобилен телефон Xiaomi. Този метод е чрез режим на възстановяване .

Чрез режим на възстановяване

Чрез тази стъпка първо трябва да изключите мобилния си телефон. След като мобилният ви телефон е изключен, натиснете едновременно бутона Power + Volume Up, докато се появи логото на Xiaomi.

Няколко мига след това ще се появят три опции от менюто. Накрая изберете менюто Wipe Data и изчакайте процесът да завърши.

Извършването на нулиране на мобилен телефон има своите предимства и опасности, знаете ли, банда. Искате ли да знаете какви са предимствата и недостатъците? Хайде, чуйте обяснението на Джака за това.

Предимства на Reset Mobile

Зад рисковете от нулиране на мобилния ви телефон се оказва, че има и ползи, които произтичат от този процес.

1. Премахнете всички вируси и зловреден софтуер

Едно от големите предимства при нулиране на мобилния ви телефон е, че всички вируси и зловреден софтуер, които се намират във вашия мобилен телефон, също ще бъдат изтрити по време на процеса на нулиране на мобилния телефон.

2. Плавна мобилна производителност

Без да знаете, всяка настройка, която прилагаме към нашия мобилен телефон, ще повлияе на работата на вашия мобилен телефон.

Така че, когато нулирате мобилния си телефон, всички тези настройки ще се върнат към първоначалните или фабричните си настройки.

3. Облекчено вътрешно пространство за съхранение обратно

Нещото, което се чувства най-много, след като рестартирате мобилния си телефон, е вътрешното пространство за съхранение, което отново се освобождава.

Въпреки че технически можете да увеличите капацитета си за съхранение, като използвате SD карта, ако вътрешното ви хранилище има достатъчно място, мобилният ви телефон ще работи безпроблемно.

Опасност от нулиране на мобилни устройства

Освен предимствата, има и опасности поради нулирането на мобилния телефон. Ето някои от опасностите, причинени от нулирането на мобилния телефон.

1. Bootloop

Най-често срещаният риск при нулиране на мобилен телефон е bootloop . Самият bootloop възниква, когато процесът на нулиране не работи правилно.

2. Изтриване на всички приложения

При нулиране това означава, че всички приложения, инсталирани на вашия мобилен телефон, също ще бъдат изтрити. Тъй като обикновено всички приложения, които инсталирате, ще се съхраняват във вградената памет.

Така че не се изненадвайте, ако всички ваши приложения внезапно изчезнат след нулиране на телефона ви.

Е, това беше статията на ApkVenue относно урок за това как практически да нулирате мобилния телефон на Xiaomi. Просто трябва да изберете кой метод според вас е най-лесният и безопасен начин.

Но преди да го направите, уверете се, че знаете опасностите и ползите от този процес, банда.