колко страхотен е вашият игрален компютър или лаптоп? опитайте да проверите тук!

Преглед на JalanTikus за това как да проверите възможностите на игрален компютър или лаптоп. Или с помощта на безплатен софтуер или онлайн услуги.

Ерата на играта Crysis 1 , която беше пусната през 2007 г., може да се каже, че това е възраждане за PC геймърите. Причината е, че Crysis 1 по това време може да покаже необикновен графичен дисплей на компютърна система.

Разпространението на PC геймърите, разбира се, прави хардуера на пазара по-разнообразен. Това ще окаже влияние върху компютъра, който всеки човек сглобява по различен начин. Тогава как е действителната производителност на нашия компютър? Чрез тази статия ApkVenue представя начин за проверка на възможностите на вашия компютър или игрален лаптоп.

  • INSANE, Xiaomi Mi 5s Полупрозрачен бенчмарк AnTuTu 164 хиляди точки!
  • Отпечатайте големи резултати, iPhone готов да победи Samsung Galaxy Note 7!
  • Lumia 525 може да използва Android Marshmallow, това е бенчмарк резултатът

Как да проверите способността за игри на компютър или лаптоп

Разликата между нашия компютър и другите хора, разбира се, ни обърква как нашите PC игри всъщност са способни? Сега, що се отнася до способността, можем да го видим от бенчмарковете . Бенчмаркът, който ApkVenue означава тук, е разделен на две, а именно еталонът за способността на компютъра и еталонът за способността на компютъра да играе определени игри. Моля, обърнете внимание, че можете да използвате тези два метода и за лаптопи.

Бенчмарк за стойност на възможностите на компютъра

Бенчмарк е тест чрез предоставяне на числова стойност на компютърна система, която можете да сравните това число с други резултати от бенчмарка. Например, след като е бил тестван, компютърът на Jaka е получил резултат 1000, докато вашият компютър, когато е бил тестван, е получил резултат 1300. Това означава, че вашата компютърна система е много по-добра от тази на Jaka.

За да направите това, имате нужда от софтуер . Е, тук ApkVenue препоръчва два безплатни софтуера , а именно PCMark или 3Dmark .

Източник на снимки: Видео: PCMark

PCMark е по-използван за измерване на способността на всички видове компютри или лаптопи, измерване на нивото на производителност и ефективност на работата. Междувременно 3DMark функционира повече за измерване на способността на компютъра по отношение на графиката, особено при игра на 3D игри.

Източник на снимки: Видео: 3DMark

Benchmark PC Възможност за игра на определени игри

Както подсказва името, този бенчмарк се използва за измерване дали дадена игра може да се играе или не на игрален компютър или лаптоп. Например, има нова игра Watchdogs 2 , с тази база можете да знаете дали вашият компютър или лаптоп може да я играе или не.

За този еталон не е необходимо да изтегляте голямо приложение. Можете да използвате една от двете онлайн услуги , а именно Canyourunit или GameDebate .

Източник на снимка: Снимка: CanYouRunIt

Използването на услугата Canyourunit е много лесно. Трябва само да посетите сайта и да въведете името на играта, която искате да играете. Това приложение автоматично ще открие вашата компютърна система и резултатите могат да се видят веднага.

Източник на снимки: Photo: GameDebate

Междувременно за услугата GameDebate всичко, което трябва да направите, е да посетите сайта, да въведете името на играта, данните за процесора, VGA и RAM, след което резултатите ще излязат.

Ето как да проверите възможностите на вашия компютър или игрален лаптоп. Късмет!

Банер: Цифрова леярна