лесен начин за изкореняване на Android Lollipop 5.1 без компютър

Има много начини, по които можете да отворите коренния достъп на Android. Но все още е рядко да се изкорени Android Lollipop 51.1. В тази статия ApkVenue ще обсъди как да изкорени Android Lollipop 5.1, без да използвате компютър.

Отварянето на root достъп на Android е важно нещо, особено ако искате да правите модификации на вашия Android смартфон. С отварянето на root достъп на вашия Android ще бъдете по-свободни да влезете в системата, която преди е била заключена от доставчика. Има много начини, по които можете да отворите коренния достъп на Android. В тази статия ApkVenue ще обсъди как да изкорени Android Lollipop 5.1, без да използвате компютър .

  • Лесни начини за изкореняване на всички видове Android без компютър
  • Как да изкорени всички видове Android с Towelroot
  • Как да архивирате и възстановите всички приложения на Android без корен

Въпреки че актуализацията на Android Marshmallow 6.0 започна , Android Lollipop 5.1 все още е най-новата операционна система Android, стартирана от Google в световен мащаб. За съжаление операционната система, която започна да се усвоява от доставчиците на смартфони, все още е малко известна със своето затруднение при проникването с помощта на root приложения като Towelroot и Framaroot.

Как да изкорени Android Lollipop 5.1 без компютър

ApkVenue използва смартфон от Coolpad , а именно Coolpad Sky Mini . Този смартфон се предлага с операционната система Android 5.1.1 по подразбиране . Има много начини, по които ApkVenue се опита да изкорени този смартфон, собственост на ApkVenue, и резултатите са нулеви, ако използвате Framaroot или Towelroot. Но се оказа успешно с помощта на коренния метод на Android Lollipop за всички устройства с Android Lollipop, които ApkVenue ще предостави това.

Root Android Lollipop 5.1 Използване на Kingroot

Kingroot е един от най-използваните и надеждни софтуери за лесно отваряне на root достъп на Android. В допълнение към малкия размер на файла, Kingroot е известен и като негов интерфейс , който е лесен и лесен за използване. За съжаление преди време Kingroot поддържа само до Android 4.4. Но сега Kingroot поддържа устройства с Android 5.1 .

  1. Вместо да ви каже да изтеглите приложението Kingroot, ApkVenue ще ви каже да изтеглите приложението Purify . Това приложение, направено от King Studio , което е и разработчик на Kingroot, е многофункционално приложение, което ще бъде мост за вас, за да получите достъп до приложението Kingroot. Това приложение е полезно и за проверка дали вашият Android има root достъп или не.

  2. След като изтеглите Purify, отворете приложението. След това изберете Пречистване сега . Ако се окаже, че вашият Android има root достъп , не е нужно да правите процеса на вкореняване . Но ако нямате root достъп , ще получите инструкции за достъп до страницата www.kingroot.net, за да изтеглите най-новия apk Kingroot.

  3. Моля, изтеглете Kingroot apk. След като го изтеглите, инсталирайте Kingroot apk.

  4. Ако Kingroot вече е инсталирана, за да започне корен процеса , използвайки Kingroot, просто отворете инсталираното приложение KingRoot. След това ще има проверка на вашето устройство дали поддържа процеса на вкореняване с помощта на Kingroot или не. Опитайте да кликнете Опитайте да изкорени .

  5. След това изчаквате процеса на вкореняване да завърши. Ако не успее, това означава, че устройството Android Lollipop, което използвате, не може да бъде вкоренено с Kingroot. И ако успеете, поздравления за вкореняването на вашия Android Lollipop 5.1!

Ако наистина начинът за изкореняване на Android Lollipop 5.1 с помощта на приложението Kingroot се провали, не е нужно да сте тъжни. Колкото повече потребители не успеят да изкорени своето устройство Android Lollipop 5.1 с помощта на Kingroot, то ще бъде използвано като справка за King Studio за актуализиране на Kingroot, така че смартфонът да може да бъде вкоренен с Kingroot. Така че не се страхувайте да опитате да изкорени Android Lollipop 5.1 с помощта на Kingroot!

Заключение

Тези съвети са може би отговорът на въпроса как да изкорени Android Lollipop , който търсите, както и как да изкорени Coolpad Sky Mini . Ако Coolpad Sky Mini, който рядко се използва от потребителите, може да бъде вкоренен с помощта на Kingroot apk, какво ще кажете за устройството Android Lollipop 5.1 от доставчик с много потребители? Разбира се, това трябва да е съображение, за да опитате да изкорени Android Lollipop 5.1 устройства от Samsung , Xiaomi или Asus .

Кой знае, най-новата Kingroot може да се използва като начин за изкореняване на Android Asus Zenfone 2 без компютър? Или може би и как да изкорени Xiaomi Redmi Note 2 или Samsung Galaxy J2. Късмет!