Pubg настройки за мобилна чувствителност като професионален плейър!

Настройката за чувствителност PUBG е много важна, за да можете да вечеряте с пиле. Това е препоръката за най-добра PUBG чувствителност в стила на професионален плейър.

Най-добрите настройки на PUBG за мобилна чувствителност могат да ви помогнат да улесните пилешката вечеря . С правилните настройки можете да се насочите към врага с по-голяма прецизност.

Играта Battle Royale е забавна за игра, особено когато се играе с отбор или собствен екип.

Това забавление обаче може да бъде загубено, ако се чувствате неудобно да играете и имате затруднения да насочвате точно противника си. Това може да бъде сведено до минимум с добри настройки за чувствителност.

Ако сте объркани коя настройка е подходяща за вас, ето най-добрите настройки на PUBG за мобилна чувствителност, препоръчани от ApkVenue!

Препоръчителни най-добри настройки на PUBG за мобилна чувствителност

Настройките за чувствителност на PUBG Mobile са едно от нещата, които трябва да овладеете, за да можете да развиете в тази игра, особено ако искате да опитате да изследвате професионалната сфера.

PlayerUnknown's Battleground или PUBG е игра за оцеляване или често известна като Battle Royale, която за първи път беше пусната за компютър през 2012 г. и продължава да се развива досега.

Тази игра продължава да се развива, докато продължават да се появяват различни състезания в национален и международен мащаб. В момента PUBG е изтеглен повече от 100 милиона пъти само за мобилната версия.

PUBG често се използва като игра за професионално състезание, от ESL турнири до NPL. Броят на подобни турнири продължава да се появява и днес.

Не само това, много игрални стриймъри превърнаха PUBG в една от своите водещи игри за стрийминг на материали.

Важността на регулирането на настройките за чувствителност на PUBG

Играта на самото PUBG е доста предизвикателна и изисква бързина и точност, за да оцелеете до края.

Поради тази причина чувствителността на камерата е важен елемент, така че играчите да могат удобно да управляват оръжията. Самият PUBG предоставя 3 настройки по подразбиране , а именно Ниска, Средна и Висока.

Low е подходящ за тези от вас, които искат да контролират посоката на гледане и оръжията, за да получат стабилна точност, но смяната на камерата ви става много по-бавна.

Самият Medium е балансиран в настройките си, докато High има тенденция да има бърз стил на игра и изисква концентрация, за да се насочи правилно към противника.

Ако имате затруднения или се чувствате неудобно с настройките за чувствителност, можете да следвате следното ръководство за най-добрите настройки за чувствителност на PUBG.

Чувствителност на камерата (безплатен поглед)

Настройки за чувствителност на PUBG Първото нещо, което трябва да се коригира, е чувствителността на камерата при функцията за свободен поглед .

Тази настройка функционира като настройка на чувствителността на камерата, за да измести посоката на гледане, без да засяга гледната точка на героя.

Колкото по-голяма настройвате чувствителността, толкова по-бързо можете да изместите посоката на гледане. За подреждането на трите елемента от тази категория ApkVenue го определя на 130% .

Тази настройка е настроена на Jaka с чувствителност, която е относително по-бърза, но не досадна. Това избира ApkVenue, за да вижда по-свободно околната среда в тази мобилна игра.

Чувствителност на PUBG Pro Player в категорията Камера

Следва чувствителността на камерата, която ще повлияе на гледната точка на героя и посоката на маншета на оръжието . Колкото по-голяма е чувствителността, толкова по-бързо е движението на вашия герой.

Тази настройка влияе върху скоростта на винта без или използване на обхват. ApkVenue препоръчва да настроите чувствителността към обхвата без обхват в диапазона от 90 до 100% .

Обаче тези от вас, които не обичат да се движат бързо, могат да го настроят на диапазон от 60 до 90% . Можете да настроите това според вашия стил на игра и да изберете най-подходящата настройка.

Точно като чувствителността при използване на обхват, колкото по-висока е чувствителността, толкова по-бързо можете да преместите камерата, за да се прицелите.

Следва препоръка за степента на чувствителност от един от играчите на PUBGM pro от Team Secret BiuBiu. Можете да имитирате настройките за чувствителност на PUBG от него.

 • 3-то лице без обхват : 170%.
 • 1-во лице без обхват : 150%.
 • Red Dot, Holographic, Aim Assist : 50%.
 • 2x обхват : 70%.
 • 3x обхват : 25%.
 • 4x ACOG обхват, VSS : 26%.
 • 6x Обхват : 20%.
 • 8x обхват : 16%.

Как да настроите PUBG чувствителността в категорията ADS чувствителност

Следващата настройка на PUGB чувствителност е ADS чувствителност . Тази настройка е доста важна, тъй като влияе на отката или ефекта от изстрела.

Този откат обикновено кара кекерана ви да отскача нагоре . Особено ако често пръскате или държите изстрели върху оръжия с пушка .

Можете да контролирате отката, като регулирате движението при снимане. Можете да регулирате този контрол чрез ADS чувствителност.

Колкото по-малка е чувствителността, толкова по-малък е контролът на отката и обратно. Въпреки това, задаването на ADS чувствителност твърде голяма също е проблематично.

Ето препоръки за PUBG Android чувствителност, които можете да подражавате. Тази препоръка все още следва настройката на PUBG чувствителност от Secret BiuBiu.

 • Трето лице без обхват : 100%.
 • 1-во лице без обхват : 88%.
 • Red Dot, Holographic, Aim Assist : 51%.
 • 2x обхват : 51%.
 • 3x обхват : 35%.
 • 4x ACOG обхват, VSS : 35%.
 • 6x обхват : 18%.
 • 8x обхват : 30%.

Най-добра препоръка за чувствителност на PUBG в категория жироскоп

Последното е настройка на чувствителността PUBG с помощта на жироскоп . Тази функция се използва за улавяне на врага чрез просто преместване на мобилния телефон като VR игра.

Този жироскоп ви дава триизмерна навигация или контрол върху героите в играта, така че може да бъде алтернатива за контрол на посоката на изгледа на вашия герой.

Както при всяка друга настройка на чувствителността, колкото по- голяма е чувствителността, толкова по-бързо се измества посоката на зрение .

Този жироскоп не е подходящ за вас, когато играете с таблет. Можете да деактивирате тази функция чрез настройките в основната колона.

Все още от Secret BiuBiu, тук са най-добрите нива на PUBG чувствителност, които можете да проследите от този професионален плейър ...

 • Трето лице без обхват : 100%.
 • 1-во лице без обхват : 101%.
 • Red Dot, Holographic, Aim Assist : 115%.
 • 2x обхват : 140%.
 • 3x обхват : 140%.
 • 4x ACOG обхват, VSS : 140%.
 • 6x обхват : 110%.
 • 8x Обхват : 50%.

Как да настроите PUBG мобилна чувствителност

Настройките за чувствителност на PUBG Mobile са на страницата с общи настройки. Точно в колоната Чувствителност между Vehicle и Pick up .

За тези от вас, които не знаят как да отворят страницата за настройки на чувствителността, можете да изпълните следните стъпки:

Стъпка 1 - Отворете PUBG, след това щракнете върху Настройки, за да започнете да настройвате PUBG Mobile Sensitivity

Настройката е в долния ляв ъгъл на екрана, който е с форма на зъб.

Стъпка 2 - Изберете чувствителност за настройки на PUBG чувствителност

Тук ще намерите всички менюта за чувствителност, които ApkVenue е обсъждал в горната част. Можете да използвате препоръките от ApkVenue или да промените тези препоръки според вашия стил на игра.

Въпреки че номерата, които ApkVenue препоръчва този път, идват от настройките за чувствителност на плейъра PUBG pro , не е задължително тези цифри да са най-подходящите за вас .

Единственият начин да намерите най-добрата настройка за чувствителност за вас е да играете по-често и да нулирате чувствителността от обратната връзка, която чувствате.

Това е най-добрата настройка за чувствителност на PUBG Mobile, която можете да настроите според вашия стил на игра.

Направете препоръката за номера от този професионален плейър препоръка за намиране на най-удобната настройка за вашия стил на игра.

Надяваме се информацията, която ApkVenue споделя този път, да е полезна за всички вас и ще се видим в следващата статия.

Прочетете също статии за PUBG или други интересни статии от Даниел Кахяди .