как да се справим с това, че IDM не се показва автоматично в YouTube

Защо IDM не се появява в YouTube? Спокойно, тук ще прегледаме защо IDM бутонът не се появява автоматично и как да го покажем отново.

Искали ли сте някога да изтеглите видеоклип в YouTube, внезапно IDM бутонът не се появява в Youtube, въпреки че обикновено няма проблем?

Е, сигурно си дразнен, нали? Всъщност проблемът е, че Internet Download Manager, известен още като IDM, предлага много удобства, включително когато искате да изтеглите видеоклипове в YouTube на лаптоп.

Вместо да се обърквате как да го решите, по-добре е първо да разгледате как да покажете бутона IDM, който не се появява в YouTube . Така че можете да го изтеглите отново автоматично !

Какво е IDM и какво прави?

Преди да обсъдите по-задълбочено, знаете ли вече какво е това, както и функциите и работата на Internet Download Manager или това, което често се нарича IDM?

Internet Download Manager или IDM е софтуер, който не е за ускоряване на интернет връзката, а функционира за ускоряване на процеса на изтегляне с определен метод, банда.

Софтуер, разработен от Tonec Inc. от Ню Йорк, САЩ, е посветен на потребителите на Windows, за да им помогне в процеса на изтегляне.

Едно от предимствата на самия IDM е, че той има опростен графичен дисплей и потребителски интерфейс , така че различните групи ще го намират за лесен за работа.

Тогава как работи един от задължителните софтуери на този един лаптоп?

Е, начинът, по който IDM работи сам, е чрез разделяне на изтеглените данни на максимум шестнадесет части по време на процеса.

Освен това IDM ще споделя същата скорост във всяка част, изтеглена по-рано.

Понякога, ако една част се забие или падне по време на процеса, тогава скоростта на другата част ще бъде разделена, за да помогне на процеса на изтегляне в този раздел.

Как автоматично да се показва IDM на Youtube

С тази изключителна функция IDM понякога среща различни проблеми, включително внезапно IDM бутонът не се появява на определени сайтове.

За щастие сега вече няма нужда да се притеснявате. За да възстановите IDM бутона, можете да го направите по два начина. Първо, можете да преинсталирате на IDM разширението или удължаването IDM на вашия компютър браузър .

След това можете също да инсталирате IDM и да актуализирате до най-новата версия. За подробности, нека разгледаме внимателно двата начина за извеждане на IDM в YouTube по-долу.

Защо бутонът IDM не се появява в YouTube?

Преди да обсъдите как да активирате бутона, изглежда, че първо трябва да знаете причината и защо IDM не се появява в YouTube .

Причините, поради които IDM не се появява, се различават във всеки отделен случай, но като цяло от този инцидент могат да се извлекат няколко общи нишки.

Поне има няколко проблема, които карат това да се случи с вашия IDM, като:

 • Разширението IDM не е инсталирано правилно, така че бутонът IDM в YouTube във вашия браузър не се появява автоматично.
 • Вашият компютър или лаптоп не е изтеглил най- новата IDM, така че не поддържа и не може да бъде интегриран с по- актуализирано приложение на браузъра .
 • IDM не е активиран, след като е инсталиран на компютър или лаптоп

1. Преинсталирайте разширението IDM в браузъра

Първият и най-лесният начин да се покаже на IDM Youtube е, че просто трябва да преинсталирате на IDM разширението инсталиран на вашия компютър браузър , банда.

Процесът на преинсталиране всъщност не е труден. За стъпките, моля, следвайте следния метод!

NOTE:


Sebelum mengikuti langkah ini, pastikan kamu memiliki IDM ter-update atau menyesuaikan dengan versi terakhir browser yang kamu miliki.

 • Стъпка - 1: Отворете браузър, който можете да използвате, например тук TechMint използва Google Chrome. След това отидете в менюто Extension, като щракнете върху менюто с три точки> Още инструменти> Разширения.
 • Стъпка - 2: След това в раздела IDM Integration Module всичко, което трябва да направите, е да изберете опцията Премахване . След това ще се появи изскачащ прозорец за потвърждение и просто трябва да щракнете още веднъж Премахване .
 • Стъпка - 3: В Windows Explorer всичко, което трябва да направите, е да отидете в директорията This Computer> Local Disk (C:)> Program Files (x86)> Internet Download Manager .
 • Стъпка - 4: Намерете файл, наречен IDMGCExt.crx, след това щракнете и го плъзнете към страницата с разширения, която сте отворили преди това в Google Chrome.
 • Стъпка - 5: Тук отново ще се появи изскачащ прозорец, преди успешно да преинсталирате модула за интеграция IDM. Щракнете върху Добавяне на разширение, за да започнете да добавяте.
 • Стъпка - 6: Ако успеете, ще бъдете отведени до специална страница на Internet Download Manager, която казва „Инсталирано е разширение Internet Download Manager за Google Chrome“ .
 • Стъпка - 7: Тук можете веднага да тествате дали IDM бутонът в YouTube се е появил или не. Ако е така, тогава външният ви вид ще бъде такъв, банда.

2. Преинсталирайте приложението IDM

Ако методът за показване на IDM в Youtube по-горе не е работил, можете да преинсталирате Internet Download Manager и да го замените с по- актуализирана версия .

Как да преинсталирам IDM, който е добър и правилен? Ето още информация.

NOTE:


Sebelum install ulang IDM, kamu wajib uninstall IDM versi lama dan memilih opsi Full Uninstall agar proses tidak gagal.

 • Стъпка - 1: Първо, разбира се, трябва да инсталирате най-новата версия на IDM, която можете да изтеглите чрез връзката по-долу. Размерът не е твърде голям, малко под 10MB, банда.
Изтегляне на приложения и приставки Tonec Inc. ИЗТЕГЛИ
 • Стъпка - 2: Отворете .exe файла, който е изтеглен чрез двукратно щракване. След това ще се покаже прозорецът на съветника на Internet Download Manager и просто трябва да щракнете върху Напред .
 • Стъпка - 3: След това има лицензионно споразумение, което можете да прочетете. За да продължите процеса, поставете отметка в колоната „Приемам условията в лицензионното споразумение“ . Щракнете отново Напред , за да продължите процеса.
 • Стъпка - 4: Изберете папката за инсталиране или можете да изберете да използвате настройките по подразбиране . Също така изберете дали искате да създавате преки пътища за IDM на работния плот или не. Ако просто щракнете върху Напред .
 • Стъпка - 5: За да стартирате процеса на инсталиране, накрая просто щракнете отново Напред . Процесът на инсталиране на IDM ще продължи за няколко секунди и е доста кратък, тъй като този лек софтуер не е твърде голям.
 • Стъпка - 6: Ако инсталирането на IDM е завършено, ще се появи прозорецът Инсталиране завършено. Щракнете върху Finish, за да завършите процеса.
 • Стъпка - 7: Тук можете просто да стартирате IDM на вашия компютър или лаптоп. И не забравяйте да активирате IDM, като първо вземете сериен номер, който може да бъде притежаван чрез официална покупка!

Как да изтеглите видеоклипове от YouTube на компютър / лаптоп чрез бутона IDM

Ако сте изпълнили една от горните стъпки, сега всичко, което трябва да направите, е да изтеглите видеоклипа от YouTube на лаптопа си чрез наличния бутон за бърз достъп IDM.

За тези, които все още са объркани относно стъпките, тук Jaka ги е прегледал напълно. Mayan може да изтегля по-бързо, нали?

 • Стъпка - 1: Ако софтуерът на Internet Download Manager е инсталиран и сте активирали модула за интеграция IDM, всичко, което трябва да направите, е да отидете на видео страницата на YouTube, която искате да изтеглите .
 • Стъпка - 2: Намерете IDM бутона, който обикновено се намира в горния десен ъгъл на видеоклипа, щракнете, след това изберете разделителната способност на видеото и формата, който искате да изтеглите .
 • Стъпка - 3: След това ще се появи изскачащ прозорец с информация за файла за изтегляне, където можете да изберете директорията за изтегляне, както и размера на файла за изтегляне. Ако имате, просто щракнете върху бутона Старт Изтегляне .
 • Стъпка - 4: Изтеглянето ще започне и продължителността на изтеглянето е бърза в зависимост от качеството на интернет, а също и размера на файла на момчетата . Така че просто бъдете търпеливи!
 • Стъпка - 5: Ако изтеглянето завърши, ще се появи изскачащ прозорец Изтегляне завършено. Тук можете да изберете Отваряне за отваряне на файл, Отваряне с ... за отваряне с определен софтуер , Отваряне на папка за отваряне на дестинация и Затваряне за незабавно затваряне

Освен използването на Internet Download Manager, има няколко други метода за лесно изтегляне на видеоклипове в YouTube на вашия компютър или лаптоп.

От многото методи за изтегляне на видеоклипове в Youtube, използването на IDM е най-бързият начин от всички.

Оказва се, че е наистина лесно, нали, как да се покаже IDM в Youtube? Сега не е нужно да си правите труда да губите квотата си, за да гледате любимите си видеоклипове в YouTube, банда.

Начинът, по който ApkVenue споделя това, може да бъде най-доброто решение за всички вас, когато внезапно това приложение изпитва подобна грешка.

Освен това, ако все още сте объркани от горните стъпки, не се колебайте да попитате в колоната за коментари по-долу. Успех и късмет!

Прочетете също статии за изтегляне на YouTube или други интересни статии от Febrive