3 нови начина за безплатно плащане на кредит на Telkomsel за 2020 г.!

Начинът, по който кредитният дълг на Telkomsel се оказва не просто измама, нали знаете, банда! Не вярвайте? Вижте как да вземете целия кредит за Telkomsel за 2020 г. тук!

Как да платя кредит на Telkomsel ? Можеш ли? Със сигурност не малко от вас също се чудят за това, нали?

Особено ако кредитът ви свърши, но портфейлът ви е на изчерпване и нямате безплатна квота, със сигурност този начин да вземете назаем кредит на Telkomsel безплатно ще бъде златно решение, което може да реши проблема ви.

Е, за щастие всъщност можете да направите този трик за това как да платите кредит на Telkomsel, знаете ли, банда. Всъщност нямате нужда от онлайн заявление за кредитен дълг, защото това може да стане само с няколко незабавни стъпки.

Любопитни и заинтересовани да опитате? Продължете с дискусията на Jaka за това как да платите спешния кредит на Telkomsel за 2020 г.

Как да получите най-новия кредит на Telkomsel, платим до 2020 г.

Не много по-различно от това как да заемете Tri кредит, начинът, по който плащате кредит на операторите на Telkomsel, може да бъде направен по няколко различни начина.

Можете да направите това чрез USSD Menu Browser (UMB) , SMS и, разбира се, приложението MyTelkomsel, което също може да се използва за проверка на квотата на Telkomsel.

Собствената услуга за кредитен заем на Telkomsel се нарича Спешен пакет . За тези от вас, които не знаят, спешните пакети или импулси на Telkomsel са услуга, която позволява на потребителите да поддържат връзка дори когато им свърши кредитът.

С този спешен кредит за Telkomsel през 2020 г. все още можете да осъществявате телефонни обаждания, SMS и дори достъп до интернет с размера на квотата, който сте заели.

Този спешен пакет има различни цени и размери на квотите и ще бъде таксуван от потребителя при следващото допълване. Този механизъм е въведен, за да улесни потребителите при спешни случаи.

Чрез активирането на пакета за спешни случаи Telkomsel можете да осъществявате обаждания, SMS и достъп до интернет в съответствие с наличната квота, въпреки че кредитът ви е на изчерпване.

Изисквания за получаване на пакет за спешни случаи на Telkomsel

Използването на този авариен пакет има различен принцип от използването на други пакети на Telkomsel . Тези различни механизми се прилагат поради уникалния характер на тези пакети.

Така че, за да получите пакета за спешни случаи Telkomsel чрез самия SMS, всъщност не го правите чрез редица специални трикове или как да отговаряте на критериите за спешния пакет Telkomsel.

Защото тук като клиент на Telkomsel трябва да отговаряте само на следните условия и критерии:

  • Неуспешно осъществяване на обаждания или изпращане на SMS, тъй като кредитът свършва.

  • Изчерпване на кредита при използване на данни / интернет.

  • Активирането на услугата не бе успешно, защото кредитът изтече.

  • Други условия за неуспех на транзакции, причинени от изчерпване на кредита.

Размерът на спешния пакет Telkomsel, който получавате, също ще бъде различен в зависимост от оценката на Telkomsel за номера, който използвате.

Как да заемете Telkomsel Кредит или да активирате Telkomsel спешни пакети

Ако сте изпълнили изискванията , описани по-рано от ApkVenue, тогава можете да използвате тази услуга за спешни кредити Telkomsel 2020.

Въпреки че е спешно, тази услуга за кредитен заем все още трябва да бъде активирана първо, тъй като операторът също изисква вашето съгласие за използването на тази услуга.

Ето три начина да платите кредит на Telkomsel или да заемете кредит на оператори чрез спешни пакетни услуги.

1. Как да платим кредит Telkomsel чрез UMB

Първият начин за плащане на кредит на Telkomsel е чрез UMB. Както при това как да проверявате номера, импулси на Telkomsel и други функции на UMB, трябва да въведете определен код, за да активирате тази услуга.

Този първи метод е най-бързият и практичен начин за активиране на услугата за спешни кредити Telkomsel 2020.

Ето стъпките, които трябва да предприемете, за да вземете кредит за Telkomsel чрез UMB.

1. Въведете UMB кода за кредит за плащане на Telkomsel

Първо, отваряте приложението Телефон, след това въвеждате кода * 500 * 5 # , след което щракнете върху OK или Call .

2. Изберете опцията за плащане на кредита

Изчакайте няколко минути, докато се появи офертата за спешни пакети, както е показано по-долу. След това отговаряте, като въведете числото „1“, за да се съгласите с механизма за плащане на кредит на Telkomsel.

След известно време ще получите известие, че пакетът за спешни случаи Telkomsel е активиран .

След като получите това известие, можете да използвате услугите на Telkomsel отново според размера на получения пакет.

2. Как да платим кредит Telkomsel чрез SMS

Вторият начин за плащане на кредит на Telkomsel е чрез SMS. За разлика от предишния метод, при който инициирахте използването на този пакет, процесът на активиране на аварийния пакет чрез SMS се извършва от оператора .

По-късно, когато свършите SMS, телефонни и интернет пакети и разбира се сте изпълнили съществуващите критерии, ще получите и оферта за SMS спешен пакет от 5111 .

За да активирате този пакет, трябва само да отговорите на ДА на SMS, който получавате. Изчакайте няколко минути и аварийният пакет ще се активира автоматично.

3. Как да платя спешен кредит на Telkomsel чрез MyTelkomsel

Последният начин да вземете кредит за Telkomsel е чрез официалното приложение на Telkomsel, MyTelkomsel.

Освен че се използва за проверка на пакети, проверка на кредит и други подобни, MyTelkomsel може да се използва и за достъп до спешни пакети, ако сте изпълнили предишните изисквания.

Ето стъпките, които трябва да предприемете, за да получите достъп до услугите за плащане на кредит Telkomsel чрез приложението MyTelkomsel.

1. Изберете менюто „Купуване на пакет“

От главната страница на приложението MyTelkomsel можете да изберете менюто „Купуване на пакет“ до менюто на ТЕЛКОМЕЛ ТОЧКИ.

Или можете да натиснете бутона „Пазаруване“ в долната част.

2. Изберете менюто „Специално за вас“

След като бъдете пренасочени към страница за пазаруване, тук ще намерите раздел „Специално за вас“ в горната част на страницата.

Докоснете думите „Вижте всички“, за да видите всички пакети за спешни случаи на Telkomsel, които можете да използвате.

3. Изберете пакета за спешни случаи Telkomsel

Различни възможности за избор на пакети за спешни случаи на Telkomsel ще бъдат показани на екрана, ако сте изпълнили изискванията, описани по-рано от ApkVenue.

За тези от вас, които имат късмет и искат да заемат безплатно кредит на Telkomsel, можете да изберете спешния пакет Rp 0, за да получите безплатен спешен пакет.

Това е начинът да платите кредит на Telkomsel чрез приложението MyTelkomsel, което можете да практикувате с вашия номер, банда.

Ако обаче се окаже, че не намирате тази опция за спешен пакет на Telkomsel , тогава е много вероятно да не отговаряте на изискванията за заемане на импулси на Telkomsel.

Кой може да използва платени услуги на Telkomsel (аварийни пакети)?

Снимка източник: Telkomsel

Както вече обсъждахме ApkVenue, има няколко условия, които трябва да изпълните, за да получите тази оферта за кредитен заем на Telkomsel.

В допълнение към изискванията за броя импулси и квоти, които имате, има и критерии за клиенти, на които трябва да отговаряте, за да използвате тази услуга.

Тази услуга може да се ползва само от клиенти на Telkomsel, които отговарят на следните критерии:

  • Потребители на предплатени карти на Telkomsel (simPATI, KARTU As и Loop).

  • Активни потребители на Telkomsel за повече от 60 дни.

  • Отговаря на критериите за използване, брой зареждания, средномесечно използване и някои други подобни допълнителни критерии.

  • Понастоящем не се използва спешен пакет, чиято тежест не е плащана преди.

Няма специални трикове за това как да се изпълнят критериите за този пакет за спешни случаи на Telkomsel. Така че, просто трябва да го направите естествено, банда.

Кога трябва да платим кредита на Telkomsel?

Плащанията за спешни пакети ще се извършват автоматично при следващото попълване . Това не се отнася за зареждания, различни от кредит, например пакети с данни или кредитни преводи.

Така че не се изненадвайте, когато попълните кредита си, сумата на кредита ви се отрязва с определена сума.

След като направите това плащане, ще можете отново да използвате тази услуга за спешни пакети на Telkomsel, ако имате проблеми като преди.

Има 3 начина за лесно плащане на кредит или заем от операторите на Telkomsel. Можете да използвате тази услуга в спешни моменти, банда.

А за тези от вас, които искат да заемат 100 000 кредита от оператора, Telkomsel за съжаление не предоставя тази опция на своите клиенти.

Въпреки това Telkomsel винаги се стреми да предостави най-добрата услуга за своите потребители, а механизмът за плащане на кредит е една от иновациите.

Надяваме се информацията, която ApkVenue споделя този път, да бъде полезна за всички вас. Късмет!

Прочетете също статии за Telkomsel или други интересни статии от Andini Anissa .