Netflix не може да се отвори? това е причината и как да го поправите

Защо приложението Netflix не може да се отвори на мобилен телефон с Android? Хайде, първо идентифицирайте причините и как да го отстраните, за да можете да предавате отново, проверете тук!

През 2020 г. кой би си помислил, че стрийминг на филмово съдържание чрез смартфони е във възход, банда? Този, който със сигурност е „пръснал“ тази тенденция, е Netflix .

Netflix, което е приложение за стрийминг на филми и телевизионни сериали, предоставя много ексклузивно съдържание с обещаващо качество.

Но какво се случва, ако когато ми е приятно да гледам, внезапно приложението Netflix не може да бъде отворено или достъпно. Няма нужда да се паникьосвате, банда!

Този път ApkVenue ще прегледа редица причини и начини за справяне с това, че Netflix не може да се отвори на мобилен телефон с Android, което можете да видите по-долу.

Това е причината Netflix да не може да бъде отворен на мобилен телефон с Android, блокиран ли е?

Както знаете, Индонезия е една от страните, които блокират съдържанието на Netflix, тъй като се смята, че е пълно с порнографски елементи.

Въпреки че в допълнение, много от най-добрите филми и сериали на Netflix имат високо качество и могат да допринесат за вашата проницателност, знаете ли.

Тогава освен причината за блокирането, какви са причините, поради които не можете да отворите Netflix . Изцяло ApkVenue ще направи преглед по точки като следните, банда.

 1. Приложението Netflix не е актуализирано , което може да причини няколко грешки, които могат да попречат на Netflix да влезе или да се отвори правилно.
 2. Услугите на Netflix са блокирани , особено за потребители на Telkomsel (simPATI, US Card, Loop, Halo Card) и IndiHome. Блокирането не е ограничено само до приложението, но и до официалния сайт на Netflix.
 3. Абонаментният пакет е изтекъл , може да не осъзнаете, че използвате 30-дневния безплатен режим, когато го използвате за първи път, и да забравите да подновите плащането си за следващия месец.
 4. Рискът от използване на акаунт в Netflix на дребно , в смисъл, че сте закупили акаунт не през официалния сайт и приложение на Netflix. Например, купете акаунт в Netflix в Instagram или електронна търговия .
 5. Неправилно е да използвате VPN приложението за Netflix , защото не всички VPN приложения функционират за достъп до Netflix и могат да бъдат блокирани в приложението.

Колекция от начини за преодоляване на Netflix, който не се отваря лесно на Android, 100% работи !

В тази дискусия как да се преодолее Netflix не може да се отвори се отнася за мобилни приложения за телефони с Android и iPhone.

Защото в днешно време повечето хора предпочитат да гледат през смартфон , тъй като могат да лежат плоски и да бъдат гледани навсякъде. Тогава какви са методите?

1. Актуализирайте най- новото приложение Netflix

Първото нещо, което можете да направите, за да разрешите Netflix да не може да се отвори на мобилния ви телефон, е да проверите за най- новите актуализации на приложението Netflix .

За потребители на Android можете да използвате услугата Google Play Store, докато потребителите на iPhone и iPad могат да използват App Store.

Освен това можете да получите най-новото приложение Netflix чрез връзката, която ApkVenue предоставя по-долу, банда!

Apps Entertainment Netflix, Inc. ИЗТЕГЛИ

2. Уверете се, че абонаментният пакет на Netflix е все още активен

Сега можете лесно да се регистрирате за акаунт в Netflix без кредитна карта директно на мобилния си телефон. Дори и за първи път потребители, можете да се насладите на 30 дни безплатно гледане , знаете ли.

Може би е толкова забавно да гледате, че забравяте да направите абонаментно плащане за Netflix, което обикновено се таксува ежемесечно.

Това, което можете да направите, е да се уверите, че абонаментният ви пакет за Netflix е все още активен. За да проверите плащането с Netflix, можете да направите следните стъпки.

 • Отворете браузър на вашия смартфон, след това посетете сайта на Netflix ( //www.netflix.com ) и влезте с помощта на регистрирания акаунт.
 • Докоснете Меню и след това изберете опцията Акаунт . За да видите часа на фактуриране и вида на абонаментния пакет, всичко, което трябва да направите, е да докоснете опцията Подробности за фактуриране .
 • Ако искате да промените начина си на плащане или да промените кредитната си карта, всичко, което трябва да направите, е да актуализирате информацията за плащане и просто да промените данните.
 • Междувременно, ако използвате Netflix акаунт на дребно, ApkVenue препоръчва да преминете към използване на официалния. Особено сега, когато вече има пакети за мобилни телефони, започващи от Rp.49 хиляди , знаете ли.

Как да поправим Netflix не може да отвори друг ...

3. Не използвайте само VPN приложение за Netflix

Не очаквайте мощно VPN приложение да отваря блокирани сайтове, можете да го използвате и за достъп до Netflix, банда!

ApkVenue също го доказа с приложението VPN Master и се опита да гледа Netflix в мрежата IndiHome.

Резултатът е, когато искате да гледате изскачащо предупреждение, което казва, че ако приложението Netflix открие използването на деблокер или прокси , така че видеото не може да бъде възпроизведено.

Но по-лесно, ApkVenue също е написал няколко препоръки за VPN приложения за гледане на Netflix, които са се оказали успешни при деблокирането им.

Като Express VPN , NordVPN или SurfShark . Да, въпреки че тези три VPN приложения са първокласни, така че имате нужда от допълнителни абонаментни такси, за да ги използвате, банда.

4. Използвайте специално приложение, за да гледате Netflix на Telkomsel и IndiHome

Всъщност Telkomsel и IndiHome са популярни телекомуникационни услуги в Индонезия и много хора ги използват.

Но за съжаление Telkomsel и IndiHome блокират достъпа до Netflix, банда. Едно от решенията е, че можете да преминете към друг доставчик .

Подобно на Smartfren, който има Super 4G Video Package, който има Movie Quota за гледане на Netflix или Tri с 30-дневен пакет от 10 GB + 10 GB YouTube / Netflix само за IDR 70 хиляди.

Ако все пак изберете да използвате Telkomsel и IndiHome за гледане на Netflix , можете също да опитате следните методи.

 • За мобилни телефони с Android можете да преодолеете Netflix, който не може да бъде отворен в Telkomsel и IndiHome, като инсталирате приложението Intra и го активирате, докато стрийминг Netflix.
 • За устройства с iPhone и iPad можете също да опитате приложението Intra или DNS Cloak, за да активирате автоматичен частен DNS на iOS.
 • За потребители на компютър или лаптоп можете също да гледате Netflix, като първо активирате връзката чрез приложението Adguard за Windows .

5. Използвайте Private DNS в Настройки за телефони с Android

И накрая, ако сте мързеливи да инсталирате допълнителни приложения като VPN за достъп до Netflix на Android, можете веднага да използвате настройките за частен DNS , знаете.

Този метод всъщност не се прилага за всички видове телефони с Android, но не боли да опитате следните стъпки, банда.

 • Отидете в менюто Настройки> Връзки> Още настройки за връзки на смартфона с Android.
 • Изберете опцията Private DNS и след това попълнете името на хоста на Private DNS доставчик: dns.adguard.com . Докоснете Запазване, за да запазите.
 • Сега опитайте да отворите приложението Netflix, достъпно ли е или не. Лесно е, нали?

DISCLAIMER:


Cara mengatasi Netflix tidak bisa dibuka dengan Private DNS di atas menggunakan smartphone Samsung. Lakukan pengaturan DNS yang sama pada tipe HP Android lainnya.

Видео: Как да свържете екрана на мобилен телефон към телевизор, гледането на Netflix е още по-забавно!

Как Решен ли е проблемът с отварянето на Netflix на мобилния ви телефон или не?

Ако е така, разбира се наистина е лесно да се реши този проблем, нали? И ако не, можете да опитате да го повторите и да обърнете голямо внимание на стъпка по стъпка , банда.

Ако все още имате проблеми, не се колебайте да попитате в колоната за коментари по-долу. Успех и късмет!

Прочетете също статии за Netflix или други интересни статии от Gito Yudha Pratomo .