как да се показват текстове на spotify hp и лаптоп 2021

Как да показвате текстове на Spotify на Android / iPhone и PC / лаптоп, можете без приложението! Хайде, измислете текстовете на песните на вашия Spotify! (Актуализация 2021)

Мнозина търсят как да показват текстове на Spotify. Това е разумно, като се има предвид, че самата Spotify е едно от най-добрите приложения за стрийминг на песни, които много меломани използват.

Тук можете да намерите много варианти за песни, както местни, така и международни. Обичате ли да слушате музика и в Spotify? Слушането на песни е толкова забавно, че обикновено искаме да пеем заедно.

Но какво, ако не знаем текста? За щастие, сега Spotify представи свои текстове в приложението, така че вече не се нуждаете от приложение на трета страна.

Въпреки това мнозина все още търсят начини за преглед на текстовете на Spotify, особено ако смартфонът не е получил актуализация или не е съвместим с последната версия на Spotify.

Е, просто се успокой, банда. ApkVenue ще ви каже как да показвате текстове на Spotify на мобилни телефони и лаптопи, за които е гарантирано, че ще работят 100%. Любопитни ли сте Ето прегледа!

Как да показваме текстове на Spotify без приложение

Първо, ApkVenue ще ви научи как да накарате Spotify да има текстовете. Това ръководство очевидно е много по-лесно и по-просто, защото Spotify вече поддържа функцията за текстовете в сътрудничество с приложения на трети страни.

Без да се налага да се бавите повече, ето ръководството!

1. Как да показваме текстове на Spotify чрез Android / iPhone

Може би сте се объркали, защо липсват текстовете на Spotify или защо Spotify не се появява?

Възможно е вашият смартфон да не е съвместим с най-новата версия или не сте актуализирали току-що приложението.

Ето защо, преди да знаете как да показвате текстове на Spotify, както на мобилен телефон с Android, така и на iPhone, е добре първо да актуализирате приложението в Google Play Store или Apple Store, защото методът е абсолютно същият.

Ако сте мързеливи, можете да изтеглите безплатното приложение Spotify, което ApkVenue е подготвило по-долу. Приятно изтегляне !

Spotify Video & Audio Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Или чрез следната връзка:

>>> Изтеглете Spotify <<<

Ако е така, можете да проследите как да показвате текстове на Spotify чрез Android / iPhone по-долу.

 • Пуснете песента, която искате да възпроизведете, след което отворете изгледа Now Playing .
 • Ако сте наблюдателни, в долната част на екрана ще намерите прозорец с надпис LYRICS / LIRIK . Плъзнете прозореца нагоре.
 • Свършен! Вече можете да извеждате текстовете на Spotify без приложение! Много лесно, нали?

2. Как да показваме текстове на Spotify през компютър / лаптоп

Освен че можете да изтеглите любимите си песни на Spotify , можете също да изведете текстовете на Spotify чрез вашия компютър / лаптоп. Този метод е дори по-лесен, отколкото при мобилен телефон, защото е само на едно кликване.

Любопитни ли сте Ето как да показвате текстовете на Spotify през компютър / лаптоп най-лесно, което можете да направите!

 • Пуснете любимата си песен.

 • Погледнете лентата с менюта по-долу, ще видите символ на микрофон . Кликнете върху символа и текстовете ще се появят веднага. Лесно нали?

О, да, ако попитате, защо защо Spotify не се появи текст на песен? Отговорът може да бъде, защото песента все още не получава текстова поддръжка от приложението на трета страна.

Ако не сте доволни, можете да изпробвате ръководството за гледане на текстове на песни на Spotify със следното приложение.

Как да преглеждате текстове на Spotify с приложението

След като научите ръководството за показване на текстове без приложение, можете също да разберете как да показвате текстове на Spotify с приложението по подразбиране. Без да се налага да се бавите повече, ето ръководството!

1. Как да покажем текстовете на песни на Spotify чрез 1Lyrics

Първо, ApkVenue препоръчва използването на приложение, наречено 1Lyrics . Можете да търсите това приложение и да го получите безплатно в Play Store или Google Play. Без да се налага да се задържате повече, ето ръководство за гледане на текстовете на песни на Spotify.

 • Моля, изтеглете приложението 1Lyrics. Вместо да е сложно, ApkVenue предостави приложението безплатно по-долу. Моля, изтеглете!
ИЗТЕГЛЕТЕ видео и аудио приложения

Или чрез следната връзка:

>>> Изтеглете 1Lyrics <<<

 • Отворете приложението, след което ще бъдете помолени да се съгласите с някои настройки . Просто натиснете бутона в долната част, след което активирайте всяка настройка.
 • Ако сте се съгласили с всички настройки, сега това приложение е активно и може да се използва.

 • Просто отворете приложението Spotify и пуснете любимата си песен. Текстът на любимата ви песен ще се появи в лентата за известия на бандата . Плъзнете надолу, след което просто докоснете известието от 1Lyrics.

 • Сега текстовете на любимата ви песен се появиха в Spotify, банда. Тези текстове не са синхронизирани, така че трябва да ги превъртате ръчно .

 • За да отхвърлите текста, докоснете и задръжте за момент текста. Така разглеждате текстовете на Spotify. Това е лесно?

2. Как да покажем текстовете на MusixMatch на Spotify

Вторият, по-популярен начин е използването на приложението MusixMatch. Чрез едно от най-добрите приложения за текстове на песни можете да слушате любимата си песен с текста. Можете да го получите и на Android и iOS, знаете ли!

Без да се задържате, ето ръководството!

 • Изтеглете приложението MusixMatch. Вместо да е сложно, ApkVenue предостави приложението безплатно по-долу. Моля, изтеглете!
Приложения Видео и аудио musiXmatch ИЗТЕГЛЯНЕ

Или чрез следната връзка:

>>> Изтеглете MusixMatch <<<

 • Отворете приложението. За да бъдете директно интегрирани със Spotify, свържете се със Spotify, като щракнете върху Connect Spotify .
 • Влезте с вашия Facebook, Google или телефонен номер. Дайте разрешение за показване на екрана, след което можете да го използвате.
 • След това можете веднага да използвате това приложение и да се интегрирате със Spotify. Текстовете също могат да бъдат адаптирани към песента, която се възпроизвежда автоматично.

Това беше начинът да се показват текстовете на песни на Spotify чрез приложението MusixMatch. Наистина лесно, нали?

3. Как да покажем текстовете на песни на Spotify чрез Genius

Е, ако това едно приложение не е директно интегрирано със Spotify. Въпреки това все още можете да се наслаждавате на текстовете на любимите си песни чрез това приложение.

Всъщност Genius може дори да открие корейски текстове. Подходящ за тези от вас, които искат да научат корейски свободно и успешно. Без да е необходимо да чакате повече, ето ръководството!

 • Изтеглете приложението Genius. Вместо да е сложно, ApkVenue предостави приложението безплатно по-долу. Моля, изтеглете!
ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Или чрез следната връзка:

>>> Изтеглете Genius <<<

 • Отворете приложението. След това влезте с вашия Facebook, акаунт в Google или телефонния си номер. Дайте разрешение за показване на екрана, след което можете да го използвате.

 • За да откриете музиката, която възпроизвеждате, моля, отворете Spotify, след което кликнете върху любимата си песен.

 • След това отворете Genius, след това докоснете колоната Меню отляво, след което докоснете Идентифициране на музика .

 • Genius ще разпознае песента, която се възпроизвежда на вашия смартфон.
 • Няма нужда да чакате дълго, Genius веднага ще представи заглавието на песента и текста в пълен размер.
 • Свършен! Ето как да активирате миликрики в Spotify чрез Genius. Наистина лесно, нали?

Това беше ръководството за това как да показвате текстове на Spotify. Наистина лесно, нали?

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Diptya .