как да видите паролата за wifi на лаптопа лесно и бързо

Искате ли да знаете как да видите пароли за WiFi на лаптоп? Може би сте забравили паролата си за WiFi и се нуждаете от нея, проверете тук, за да видите паролата за WiFi на вашия компютър.

Искате ли да използвате WiFi на вашия лаптоп, но сте забравили паролата си за WiFi? Ами сега, разбира се, наистина е сложно, ако не водиш архивите, банда.

Но успокойте се, ApkVenue има начин да открие паролата за WiFi на лаптоп, който можете да опитате, когато забравите паролата за WiFi. Методът е лесен и можете да го направите, без да се изискват специални умения.

Е, ако го изпитвате, можете веднага да проверите следващата статия на ApkVenue за това как да видите WiFi пароли на лаптоп.

Как да видите WiFi парола на лаптоп лесно и бързо

Независимо от устройството, което използвате, знаейки паролата за WiFi може да се направи както на Android, така и на лаптоп.

ApkVenue ще ви даде как да видите пароли за WiFi на лаптоп, но имайте предвид, че това не е начин за проникване в WiFi , банда. Това е метод за преглед на пароли на WiFi, които са свързани към лаптоп.

Следователно няма да можете да го използвате като начин за откриване на паролата за WiFi на лаптоп, който никога не е бил свързан.

Това е лесно и много просто, можете да практикувате тези методи, когато забравите паролата за WiFi, свързана към вашия лаптоп. Провери го!

Как да видите WiFi парола на лаптоп с Windows

За това как да видите WiFi паролата на лаптоп, първата може да се използва, ако вашият лаптоп използва Windows 10.

Ако вашият лаптоп не поддържа Windows 10, тогава можете да направите този метод, като започнете да осъществявате достъп до него от контролния панел .

Ето как да видите WiFi пропуска на вашия лаптоп с Windows, който можете да опитате:

Стъпка 1 - Отворете Настройки

 • Отворете менюто „Настройки“, до което можете да влезете от „Старт“, след което ще се появят още опции от менюто. Изберете Мрежа и интернет, за да започнете да проверявате паролите за WiFi на лаптоп.

Стъпка 2 - Изберете Център за мрежи и споделяне

 • След това щракнете върху Статус вляво, изчакайте опциите на менюто да се появят. След това щракнете върху Център за мрежи и споделяне в долната част.

Стъпка 3 - Изберете WiFi връзка

 • Ще се появи нов изскачащ прозорец, показващ WiFi, който използвате в момента. Кликнете върху името на WiFi .

Стъпка 4 - Щракнете върху Wireless Properties

 • Ще се появи нов прозорец, показващ вашата WiFi връзка. Щракнете върху Wireless Properties в средата.

Стъпка 5 - Щракнете върху показване на символа

Снимка източник: termasmedia.com
 • След като се появи друг изскачащ прозорец, изберете секцията Защита до Връзка. След това поставете отметка в полето за показване на символи по-долу.

 • След това ще можете да видите WiFi паролата, която използвате в момента. Когато приключите, можете да щракнете върху бутона OK.

Лесно, нали, банда? Не се нуждаете от специални трикове, за да разберете. Всъщност не е нужно да използвате софтуер или приложения, които разбиват WiFi, знаете ли.

Как да видите WiFi парола на лаптоп, използващ CMD

Вторият начин, който можете да направите, е да използвате CMD или командния ред. Въпреки че изглежда много технически, за това не са ви необходими специални компютърни умения.

Използването на CMD е много лесно, трябва само да въведете няколко команди, свързани с CMD . По този въпрос ApkVenue също го включи в стъпките, така че не е нужно да се притеснявате.

Е, ето как да видите паролите за WiFi на лаптоп с помощта на командата CMD. По този начин ApkVenue използва Windows 10, банда.

Стъпка 1 - Въведете CMD

 • В Windows 10 можете да въведете CMD в полето за търсене. След това въведете Open, за да отворите командния ред.

 • Или можете също да използвате пряк път, като натиснете Windows + R , след което щракнете върху OK, за да отворите CMD команда или команден ред.

Стъпка 2 - Въведете командата

 • Напишете следната команда CMD: netsh wlan показване на профили, след което щракнете върху Enter.

Стъпка 3 - Потърсете WiFi връзка

След като щракнете Enter, ще се появят различни WiFi имена, които сте използвали на лаптопа. За това как да видите пароли за WiFi през лаптоп, намерете името на WiFi , което използвате в момента.

Стъпка 4 - Тип команда (2)

 • След това въведете следващата CMD команда: netsh wlan показване на профили WiFi име ключ = clear, за да видите паролата за WiFi на компютъра.

Стъпка 5 - Намерете паролата

 • След като се покажат резултатите, можете да разберете паролата в колоната „ Настройки за защита “ в долната част на раздела „Ключово съдържание“ или „Индекс на ключовете“.

Свършен! Сега можете да направите стъпките за това как лесно да проверите WiFi паролите на лаптоп. Не използвай сложно нали, банда?

Това беше обяснението на Jaka за това как да откриете паролата за WiFi на лаптоп, която можете да използвате, когато забравите паролата за WiFi. Не забравяйте, че това не е начин да проникнете в WiFi, а!

Сега вече не е нужно да се притеснявате, ако изведнъж забравите паролата си за WiFi, защото можете да използвате методите по-горе като начин да видите пароли за WiFi на лаптоп.

Дано статията на Джака този път ви помогне. Успех и до нови срещи!

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Frieda Isyana