15 най-добри приложения за запис на глас за android

Най-доброто приложение за запис на глас ще може да ви помогне да правите различни неща. Хайде, изтеглете и инсталирайте най-доброто приложение за запис на Android на мобилния си телефон.

Най-доброто приложение за запис на глас е едно от приложенията, които наистина трябва да бъдат инсталирани на вашия мобилен телефон с Android. Неговото съществуване ще ви помогне да вършите различни видове работа с лекота.

Започвайки от запис на песни за забавление, документиране на процеса на интервюто, до записване на звука за мечтания ви подкаст , всичко може да се направи с този списък с препоръчаните приложения на Jaka.

Не е нужно да обръщате внимание на наемането на студио, можете да изпробвате някои от препоръките за най-добрите приложения за запис на глас на следните телефони с Android, които имат добро качество и издават сладък звук.

Любопитни ли сте какви са препоръките на Джака? Нека да разгледаме отзивите по-долу, заедно с някои съвети как да записвате звук на телефон с Android за най-добри резултати, момчета .

Препоръчани най-добри приложения за запис на глас за телефони с Android

Приложението за запис на правилния звук може да накара мобилния ви телефон да функционира като професионален микрофон, който може да записва звука много ясно.

С това приложение не е нужно да се притеснявате да купувате и носите специално устройство за запис. Просто като отворите мобилния си телефон, можете да записвате различни дейности.

Но също така трябва да сте много умни при избора на най-доброто приложение за запис на глас, защото в Play Store вече има много приложения като това.

Така че този път ApkVenue специално ще ви препоръча някои от най -добрите приложения за запис на глас, които можете да изтеглите на телефона си с Android.

Връзка за изтегляне на безплатното приложение Clear Voice Recorder, инсталирайте го директно

Има много приложения за запис на глас, които можете да изтеглите безплатно от Play Store, но не всички са с добро качество като препоръката на ApkVenue този път.

Те не само са способни да записват много добре звук, но някои приложения дори добавят прости функции за споделяне и редактиране в тях.

Можете да опитате всяко приложение, което ApkVenue препоръчва този път, защото във всяка препоръка ApkVenue вмъква връзка за изтегляне, която можете да използвате веднага.

След дълго е най-доброто приложение за запис на глас, което може да направи мобилния ви телефон ясен диктофон.

1. Аудио рекордер, най-добро приложение за лек звуков запис

Това приложение за запис на глас на Android предлага съществени функции в него. Въпреки че не е оборудван с професионални функции със сложна употреба, все пак можете да разчитате на това приложение.

С помощта на Audio Recorder можете да записвате и запазвате гласа си. Гарантирано, че гласът ви ще бъде автоматично чист и с добро качество като професионален певец, нали знаете!

В допълнение, има и опция за директно meng- качен на различни платформи услуги облак или архивиране на данни най-добре, като например Google Диск или Dropbox .

Подробности Аудио рекордер
Разработчик Sony Mobile Communications
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 6.9MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Auto Recorder по-долу:

Изтеглете приложенията за браузър Sony Mobile Communications

2. Лесен диктофон

Както подсказва името, Easy Voice Recorder предлага лесен запис на глас за Android.

Трябва само да отворите приложението, да натиснете бутона за запис, да запазите и затворите приложението. Толкова е лесно, знаете как да използвате това приложение.

Easy Recorder предоставя на потребителите много функции. Можете да направите настройки за типа аудио формат, който искате да създадете.

Ако закупите професионалната версия на Easy Voice Recorder, ще получите повече опции за запис, дори това може да е външно приложение за запис на глас с микрофон.

Подробности Лесен диктофон
Разработчик Digipom
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 7.7MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Easy Voice Recorder по-долу:

Digipom Productivity Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Други приложения за запис на глас на Android ...

3. RecForge II, най-доброто безплатно приложение за запис на глас

Това приложение за запис на звук има доста усъвършенствани функции за запис , което позволява на потребителите да правят по-дълбоки настройки в процеса на запис.

Ако сте музикален активист, често използвате най-добрата музикална програма и се нуждаете от повече контрол при запис на звук, наистина препоръчвам RecForge II .

Има много полезни функции на това приложение, които можете да използвате, знаете ли . Например задаване на височина , темпо и т.н. Ще намерите и прости функции за редактиране в приложението RecForge II.

Със сигурност е много подходящ за правене на музика от звуците около вас, нали? Гарантирано, когато го използвате, ще се почувствате като национален художник!

Подробности RecForge II
Разработчик Dje073
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 12MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението RecForge II по-долу:

Изтеглете Браузърни приложения Dje073

4. Call Recorder

Ако искате да записвате разговори по телефона, Call Recorder е едно от решенията. С това приложение можете да записвате обаждания ясно и ясно.

Както подсказва името, Call Recorder е специализиран в записването на входящи или изходящи повиквания, така че не е подходящ за редовен запис на глас.

Call Recorder предлага функции за записване на входящи или изходящи повиквания, опции за възпроизвеждане, включване в черния списък и много други.

Готиното е, че това приложение обикновено се използва и за докосване на телефони на други хора, въпросът е, че наистина можете да използвате Call Recorder като приложение за запис на глас.

Подробности Call Recorder
Разработчик Appliqato
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 10MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Call Recorder по-долу:

Ikva eSolutions ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

5. Диктофон с лента за разговор, приложение за запис на светлинни звуци

Това приложение за запис на глас за Android е разработено от Markus Drosser . Това приложение е лесно за използване и има предимството изчистен и лек външен вид.

Не само това, вие не само записвате, но и имате възможност да редактирате направените записи.

Има и приспособление за Android, което ще улесни процеса на запис по-късно, банда. Гласът ви ще бъде по-приятен и ясен, без да се притеснявате да го коригирате.

Подробности Диктофон с лента за разговор
Разработчик Маркус Дросер
Минимална ОС Android 4.5 и по-нови версии
Размер 2.3MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Tape-a-Talk Voice Recorder по-долу:

Производителност на приложенията Markus Drà ?? ¶sser ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Интелигентен диктофон

Закъснял ли си да чуеш лекция от лектор в клас? Просто използвайте Smart Voice Recorder ! Това приложение за запис на глас работи много добре за запис на звук за дълго време.

Както подсказва името, това приложение е снабдено и с интелигентни функции, знаете . Ако околната среда е тиха за определено време, Smart Voice Recorder автоматично ще постави на пауза записа.

В приложението, което ни се дава тон на звънене опция за запис и една банда калибриране микрофон инструмент . В резултат на това това приложение за запис на глас ще звучи по-ясно и по-стабилно.

Smart Voice Recorder наистина се препоръчва за тези от вас, които търсят приложение за запис на глас от миксер до мобилен телефон с Android.

Подробности Интелигентен диктофон
Разработчик SmartMob
Минимална ОС Android 4.5 и по-нови версии
Размер 7MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Smart Voice Recorder по-долу:

Изтеглете приложенията за браузър SmartMob

7. Hi-Q MP3 Voice Recorder, Ясно приложение за запис на глас

Не всички приложения за запис на глас веднага конвертират формата за запис в MP3 и ако имате нужда от вашия формат за запис в MP3 формат, ApkVenue препоръчва Hi-Q MP3 Voice Recorder .

Тази просто звучаща функция всъщност е много полезна, тъй като в момента MP3 форматът е съвместим с почти всички устройства.

Hi-Q MP3 Voice Recorder може също директно да качва записите в Dropbox, след като приключите с това.

За да се ускори работата, има и джаджи, които можете да коригирате по всяко време. Какво чакате, незабавно инсталирайте следното приложение за запис на глас!

Подробности Hi-Q MP3 диктофон
Разработчик Аудиофилски
Минимална ОС Android 4.5 и по-нови версии
Размер 5MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Hi-Q MP3 Voice Recorder по-долу:

Аудиофилски браузърни приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Титанов диктофон

За тези от вас, които се нуждаят от приложение за запис на глас, което може да записва дълго време, това е идеално за използване на това едно приложение.

Можете също да използвате това приложение, когато използвате онлайн приложението за срещи по време на WFH , така че можете да напуснете срещата за момент.

Чрез удобен потребителски интерфейс Titanium Voice Recorder предлага разнообразни полезни функции. Без ограничение във времето за запис, можете дори да записвате в стерео на поддържани устройства.

Има и жест с разклащане на смартфона, за да започне записването. Този вид функция е това, което прави Titanium Voice Recorder едно от най-добрите приложения за запис на глас.

Подробности Титанов диктофон
Разработчик Развитие на Sappalodapps
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 13MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Titanium Voice Recorder по-долу:

Apps Производителност Sappalodapps разработка ИЗТЕГЛЕТЕ

9. Папагалски диктофон

Приложението за запис на глас на Searing Media Parrot е едно от най-добрите приложения за запис на глас на Android, което може да записва и телефонни разговори.

В това приложение ще намерите прост дизайнерски материал, който има елегантно и удобно впечатление, когато се използва.

Отделно от това, Parrot поддържа и запис по график, услуга за качване в облак и поддръжка на устройства с Android Wear. Наистина готино, нали?

Това приложение е достъпно в безплатни и платени версии. Разбира се, предлаганите функции ще бъдат много по-пълни и разнообразни в платената версия, банда!

Подробности Папагалски диктофон
Разработчик Searing Media Inc.
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 7,5 MB
Изтегли 500 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Parrot Voice Recorder по-долу:

Приложения Браузър Searing Media Inc. ИЗТЕГЛИ

10. Диктофон на Samsung

Диктофонът на Samsung максимизира функциите, достъпни за усъвършенстването на смартфоните, произведени от Samsung.

Можете да използвате това приложение за запис на глас като банда, без да сте сложни и ясни, без да се притеснявате, че гласът му ще звучи пронизително.

Като едно от усъвършенстваните приложения на Android, това приложение предоставя и специална функция, а именно режим Интервю , който се възползва от двата микрофона на устройството.

Има и функция Voice Memo , която може лесно да конвертира гласа в текст на екрана , знаете ли , известен още като Sound-to-Text (STT). Наистина готино, нали?

За всички вас, потребители на мобилни телефони Samsung, Samsung Voice Recorder е наистина добре да опитате като приложение за запис на глас по подразбиране.

Подробности Диктофон на Samsung
Разработчик Samsung Electronics Co. ООД
Минимална ОС Android 6.0 и по-нови версии
Размер 8.6MB
Изтегли 1 000 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Samsung Voice Recorder по-долу:

Изтеглете приложенията за браузър Samsung

11. Snipback - Lifehacker интелигентен диктофон PRO HD

Ясното приложение за запис на глас, Snipback , предлага стандартните функции на приложение за запис на Android. Можете да го запишете, да го качите в облачни услуги или да го запазите във вградената памет.

Това, което го отличава, Snipback може интелигентно да записва в продължение на 30 секунди, преди да докоснете бутона Запис .

Това също е доста полезно, така че няма да пропуснете важни моменти, момчета. В приложението има също опции за качество на звука и филтър за намаляване на шума .

За съжаление, след актуализацията през 2019 г. това приложение стана платено. Но това се отплаща и с усъвършенствани функции, които гарантирано ще направят потребителите доволни!

Подробности Snipback - Lifehacker интелигентен диктофон PRO HD
Разработчик Дизайн на космически пай
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 4.5MB
Изтегли 500 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )
Цена 33 000 IDR

Изтеглете приложението Snipback по-долу:

Cosmic Pie Design Browser Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

12. Voice Recorder Pro, приложение за запис на най-добрия лек глас

Voice Recorder Pro е предназначен за средата до професионалиста. Ще ви бъде дадена възможност за запис в различни формати, като PCM (Wave) , AAC и AMR .

Още нещо, това приложение има прост потребителски интерфейс . Позволява на начинаещите потребители да го използват без усилие.

Освен това можете да използвате Voice Recorder Pro за запис на телефонни разговори. Има и функция за контрол на битрейта , така че записаният глас ще бъде по-ясен от другите приложения.

Voice Recorder Pro е доста надежден като приложение за ясен диктофон.

Подробности Voice Recorder Pro
Разработчик Splend Apps
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 3.2MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Voice Recorder Pro по-долу:

Браузър за приложения Разширени приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

13. Cogi - Бележки и диктофон

Приложението за запис на глас на Cogi е не само приложение за запис на глас, но и бележник, който функционира, за да записва важни моменти около вас.

С няколко стъпки можете да добавите текст, изображения, звук само в едно приложение. Готино, нали?

Само с едно докосване Cogi може лесно да записва вашите разговори. Няма ограничение във времето за запис в HD качество, което да ви развали.

Подробности Cogi - Бележки и диктофон
Разработчик Коги
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 15MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Cogi - Notes & Voice Recorder по-долу:

Производителност Cogi Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

14. Носете аудио рекордер (интеграция на Android Wear)

Имате ли носимо устройство, базирано на Android Wear? Можете да опитате Wear Audio Recorder, за да записвате разговори чрез вашето носимо устройство .

С това приложение ще ви е по-лесно да направите режим на запис на глас с различните устройства с Android Wear , които имате.

Това приложение има прост дизайн на дисплея чрез материалния дизайн . Освен това можете да изберете персонализации за качество на звука и опции за качване в Dropbox или Google Drive.

В допълнение, Wear Audio Recorder може да се използва и с външен микрофон, знаете ли, идеален е да бъде приложение за запис на звук от външен микрофон.

Подробности Носете аудио рекордер
Разработчик BinomV
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер 16MB
Изтегли 500 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Wear Audio Recorder по-долу:

Производителност на приложения BinomV ИЗТЕГЛЯНЕ

15. Voice Record Pro

Приложението за запис на глас Voice Record Pro предлага разнообразие от професионални функции като повечето подобни приложения за Android.

Категоризиран като едно от удобните за ползване приложения, ще се наслаждавате на запис с помощта на това приложение.

Освен това ще ви бъдат предоставени различни предварителни настройки за запис, като необработени данни , записващо устройство за лекции , улавяне на шум или записващо устройство за интервю, които можете да персонализирате според вашите нужди.

Подробности Voice Record Pro
Разработчик BejBej Apps
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 49MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Wear Audio Recorder тук.

Съвети за запис на звук на мобилния ви телефон, така че звукът да е чист и сладък

Освен че се нуждаете от приложение, за да запишете най-добрия глас, трябва да знаете и няколко съвета, така че записаният ви глас да бъде по-ясен, по-мелодичен и ясен за слушане.

За някои лесни стъпки, които можете да направите, можете да направите няколко начина за запис на звук на мобилен телефон с Android, както следва.

  1. Уверете се, че записвате в тиха и затворена стая, това очевидно ще направи шума около вас още по-сведен до минимум.
  2. Почистете отвора на микрофона ( аудио входа ) на устройство със смартфон, особено за тези от вас, които записват спонтанно като репортери и други.
  3. Използвайте външен микрофон за по-ясни звукови резултати. Можете също да използвате микрофона на слушалки или слушалки .

Препоръчани най-добри приложения за записване на мобилни екрани за Android 2020

Различно е за тези от вас, които работят като геймърски YouTuber , определено се нуждаете от приложение за запис на екран на мобилен телефон с Android. Разбира се, трябва да има качество, което не се съмнява!

Сега за пълни препоръки можете да ги намерите в статията на ApkVenue по-долу:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това са някои препоръки за най-новото и най-доброто приложение за запис на глас на телефон с Android през 2020 г. за запис на глас с ясни и мелодични резултати.

Можете да го изберете и използвате според вашите нужди, започвайки от интервюта, правене на музика и други неща.

Имате ли други препоръки? Пишете в коментарите по-долу. Ще се видим в следващите статии на Jaka.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .