как да проникна wa чрез имейл от разстояние

Подозрителен към гаджето ти? Искате ли да докоснете WA на дълги разстояния, но се страхувате да не ви хванат? Просто следвайте начина за хакване на WA чрез следния имейл. Гарантирано 100% не е хванато!

Как да хакнете WA чрез електронна поща от разстояние, сега вече не е невъзможно нещо за вас.

Особено с все по-широкото използване на функции за скриване на контакти и чат в WhatsApp, този един трик със сигурност е много интересен за вас.

Но какво ще кажете за това, а? Ще бъде ли по-лесно от хакерската хак на WhatsApp или е обратното?

За да отговори на вашето любопитство, ApkVenue ще разкрие как да хакнете WA чрез имейл, което може да се направи лесно и бързо. Слушай, нека!

Как да докоснете WA чрез Gmail Email

Източник на снимки: independent.co.uk

В допълнение към най-популярното приложение за чат, разбира се използваният смартфон има и Gmail акаунт за работа.

По този начин сега можете да четете всички съобщения за псевдоним на чата на партньора си с контакти на други хора, за които подозирате.

За тези от вас, които са любопитни, тук ApkVenue обяснява как да хакнете WA с имейл, за да прочетете всички чатове на вашия партньор. Хайде, вижте изцяло!

 1. Отворете страницата с настройки на WhatsApp.
 1. Изберете менюто Чатове , след което влезте в страницата на менюто История на чата .
 1. Изберете менюто Експортиране на чат , след това изберете WA контакта, който искате да докоснете, за да можете да прочетете чата.
 1. Можете да изберете опцията Включване на медия или Без медия в изскачащия прозорец, който се появява.

 2. След това изберете опцията Gmail, за да изпращате разговори в WhatsApp от мобилния телефон на вашия партньор на вашия имейл адрес.

 1. Резултатите от докосването на WhatsApp чрез имейл в Gmail могат да се видят.

На този етап ще получите имейл, съдържащ историята на разговорите в WhatsApp, която е била изпратена и получена на подслушвания мобилен телефон.

По-късно дисплеят за чат на WA, който получавате, ще бъде оборудван с часа и датата на доставка, името на подателя и съдържанието. Пълна, де!

За да го отворите чрез мобилен телефон, трябва да използвате приложението Office на Android. Лесно е, нали?

Как да проникна WhatsApp чрез имейл Yahoo

Освен Gmail, може да сте и потребител на услугата за електронна поща Yahoo. За щастие можете да направите този начин да хакнете WA с Yahoo имейл, знаете ли!

Стъпките всъщност са почти сходни и са еднакво лесни за вас да се опитате да практикувате. Но за повече подробности можете да видите пълния урок по-долу:

 1. Влезте в страницата с настройки на WhatsApp.

 2. Избирате менюто Чатове , след което избирате менюто История на чата .

 3. Изберете менюто Експортиране на чат , след което изберете WA контакта, който искате да хакнете.

 4. Изберете опцията Yahoo Mail и въведете вашия имейл адрес.

 1. Натиснете менюто Изпращане .

По-късно всичко, което трябва да направите, е да отворите файла за експортиране, докоснат от WhatsApp по-горе, който е изпратен на вашия имейл адрес. Външният вид на самия файл за експортиране е подобен на този, когато използвате имейл в Gmail.

Как да докоснете дистанционно WA

Ако начинът за докосване на WA по имейл по-рано изисква да сте близо до мобилния телефон, по който WA ще подслушва, този път има начин да го докоснете дистанционно.

Но имайте предвид, че все още няма да можете да видите изтритите чатове на WhatsApp, докато извършвате действието си.

Любопитно, нали, какъв е начинът да проникна WA от разстояние ? Хайде, просто разгледайте отзивите в статията по-долу!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да хакнем мобилния телефон на партньора си, без да ви хванат

Ако това, което ApkVenue обяснява по-горе, е как да докоснете WA, този път ApkVenue ще сподели как да докоснете HP, без да ви хванат.

Да, с други думи, можете да прихващате всички дейности, извършени на подслушвания мобилен телефон. Не е ли интересно?

Така че, освен да докоснете WA, можете да направите и как да докоснете мобилен телефон, за да откриете дейности в приложения за чат, различни от WA, като Line, към Telegram.

За тези от вас, които искат да знаят как да хакнат мобилен телефон , ApkVenue е подготвил пълно обяснение в статията по-долу. Слушай, да!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Най-доброто приложение за мобилни шпиони 2020

Е, за тези от вас, които искат да проучат повече за това как да докоснете мобилен телефон, включително докосване на WA на партньора, има различни приложения, които можете да опитате.

С приложението за подслушване на мобилен телефон можете да проследявате подслушвания мобилен телефон, за да видите различни дейности, които се извършват.

Интересното е, че приложението за подслушване на мобилен телефон може също да бъде скрито от подслушвания мобилен телефон, така че партньорът ви да не знае, че го подслушвате.

За да разберете пълен списък с препоръки за най-добрите приложения за подслушване на мобилни телефони за 2020 г., можете да проверите изцяло в следващата статия.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, това е начинът да хакнете WA чрез електронна поща от разстояние, като предварително използвате функциите за експортиране на чат или имейл чат .

За да бъдете още по-сигурни, не забравяйте да изтриете изпратените имейли от смартфона на партньора си, ОК! Късмет!

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .