7 от най-вълнуващите игри за нискоспецифични компютри и лаптопи

Тази игра може да работи добре на персонални компютри или лаптопи с ниски спецификации, освен това предоставя много атрактивна графика. Сега, любопитно? Вижте следния преглед на ApkVenue!

По принцип игра, независимо дали е игра за Android или компютър, толкова по-добре, толкова по-трудно е да се играе. Всъщност има много игри, които са посветени на компютри с ниска спецификация . Въпреки това е много рядко да донесете вълнуващ геймплей .

И така, искате ли да играете страхотни игри на вашия компютър или лаптоп, но спецификациите, предоставени от вашия компютър, са недостатъчни? Не е нужно да се притеснявате, ApkVenue ще сподели някои супер страхотни игри, които могат да работят безпроблемно, въпреки че вашият компютър има ниски спецификации. Тази игра може да работи добре на персонални компютри или лаптопи с ниски спецификации, освен това предоставя много атрактивна графика. Гарантирано анти изоставане . Любопитен? Вижте следния преглед на ApkVenue, нека!

  • 15 най-добри 2GB RAM леки компютърни игри с графика през 2019 г. | Лаптоп картофи определено ще вземете!
  • 15 най-добри компютърни игри с HD графика 2017
  • 45 най-добри и най-новите компютърни игри за 2020 г. от всички жанрове, трябва да играете!

7 от най-вълнуващите игри за персонални компютри и лаптопи с ниска спецификация

1. Еволюция на изпитанията

Играта Trials Evolution носи супер готина графика, особено няма да направи компютъра ви тежък , разбира се, ще работи гладко, без препятствия като забавяне. В тази игра, разбира се, ще получите задачата да изпълнявате атракции с помощта на пътека и да се изправяте пред различни трудни препятствия.

2. Minecraft

Въпреки че графиката на играта Minecraft не е точно добра. Тази игра обаче е много забавна за игра и няма да забави вашия лаптоп . Тъй като тази игра е много лека, за да може да работи гладко. В тази игра ще ви бъде дадена мисия да направите сграда за подслон от врагове. Както и да е, тази игра е много забавна за игра.

3. Stardew Valley

Ако познавате играта Harvest Moon , тогава тази игра може да се каже, че е много подобна . Въпреки че не е толкова добра, колкото играта Harvest Moon, Stardew Valley също е много вълнуваща за вас да играете. Задачата на тази игра не се различава от HM, като се започне от отглеждането на растения до отглеждането на животни . Освен забавление, гарантирано е, че компютърът ви няма да е бавен, когато играете тази игра.

4. Магнат с влакче в увеселителен парк

Четвъртият е Roller Coaster Tycoon . В тази игра вие получавате задача или играете ролята на надежден архитект . Ще получите задачата да проектирате влакче в увеселителен парк . Ако харесвате стратегически игри, Roller Coaster Tycoon е идеален за вас. Също така се изисква да разчитате на въображението си, за да го изиграете.

5. Медал за чест Съюзническо нападение

Medal Of Honor Allied Assault е стратегическа игра, която всъщност е забранена от няколко държави . Причината е, че тази игра е малко сатирична за някои страни и малко садистична. Въпреки това, тази игра е много забавна за вас да играете, статията започва от графиките до дадените мисии са много интересни.

6. Фатална рамка 4

Обичате хорър игрите? След това трябва да играете хорър играта Fatal Frame 4 . Тази игра е направена в Япония, която всъщност е PS2 конзола за игри . Все пак можете да го играете с помощта на вашия компютър, без да изпитвате закъснение.

Мисията на тази игра е много страшна, защото ви е дадена задачата да снимате духовете наоколо. Без оръжия ще стоите в тъмна къща, носейки само камера и фенерче .

7. Градско царуване

Urban Reign е конзолна игра на PlayStation 2 . В тази игра можете да кажете, че вие ​​и вашите врагове сте гангстери . И мисията е много вълнуваща, ще се биете между гангстери . Започвайки от врагове от нисък клас до врагове от висок клас. Разбира се, не е лесно да спечелите тази игра.

Това са 7 забавни игри за персонални компютри и лаптопи с ниска спецификация . За тези от вас, които имат желание да играят супер страхотни игри, но спецификациите на лаптопа са недостатъчни, тогава трябва да играете 7-те игри по-горе. Имате ли други препоръки за този тип игра? Моля, споделете в колоната за коментари по-долу!