20 най-добри приложения за хакерство на Android, на които хакерите разчитат

Искате ли да знаете как да хаквате приложения, игри или WiFi на Android? Хайде, прочетете преглед на списъка с най-добрите хакерски приложения за Android, които хакерите използват най-често.

Android е може би операционната система на най-популярните съвременни смартфони .

Базираната на Android операционна система Linux, която е с отворен код, ви позволява да правите различни неща, едното е хакване .

Говорейки за това, този път ApkVenue ще сподели някои от най -добрите хакерски приложения за Android, често използвани от хакерите.

Любопитни ли сте за приложението за хакване ? Хайде, вижте пълния преглед по-долу, банда!

Преди да използвате приложението по-долу, ApkVenue иска да ви каже, че е възможно някои от Android хакнатите APK файлове по-долу да работят само ако сте вкоренили вашия мобилен телефон с Android.

Въз основа на своята функция, приложението за хакване на Android по-долу може да се използва за хакване на приложения, игри, телефони, WiFi мрежи, нали знаете!

Разбира се, това ще бъде полезно за тези от вас, които се учат на хакерство , но не забравяйте да го използвате отговорно, банда.

1. Arpspoof

Източник на снимки: dz-game-dz.blogspot.com

Първо, има Arpspoof, който е разработен от Stephan Uhlmann и е инструмент за Android, който можете да използвате за мрежови одити .

Начинът, по който работи този инструмент за хакерство , е чрез отклоняване на трафика в локалната мрежа с ARP отговори и след това изпращането му до определена цел или всичко на нея.

За съжаление Arpspoof също е хакерско приложение , което не съществува в Play Store. Но не е нужно да се притеснявате, можете да го изтеглите директно чрез връзката по-долу, банда.

Подробности Arpspoof
Разработчик Стефан Улман
Минимална ОС Android 2.0 и по-нови версии
Размер 1MB

Изтеглете Arpspoof тук:

Приложения за производителност Стефан Улман. ИЗТЕГЛИ

2. Hackode (приложение за начинаещи хакери с пълни функции)

Източник на снимки: hackingeffect.blogspot.com

След това има Hackode, което е едно от приложенията за хакерско обучение за начинаещи, за които се знае, че имат много функции.

Този хак заявление , направено от Рави Кумар Purbey има няколко функции, като например Google хакерство , SQL инжекция , MySQL сървър , WhoIs , DNS търсене , DNS Dif , сигурност RSS Feed , експлойти и др.

Можете също така да изтеглите многофункционалното приложение Hackode, така че няма да ви обърка къде сами да научите хакерството.

Подробности Hackode
Разработчик Рави Кумар Пърби
Минимална ОС Android 2.2 и по-нови версии
Размер 2MB

Изтеглете Hackode тук:

Помощни програми на Ravi Kumar Purbey ИЗТЕГЛЯНЕ

3. DroidSheep

Източник на снимки: malavida.com (DroidSheep е приложение за бяла шапка, защото има оригиналната функция за защита на WiFi мрежи.)

DroidSheep е приложение за Android, което можете да използвате за анализ на сигурността и трафика на данни във WiFi мрежа.

Този хак APK ще действа като рутер, който може да наблюдава и прекъсва целия WiFi мрежов трафик, така че приложението ще взима активни сесии.

Можете да уловите трафика, който води до Facebook, Twitter, LinkedIn и други, знаете ли.

Не за хакери с черни шапки , вместо това DroidSheep е разработен като инструмент за тестване на сигурността на вашия акаунт въз основа на „Отвличане на сесия на устройства с Android“ , банда.

Подробности DroidSheep
Разработчик Андреас Кох
Минимална ОС Android 1.6 и по-нови версии
Размер 256KB

Изтеглете DroidSheep тук:

Изтегляне на приложения в мрежа

4. DroidSheep Guard

Източник на снимки: hackersgarage.com

Малко по-различно от преди, DroidSheep Guard всъщност е приложение, което можете да използвате, за да противодействате на предишната работна система DroidSheep.

DroidSheep Guard функционира, за да защити акаунта ви от хакерска атака, наречена Session Hijacking чрез WiFi мрежа.

Така че, използвайки това приложение, не е нужно да се страхувате повече, ако искате да получите достъп до важни данни чрез WiFi на обществени места.

Подробности DroidSheep Guard
Разработчик Андреас Кох
Минимална ОС Android 1.6 и по-нови версии
Размер 178KB

Изтеглете DroidSheep Guard тук:

Антивирусни приложения и приложения за сигурност ИЗТЕГЛЯНЕ

5. DroidSniff

Източник на снимки: forum.xda-developers.com

Все още подобен на преди, DroidSniff е приложение за Android, което може да се използва за анализ на сигурността на WiFi мрежите и за улавяне на акаунти в социалните медии.

Можете да използвате DroidSniff като приложение за хакване на Android, за да отвлечете нечий сайт, който е в същата WiFi мрежа, банда.

Съветите на ApkVenue, все пак бъдете внимателни, особено ако сте свързани към обществена WiFi мрежа. Може да станете жертва на хакери, използващи DroidSniff.

Като едно от най -добрите хакерски приложения , всъщност целта на разработването на това приложение е само за целите на сигурността, знаете ли. Затова го използвайте разумно!

Подробности DroidSniff
Разработчик DroidSniff
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 825KB

Изтеглете DroidSniff тук:

Приложения Производителност Droid Sniff ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Зли оператори

Източник на снимки: allabouttechno.com (Този APK файл за Android хак може да се използва за записване на незабелязани телефонни обаждания.)

Ако искате да намерите приложение за хакерство по телефона, Evil Operator ви позволява да записвате телефонни разговори и да ги изпращате на трета страна.

Злите оператори могат да се използват, ако сте любопитни и искате да слушате разговора на вашата смачка с приятелите му, може би можете да използвате това приложение.

Освен че можете да свържете двама души с различни номера, можете също така да правите частни телефонни разговори с други хора, които преследвате, банди.

Подробности Зли оператори
Разработчик TapFury
Минимална ОС Android 1.6 и по-нови версии
Размер 714KB

Изтеглете злите оператори тук:

Производителност Evil Operator Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

7. FaceNiff

Източник на снимки: malavida.com

Тогава там е FaceNiff хакер молбата , която има същата функция за крадене на сесията на профили в социални медии, като Facebook, Twitter и други сайтове, а на хората.

Това приложение, разработено от Bartosz Ponurkiewicz, ще извлича бисквитки чрез WiFi мрежа.

Когато чрез тази бисквитка FaceNiff ще създаде мост, който се използва за хакване и достъп до акаунта на жертвата, знаете ли.

Подробности FaceNiff
Разработчик FaceNiff
Минимална ОС Android 2.3 и по-нови версии
Размер 663KB

Изтеглете FaceNiff тук:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Заявление Hacker Android Повече ...

8. ZANTI

Източник на снимки: zimperium.com

Следващото най-добро хакерско приложение е ZANTI , разработено от Zimperium. Това приложение може да помогне на потребителите да проникнат в мрежата по-евтино.

Zanti ще може да картографира цялата мрежа и да души до посетени сайтове, използвайки информацията в кеша на ARP .

Самото приложение за хакерство ZANTI също има няколко важни функции в себе си, като DoS , MITM , NMAP , скенер на портове и т.н.

Подробности zANTI
Разработчик Zimperium
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 24MB

Изтеглете zANTI тук:

Zimperium Networking Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

9. Shark for Root (приложение за най-бързо WiFi хакерство )

Снимка източник: securedyou.com

Имайки подобно име, Shark for Root също е приложение за хакерство за Android, което има функции като WireShark на компютри и лаптопи.

Shark for Root е може би Android хакерско приложение за Android, което се използва за проследяване на активността на други устройства, както и за анализ на проблеми в мрежата.

Можете също така да използвате Shark for Root, за да проследявате местоположението на други хора, знаете ли. О, да, за да можете да използвате това приложение, трябва да използвате вкоренен мобилен телефон с Android , а!

Подробности Акула за корен
Разработчик Елвис Кустанс
Минимална ОС Android 1.6 и по-нови версии
Размер 433KB

Изтеглете Shark for Root тук:

Apps Utilities Berserker ИЗТЕГЛЯНЕ

10. AndroRAT

Източник на снимки: dlandroid.com

Самият AndroRAT е акроним за Android и RAT ( отдалечени административни инструменти ), който функционира за дистанционно управление на устройства и кражба на информация върху тях.

Можете да крадете лични данни от вашите цели, като контакти, обаждания, съобщения и дори можете да проследявате местоположението на други хора с AndroRAT.

Ако успеете да направите хакване на насочен смартфон , AndroRAT ще може да поеме тези устройства с лекота.

Подробности AndroRAT
Разработчик DDT
Минимална ОС Android 2.3 и по-нови версии
Размер 962KB

Изтеглете AndroRAT тук:

Инструменти за разработчици на приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

11. NMap

Източник на снимки: kitploit.com

NMap или Network Mapper е популярно хакерско приложение, използвано за мрежово сканиране . Първоначално NMap може да се използва само на Linux, но сега може да се използва и за Android.

Можете да използвате това приложение, за да проверите съществуващите мрежи. С този инструмент можете също да видите активни хостове и отворени портове .

Nmap може да работи на смартфони, които имат или не са root . Това приложение също е задължително за начинаещи за професионални хакери , банди.

Подробности NMap
Разработчик Insecure.com LLC
Минимална ОС Android 2.3 и по-нови версии
Размер 1.57MB

Изтеглете NMap тук:

Производителност на приложенията Google LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

12. DroidBox

Източник на снимки: apkpure.com (Това хакерско приложение за Android има функция за предотвратяване на проникване в приложения от злонамерен софтуер на вашето устройство.)

След това има DroidBox, което е хакерско приложение, което функционира динамично да анализира други приложения за Android.

Въоръжени с това приложение, можете да намерите информация за хакове за пакета APK , мрежовия трафик , SMS, телефон и т.н., знаете ли.

Можете да използвате DroidBox да анализира подозрителни приложения и предотвратяване на вашия Android смартфон от е хакнат от други.

Подробности DroidBox
Разработчик DroidBox
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 2.8MB

Изтеглете DroidBox тук:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

13. USB Cleaver

Източник на снимката: thehackernews.com

Имайки интересна функция, USB Cleaver може да открадне информация от компютър с Windows OS 200 и по-нова, която е свързана към смартфон с това приложение чрез USB връзка.

Това хакерско приложение за Android е предназначено за кражба на данни като пароли, съхранявани в браузъри , пароли за WiFi и други мрежови данни.

USB Cleaver автоматично ще изтегли откраднатите данни в смартфона и може да бъде достъпен от други потребители на приложението.

Подробности USB Cleaver
Разработчик USB Cleaver
Минимална ОС Android 3.2 и по-нови версии
Размер 1MB

Изтеглете USB Cleaver тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

14. Автоматичен записващ апарат

Източник на снимката: rexdl.com

Това хакерско приложение за телефони с Android, наречено Automatic Call Recorder, може да се използва за записване на нечий телефонен разговор.

Автоматичният записващ разговор, разработен от Appliqato, е приложение за запис на телефон, което можете да използвате за различни нужди.

Телефонните разговори, които записвате, автоматично ще бъдат запазени във вградената памет или microSD, инсталирани на вашето устройство.

Подробности Автоматичен записващ разговор
Разработчик Appliqato
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 10MB

Изтеглете Автоматичен записващ разговор тук:

Apps Productivity Appliqato ИЗТЕГЛЯНЕ

15. AirDroid ( Hack APK Android Други квалифицирани функции)

Източник на снимки: softpedia.com

Освен че функционира за преместване на файлове от мобилни телефони към лаптопи и обратно, се оказва, че можете да използвате AirDroid и за хакване , знаете ли.

Използвайки функциите Air Mirroring и Notification , можете да наблюдавате историята на сърфирането , чата , местоположението и дори да имате достъп до камерата на жертвата.

Въоръжени с тези функции, разбира се AirDroid може да бъде приложение за хакване на акаунти на Android, на което можете да разчитате с цялата му изтънченост.

Подробности AirDroid
Разработчик SAND Studio
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 38.2MB

Изтеглете AirDroid тук:

Apps Productivity Sand Studio ИЗТЕГЛЯНЕ

16. WiFiKiLL Pro

Източник на снимки: WiFiKiLL

На пръв поглед приложението WiFiKiLL Pro е много подобно на приложението NetCut. Това приложение е доказано много ефективно за прекъсване на връзките на WiFi на други хора.

По този начин можете да получите WiFi връзка с по-голяма и по-широка честотна лента, предвид сложната му сложност.

Освен това WiFiKiLL може да ви предостави информация за устройството или мрежата, която искате да хакнете бързо и напълно.

Подробности WiFiKiLL Pro
Разработчик Wifi Kill
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 1.2MB

Изтеглете WiFiKiLL Pro тук:

ИЗТЕГЛИ

17. Sniffer Wicap 2 Pro

Източник на снимката: 5play

В допълнение към списъка с приложения по-горе, трябва да опитате и Sniffer Wicap 2 Pro, особено за тези, които са свикнали да хакват мрежи.

Започвайки от приложение за откриване на мрежи около него, това приложение може също да хаква чужди мрежи.

В допълнение, Sniffer Wicap 2 Pro също така е в състояние да открие коя мрежа има най-слабата система за сигурност. Готино, нали?

Подробности Wicap 2 Pro Sniffer
Разработчик evbadroid
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 3.8MB

Изтеглете Sniffer Wicap 2 Pro тук:

ИЗТЕГЛИ

18. NetX Network Tools PRO

Източник на снимки: Apk4all

Всъщност това приложение е предназначено предимно да разбере кой има достъп до вашата WiFi или частна мрежа.

Но с течение на времето това хакерско приложение може да се използва и за хакване на мрежи или дори други устройства, знаете ли!

Разработено от NetGEL, това приложение е с размер само 11MB. Подходящ е за вашия мобилен телефон, който не може да инсталира големи приложения.

Подробности NetX Network Tools PRO
Разработчик NetGEL
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 11MB

Изтеглете NetX Network Tools PRO тук:

ИЗТЕГЛИ

19. Кали NetHunter

Снимката е предоставена от: TECH FOR HACK

Kali NetHunter е едно от най-добрите хакерски приложения, направени от Offensive Security.

Това приложение се базира на Kali Linux, което е специално предназначено за устройства с Android и може да се използва за хакване на различни мрежи около вас.

Преди да го използвате, първо трябва напълно да изкорени телефона си с Android . Едва след това можете да го управлявате, за да хакнете мрежата.

Подробности Кали NetHunter
Разработчик Обидна сигурност
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 38.2MB

Изтеглете Kali NetHunter тук:

ИЗТЕГЛИ

20. cSploit

Източник на снимката: Marduc812

CSploit е многофункционално хакерско приложение, което ще ви даде безброй предимства, които са твърде лоши, за да ги пропуснете.

Един от тях, чрез cSploit, можете по-бързо да намерите уязвимости в мрежата, както и начини за използване на тези уязвимости.

Освен това можете да разбивате пароли за WiFi, дори само чрез мобилен телефон с Android , знаете ли! Гарантирано можете да получите безплатен достъп до интернет.

Подробности cSploit
Разработчик cSploit
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 3MB

Изтеглете cSploit тук:

Изтеглете cSploit Apps Networking

Видео: Освен Android, това е обичайният софтуер за хакер на компютър за Windows OS

Е, това е препоръката за най -доброто хакерско приложение за Android, което е най-широко използвано за хакване на акаунти, приложения, игри, WiFi и т.н.

Предложението на ApkVenue, използвайте разумно приложенията по-горе. Нанесените щети и отрицателни въздействия, разбира се, ще бъдат ваша лична отговорност, а!

Успех и надявам се полезен.

Прочетете също статии за Hack или други интересни статии от JalanTikus .