10 най-добри и най-нови филма за тайния агент 2020, вълнуващи!

Не само представяйки напрегнато действие, най-добрите филми на тайния агент могат да ви забавляват с драма, дори комедия. Ето препоръките на Jaka

Тайният агент е лице, чиято работа е да събира информация за тайна организация или институция, без да получи разрешение от законния собственик на информацията.

В ерата на световната война тайните агенти имат важна роля в защитата на страната и победата на врага чрез кражба на класифицирана информация от цели.

В момента има много от най-добрите филми за тайни агенти, които можете да гледате в онлайн стрийминг услуги. Освен забавен, този тип филм може да ви даде представа и за това как работят.

10 най-добри филма на тайния агент за всички времена

Името му също е филм, банда. Не всички напрегнати неща, които се случват във филмите, всъщност могат да се случат в реалния свят.

За да се увеличи напрежението, тези филми са направени възможно най-ефектно, банда. Може би вече знаете и дори сте гледали някои от филмовите заглавия по-долу.

Вместо да се бавите наоколо, ето 10 от най-добрите филми на тайния агент за всички времена, които трябва да гледате в момента. Вижте го !

1. Д-р Не (1962)

Странно е да не включите филм за Джеймс Бонд в списъка на най-добрите филми на тайния агент за всички времена. Д-р Не е оригиналният и съвсем първият филм за Джеймс Бонд.

В момента на пазара има много филми за Джеймс Бонд, но този филм остава един от най-добрите.

Историята е класическа, банда. Джеймс Бонд трябва да се изправи срещу опасни врагове със своите шпионски способности. Разликата е, че няма съвършено оборудване като днешните филми за Джеймс Бонд.

Информация Д-р Не.
Отзиви (Брой рецензенти) 7,3 (135 378)
Продължителност 1 час 50 минути
Жанр Екшън, Приключенски, Трилър
Дата на излизане 7 октомври 1962 г.
Директор Теренс Йънг
Играч Шон Конъри, Урсула Андрес, Бернард Лий

2. Мюнхен (2005)

Мюнхен е филм за таен агент, адаптиран от истинска история, банда. Този филм разказва историята след трагедията " Черен септември" , случила се по време на летните олимпийски игри в Мюнхен през 1972 година.

Черен септември е името на палестинска терористична група, която взе и уби 11 израелски олимпийски спортисти и германски полицай.

Филмът, режисиран от Стивън Спилбърг , разказва за 5 тайни агенти, на които е възложено да разследват и елиминират организатора на трагедията.

Информация Мюнхен
Отзиви (Брой рецензенти) 7,6 (199 702)
Продължителност 2 часа 44 минути
Жанр Драма, история, трилър
Дата на излизане 6 януари 2006 г.
Директор Стивън Спилбърг
Играч Ерик Бана, Даниел Крейг, Мари-Жос е Крозе

3. Мисия: Невъзможна (1996)

Е, ако този е филм с таен агент с екшън жанр, пълен с екшън, банда. Този филм с участието на Том Круз ще ви забавлява.

Точно като Джеймс Бонд, Mission: Impossible също има много сериали, но все пак най-добрият е първият сериал.

Итън Хънт , таен агент на МВФ, който трябва да направи всичко възможно, за да спре врага си да постигне злите си цели.

Информация Мисия невъзможна
Отзиви (Брой рецензенти) 7,1 (361,781)
Продължителност 1 час 50 минути
Жанр Екшън, Приключенски, Трилър
Дата на излизане 22 май 1996 г.
Директор Брайън де Палма
Играч Том Круз, Джон Войт, Емануел Б арт

4. Идентичността на Борн (2002)

Идентичността на Борн може да е филмът за най-популярния професионален убиец от 20 години насам. Този филм с участието на Мат Деймън представя вълнуващо и вълнуващо действие.

Филмът, базиран на този роман, разказва историята на Джейсън Борн , бивш член на елитните войски, който преживява амнезия. Той е бил преследван от бившите си елитни войски, без да знае причината.

Как е продължението на историята на Джейсън Борн в най-добрия разузнавателен филм по този? Просто го гледайте, да тръгваме!

Информация Идентичността на Борн
Отзиви (Брой рецензенти) 7,9 (478 113)
Продължителност 1 час 59 минути
Жанр Екшън, мистерия, трилър
Дата на излизане 14 юни 2002 г.
Директор Дъг Лиман
Играч Франка Потенте, Мат Деймън, Крис Купър

5. Човекът, който стои следващ (2020)

Не е честно, ако ApkVenue говори само за холивудски филми. The Man Standing Next е корейски филм на тайния агент, адаптиран по истинска история. Този филм повдига добре въпроса за шпионажа и политиката.

Този филм разказва историята на истинската история на корейски таен агент, който стана доверената дясна ръка на южнокорейския президент. Президентът, който е корумпиран и с желязна ръка, прави агентски заговор за убийството на президента.

Издаден в началото на 2020 г., The Man Standing Next е най-новият филм за тайния агент, който не бива да пропускате. Ако сте фен на корейските филми, в този филм участват топ актьори от Южна Корея, знаете ли.

Информация Човекът, който стои следващ
Отзиви (Брой рецензенти) 7,3 (315)
Продължителност 1 час 54 минути
Жанр История, трилър
Дата на излизане 24 януари 2020 г.
Директор Мин-хо Уун
Играч Byung-hun Lee, Sung-min Lee, Do-won Kwak

Още един най-добър филм на тайния агент. . .

6. Бридж на шпиони (2015)

Подобно на филма по-горе, Bridge of Spies също е филм с таен агент, който използва дипломация и интелект, а не мускули, банди. Подходящ за тези от вас, които обичат тежки филми.

По време на ерата на Студената война на американски адвокат беше възложено да защитава таен агент на Съветския съюз, който беше хванат да прониква в САЩ.

Тези адвокати се опитаха да преговарят със Съветския съюз за размяна на затворници с американски пилоти-шпионски самолети, които също бяха държани от Съветския съюз.

Информация Мостът на шпионите
Отзиви (Брой рецензенти) 7,6 (265 211)
Продължителност 2 часа 22 минути
Жанр Драма, история, трилър
Дата на излизане 16 октомври 2015 г.
Директор Стивън Спилбърг
Играч Том Ханкс, Марк Райлънс, Алън Алда

7. Арго (2012)

„Арго“ е филм на тайния агент на трилъра с участието на режисьора Бен Афлек . Този филм беше отличен с най-добрия филм на Оскарите, знаете ли.

Този филм разказва историята на усилията на 6 заложници и агента на ЦРУ Тони Мендес да избягат от град Техеран по време на иранската революция през 1979 година.

Въпреки че този филм е признат за един от най-добрите филми, този филм се счита за противоречив от Иран, защото се смята за антиирански пропаганден филм.

Информация Арго
Отзиви (Брой рецензенти) 7,7 (538 150)
Продължителност 2 часа
Жанр Биография, драма, трилър
Дата на излизане 12 октомври 2012 г.
Директор Бен Афлек
Играч Бен Афлек, Брайън Кранстън, Джон Гудман

8. Кингсман: Тайната служба (2014)

От по-рано ApkVenue обсъжда сериозен филм на тайния агент, Kingsman: The Secret Service може да бъде вашият избор, който иска да намери филм с по-спокойна история.

Британска организация за тайни служби набира нахалник, но талантлив, в най-доброто обучение на тайни агенти, за да го подготви да спре опасните терористи.

Този филм има главния злодей, който е технологичен гений, банда. Той се надява да управлява света, използвайки технологията, която създава.

Информация Кингсман: Тайната служба
Отзиви (Брой рецензенти) 7,7 (549 402)
Продължителност 2 часа 9 минути
Жанр Екшън, Приключенски, Комедия
Дата на излизане 13 февруари 2015 г.
Директор Матю Вон
Играч Колин Фърт, Тарон Егертън, Самюел Л. Джаксън

9. Човекът от чичо (2015)

Човекът от чичо е най-добрият шпионски филм в комедийния жанр, който ще ви разсмее и развълнува, банда.

Разказва за Наполеон Соло , секретен агент на ЦРУ, който трябва да си сътрудничи с тайния агент на Съветския съюз Илия Курякин .

Те работят заедно, за да спрат мистериозна организация, която планира да използва ядрена бомба.

Този филм се развива през 1960 г., по това време САЩ и Съветският съюз са в период на студена война. Можете ли да си представите как се чувстваха двамата агенти?

Информация Човекът от ЧИЧО
Отзиви (Брой рецензенти) 7,3 (242 914)
Продължителност 1 час 56 минути
Жанр Екшън, Приключенски, Комедия
Дата на излизане 14 август 2015 г.
Директор Гай Ричи
Играч Хенри Кавил, Арми Хамър, Алисия Викандер

10. Шпионин (2015)

Последният филм, който Джака пусна в списъка, беше Шпионинът , бандата. За разлика от други филми, шпионинът е женски филм на тайния агент, който е изпълнен с весело действие.

Анализатор на ЦРУ, който преди е работил зад бюрото, трябва да се бори за спасяването на света, като се присъедини към опасна тайна организация, която планира да унищожи света.

Джака беше разсмеян, когато гледаше този забавен филм на тайния агент, банда. Със своята изобретателност този агент успя да надхитри престъпниците, без да се нуждае от експерт по оръжие.

Информация Шпионин
Отзиви (Брой рецензенти) 7,0 (215 397)
Продължителност 1 час 59 минути
Жанр Екшън, комедия, престъпност
Дата на излизане 5 юни 2015 г.
Директор Пол Фейг
Играч Мелиса Маккарти, Роуз Бърн, Джуд Лоу

Това е статията на Джака за 10-те най-добри филма за тайни агенти за всички времена, които трябва да гледате. Има ли любимият ви филм в списъка на Джака по-горе?

Ще се видим в следващата статия на Jaka!

Прочетете също статии за най- добрия филм или други интересни статии от Prameswara Padmanaba