как да използвам psiphon pro за сърфиране безплатно

Искате безплатен интернет, но не знаете как? Просто следвайте как да използвате Psiphon Pro по-долу, може да бъде за Telkomsel, Indosat, Xl, до 3!

Интернет е основно изискване за потребителите на смартфони, включително смартфоните с Android. В Индонезия обикновено трябва да закупим пакет за данни, за да бъдем свързани с интернет връзка.

Цената е донякъде различна, но все още се казва, че е доста скъпа в сравнение с други страни. Например можете да видите списъка с цените на интернет пакетите в Индонезия, който ApkVenue е написал тук .

И така, какво правите за тези, които имат спешна нужда от интернет? Само се успокой, банда! ApkVenue ще ви разкаже как да използвате приложението Psiphon Pro за безплатен интернет . Какво е Psiphon Pro? Вижте следния преглед на ApkVenue!

Какво е Psiphon Pro?

Приложенията, които могат да се използват за безплатен интернет, са Psiphon или също известни като Psiphon Pro . Това приложение работи, като използва грешки от определени мобилни оператори.

В допълнение, като едно от най-добрите VPN приложения за телефони с Android , Psiphon Pro също е известно, че може да отваря различни сайтове, които са блокирани от правителството.

Готиното е, че това приложение може да увеличи скоростта на интернет, която е на вашия мобилен телефон. Усещането за игра на игри или сърфиране в интернет с висока скорост е много възможно!

Условия за използване на приложението Psiphon Pro

Така се оказва, че ApkVenue току-що разбра, че не всички клетъчни оператори могат да използват Psiphon Pro. Освен това, като ключово условие, трябва да сте сигурни, че HP Android е вашето собствено състояние на повечето root .

Това е много важно да се направи, защото самият Psiphon Pro се възползва от съществуващите грешки от вашия мобилен оператор. Този метод се прави и за повишаване на ефективността на приложението Psiphon Pro на вашия мобилен телефон с Android.

Ако не, можете да използвате поредица от най-добрите Android root приложения, налични на сайта на ApkVenue . Но бъдете внимателни, твърде често вкореняването на мобилния ви телефон може да има лошо въздействие, знаете ли!

Как да използвам Psiphon Pro за безплатен интернет

Ако сте вкоренени, ApkVenue ще ви каже как да използвате или активирате Psiphon Pro за вашия мобилен телефон с Android с доставчици Telkomsel, Xl или Axis, Indosat, Smartfren, до 3. Слушайте внимателно!

Стъпка 1 - Уверете се, че кредитът е напълно празен

  • За тази една стъпка всъщност има различни версии, които ApkVenue намери. Има такива, които казват, че кредитът трябва да се изпразни, има други, които казват, че не е необходимо.
  • ApkVenue обаче ще последва второто предложение, което е да изпразните до 0 оставащи Рупия.

Стъпка 2 - Изтеглете приложението Psiphon Pro

  • Изтеглете приложението Psiphon Pro от Google Play Store. ApkVenue предостави линка по-долу, моля, изтеглете го.

Изтеглете Psiphon Pro

Стъпка 3 - Отворете Psiphon Pro

  • Отворете Psiphon, след което изберете опцията Старт в долния ляв ъгъл.
  • След това ще бъдете изправени пред 2 опции. Изберете Tunnel Whole Device , след което разрешете достъп до приложението на вашия мобилен телефон.

Стъпка 4 - Задайте опции

  • След това ще получите известие за IP адреса, както и използваната държава и град.
  • Въведете функцията Опции, след което докоснете Още опции .
  • Превъртете надолу, докато намерите колоната Proxy Settings. Проверете Свързване чрез HTTP прокси и изберете Използване на системните мрежови настройки .

Свършен! Ето как използвате Psiphon Pro. По-късно ще намерите дисплей като този по-долу.

Можете да влезете в интернет свободно и разбира се можете да отворите различни забранени сайтове, които са блокирани от правителството.

"Отвличане" на Интернет безплатно, май Ка?

В наши дни интернет може би заема върха на човешките нужди, освен дрехи, храна и подслон. Тъй като интернет връзката е толкова жизненоважна, има чувството, че живееш в пещера за един ден, без да се свързваш с нея.

Цените на интернет пакетите, които са скъпи и не са достъпни за по-ниския клас, ще поканят измамници да откраднат или отвлекат пакети с данни или WIFi, за да могат да сърфират безплатно.

Разбира се, това е много вредно за много партии , банди. Не само абонати в интернет, но и доставчици, които го предоставят.

В допълнение, „отвличането“ на безплатния интернет е много рисковано да се покани злонамерен софтуер или вируси , като се има предвид, че ние не проникваме директно в нашите собствени системи за сигурност, за да намерим интернет мрежата.

Следователно казаното по-горе от ApkVenue беше просто прозрение , банда. ApkVenue силно ви обезкуражава да използвате, камо ли да злоупотребявате с горната информация за лична изгода , освен в много спешни ситуации. Разбрахте, банда?

Ето как да използвате Psiphon Pro. В допълнение към метода по-горе, ApkVenue е написал и неограничени безплатни методи за интернет, които са гарантирано халални и безопасни. Късмет!

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Diptya .