50+ списък с най-пълните и най-новите връзки на групата WhatsApp през 2021 г.

Нуждаете се от най-новата връзка към групата на WhatsApp, която все още е активна? Наистина е правилно, тук ApkVenue има списък с 50+ активни и най-новите 2021 групи WhatsApp за вас.

Търсите списък с активни връзки на групата WhatsApp през 2021 г., за да разширите контактите си? Или просто искате да поддържате връзка с нови хора?

Освен че е полезно за установяване на комуникация с отделни лица, приложението WhatsApp ви позволява да съберете няколко души наведнъж в една WA група. Като например колеги, приятели или членове на семейството.

Обаче за тези от вас, които имат за цел да разширят познанствата си, със сигурност присъствието на семейна WA група, училищна група или дори колеги не е достатъчно, нали?

Ето защо този път ApkVenue иска да сподели списък с най-новите връзки на групата от 2021 г., които са все още активни и можете да ги следвате. Хайде, вижте какъв е пълният списък по-долу!

Как да създадете WhatsApp Group Link

Преди да пристъпите към обсъждане на списъка с връзки на групата на WA, които можете да следвате, добре е, ако знаете предварително как да го направите.

Като знаете това, не е нужно да каните един по един потенциални членове да се присъединят към създадената група WA, защото просто трябва да изпратите връзката. Практично и просто, де!

Как да създадете своя собствена връзка към групата на WhatsApp е относително лесно. За повече подробности можете да следвате стъпките по-долу:

  1. Въведете чат групата, чиято връзка искате да споделите.

  2. Докоснете Информационната група в горната част.

  1. Докоснете опцията Покани чрез връзка .
  1. Изберете Копиране на връзка, за да копирате връзката за покана. Или опцията Share Link , за да я споделите директно с някого или социални медии.

С тези 4 лесни стъпки можете да създадете и споделите своя собствена връзка към общността на WhatsApp с много хора наведнъж.

Списък на най-пълните и най-новите връзки на WhatsApp Group през 2021 г.

С толкова много потребители на WhatsApp днес, не е чудно, че броят на създадените групи може да достигне стотици до хиляди .

Въпреки това списъкът с груповите връзки на WhatsApp не е лесен за намиране. Това е така, защото много хора държат групите си частни поради съображения за поверителност.

Този факт обаче не доказва непременно, че изобщо не можете да намерите името на групата WhatsApp. От търсенията, които ApkVenue направи, ето списък с категории WA +, които можете да следвате, като просто щракнете върху предоставената връзка.

WhatsApp Business Group Връзки

Имате нужда от приятел, за да споделите информация за бизнеса? Или имате нужда от промоционална кабина за артикулите, които искате да продадете? Можете да използвате този списък с бизнес връзки на WhatsApp група.

Групата, която ApkVenue включва тук, е направена с различни цели, разбира се, ориентирани към бизнеса . Обърнете внимание на правилата на групата, когато влизате за първи път, за да не бъдете ритани от администратора.

Ето колекция от връзки на бизнес групи в WA, които можете да следвате в момента.

1. Изградете мечтата

2. Нов млад благородник

3. Бизнес реклама

4. Групи без спам

5. Jabodetabek Commerce

6. Свободни работни места през 2021г

7. Индонезийски агробизнес

8. Индонезийска бизнес академия

9. Различни бизнес печалби

10. Какво е PayTren Business?

Колекция от ислямски връзки на WA Group

Искате ли да имате приятели, за да научите повече за исляма ? Или искате да имате група, където можете да споделяте интересна информация за исляма в WhatsApp?

Това е точно! Можете да използвате връзката WhatsApp ислямска група, която ApkVenue събра по-долу.

Чрез тази група можете да изследвате повече за исляма чрез разнообразна информация, която винаги се споделя. Както и да има приятели, които винаги ще се опитват да си напомнят взаимно по добрия начин.

1. 1 ден 1 хадис

2. Sodaqoh Jumber Group

3. Четете Корана всеки ден

4. Без Риба 100% Благословия

5. 1 ден 1 Haidts

6. Споделете видеоклипове на Da'wah

7. Моята религия е ислямът

8. Действие за защита на индонезийския ислям

9. Ислямска Акида

10. Редове на ислямската култура

11. Научете исляма

12. Научете исляма заедно

13. Споделяне на ислямски знания

14. Споделяне на ислямско вдъхновение

15. Споделяйте ислямски видеоклипове

Списък на WhatsApp Group Links Kamunitas

За тези от вас, които наистина обичат да излизат с хора със същите хобита или интереси, тази връзка към общността на WhatsApp наистина може да се използва.

В тази група можете да споделяте информация за едни и същи интереси или просто да разговаряте с хора, които разбират областта, в която се намирате.

Просто кликнете върху връзката по-долу, за да можете веднага да се присъедините към общността, която искате .

1. Чат група

2. Безплатен форум

3. Разходете се

4. Backstreet Boys Gan Clubs

5. Bacotan Unfaedah том 2

6. Индонезийски бадминтон

7. Споделете видеоклипове на Tik-Tok

8. Споделете E-book No Chat

9. Форум на общността Ambarawa

10. Indo Android общност

11. Детска общност на Islamgram

12. Безплатна общност за акаунти в Fire

13. Общност против запознанства

14. Английска общност

15. Победете Индонезийската общност

Списък на единични WhatsApp групови връзки

Необвързан ли си? Искате ли да разговаряте и да се забавлявате с други сингли? Да, в групата, която ApkVenue сподели този път, можете да се присъедините към различни единични общности в Индонезия .

Дори и да сте неженени, не бъдете притискани и изолирани. В тази група можете да се забавлявате взаимно с различни забавни статуси на WhatsApp, забавни видеоклипове и т.н.

Не винаги се чувствайте сами! Просто кликнете върху единичната връзка на групата WhatsApp по-долу, за да се присъедините към други сингли.

1. Какво става с необвързаните

2. Индонезийска сингъл група

3. Happy Singles Group

4. Развлечения Джоунс

5. Почетен сингъл Бонд

6. Неомъжена съм

7. Джолим / Сингъл Алим

8. Сингли Вечни

9. Щастливи сингли

10. Класни сингли

11. Готини сингли

12. Сингъл Ачех

13. Готини сингли

14. Istiqomah Singles Bonds

15. Дискусия на сингли

Връзка ARMY Indonesia WhatsApp Group

Голям фен ли сте на BTS Boy Band? Това е точно, ApkVenue има списък с връзки на индонезийската армия WhatsApp, които можете да следвате.

Тук можете да обсъждате помежду си вашите идоли , с хора, които наистина разбират развитието на света на KPOP.

Вече не е нужно да се колебаете, просто щракнете върху връзката по-долу и можете веднага да се присъедините към групата ARMY BTS Indonesia, която има различни членове.

1. Армейски BTS Lover

2. BTS Army Indo

3. BTS Army Reborn

4. BTSxARMY

5. ARMY FAMILY BTS

6. ARMY X EXO-I

7. АРМИЯ

8. BTS X ARMY

9. BTS ARMY

10. BTS ARMY No BC

Това е списъкът с последните връзки на групата WhatsApp от 2021 г., които все още са активни. Просто трябва да изберете коя група според вас отговаря най-добре на вашите нужди.

Трябва също да се отбележи, че всяка от горните групи със сигурност има различни правила и политики. Следователно, уверете се, че винаги се съобразявате с правилата, които са направени, ако не искате да бъдете изгонени от групата на WA.

Надяваме се информацията, която ApkVenue споделя този път, да бъде полезна за всички вас и ще се видим в следващите статии.

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Restu Wibowo .