как да разбера паролата за wifi с cmd, 100% работи!

Искате ли да знаете как да проникнете в WiFi с най-евтиния CMD? Тук ApkVenue разглежда как да откриете WiFi пароли с CMD, които никога не са били свързани с най-ефективната банда.

Въоръжени с WiFi мрежа и лаптоп, можете да сърфирате лесно и бързо. Можете да намерите WiFi мрежи както у дома, така и на обществени места като кафенета, училища и други.

За съжаление, понякога някои WiFi мрежи изискват парола за достъп до тях. Ако забравите или искате да го споделите с приятели, също трябва да се притеснявате да питате собственика на WiFi, нали?

Но сега вече не трябва да се мъчиш, банда. Работата е там, че има начин лесно да видите WiFi пароли, въоръжени с псевдонима на командния ред CMD , тук!

Любопитен ли сте как да откриете паролата за WiFi с CMD ? Хайде, вижте пълния преглед по-долу, банда!

Ето как да разберете WiFi парола с CMD, това е лесно и работи на 100% !

На всеки компютър или лаптоп, базиран на Windows OS, било то Windows 7 до Windows 10, разбира се, вече имате CMD или приложение за команден ред в него.

Това приложение има много функции, например за хакерски техники с CMD или за проверка на WiFi CMD пароли, въоръжени с текстови команди, банди.

Е, за тези от вас, които не знаят как, нека веднага да разгледаме рецензията за това как да видите WiFi паролите на CMD изцяло, както следва.

Стъпка 1 - Отворете приложението CMD в Windows

  • Първият път, когато се изисква да отворите CMD приложението или командния ред в Windows, като натиснете клавишната комбинация на Windows + R, за да отворите приложението Run .
  • Ако прозорецът Run е отворен, всичко, което трябва да направите, е да напишете "cmd" в предоставената колона, след което натиснете Enter, за да отворите командния ред, банда.

Стъпка 2 - Въведете командата Netsh WLAN Show Profiles

  • Това е прозорецът на командния ред, който ще използвате за разбиване на WiFi с CMD. След това просто напишете командата "netsh wlan show profile" и след това натиснете Enter .
  • Самата команда „netsh wlan show profile“ функционира, за да разбере какви WiFi мрежи са свързани към компютъра или лаптопа, който използвате.

Стъпка 3 - Проверете състоянието на целевата WiFi мрежа

  • Трябва само да изберете за коя WiFi мрежа искате да проверите паролата . Например тук ApkVenue иска да знае WiFi паролата за мрежата с името WARKOP_CUMLAUDE .
  • Тук просто въвеждате командата „netsh wlan show profile [WiFi name]“, след което натискате Enter и ще се появи информация по следния начин. Трябва само да се съсредоточите върху раздела Настройки за сигурност> Ключ за сигурност .

Стъпка 4 - Отворете WiFi парола с CMD

  • За да отворите WiFi парола с CMD, трябва просто да докоснете командата "netsh wlan show profile [WiFi name] key = clear" и да натиснете Enter .
  • Тогава всичко, което трябва да направите, е да потърсите раздела за ключово съдържание , където ще разберете паролата за WiFi, към която се стремите. Както в примера, където WiFi WARKOP_CUMLAUDE има паролата "ramenkari" , банда.

DISCLAIMER:


Tips berikut ini bukan berisikan mengenai cara membobol WiFi dengan CMD, melainkan metode untuk mengetahui password WiFi dengan CMD di mana jaringan tersebut pernah terhubung ke PC/laptop kamu. Jadi nggak berfungsi untuk cara mengetahui password WiFi dengan CMD yang belum pernah terkoneksi, ya!

И как? Лесно и много просто, нали? Така че сега можете да проверите и да опитате сами как да откриете паролата за WiFi с CMD чрез стъпките по-горе.

Междувременно за потребителите на смартфони ApkVenue също прегледа как да разбиват пароли за WiFi на телефони с Android, които също можете да практикувате тук!

Но ApkVenue иска да ви каже първо, не го използвайте небрежно или прониквайте във WiFi връзка, а! Проблемът е, че има много рискове, например вредни за собственика на WiFi, така че той да е уязвим за хакерски атаки .

Дано тези съвети са полезни и да се видим в следващата статия на ApkVenue!

Прочетете също статии за WiFi или други интересни статии от JalanTikus.com .