искате да си купите използван iphone? това е как лесно да проверите състоянието на iloud iphone

За тези от вас, които искат да си купят употребяван iPhone, не забравяйте да проверите iCloud на iPhone! Това е един от начините да проверите iCloud на iPhone, за да не бъдете измамени.

Когато купувате iPhone , особено употребяван, трябва да вземете предвид освен физическото състояние на мобилния телефон и неговия iCloud статус . Дали iCloud на iPhone все още е активен или вече сте излезли .

Това е така, защото ако състоянието на iCloud е все още активно и предишният потребител е активирал функцията Find My iPhone , вероятно е вашият iPhone да бъде заключен, когато го върнете към фабричния режим. Тогава как проверявате iCloud на мобилния телефон ?

  • Това е най-тъжното видео за изтезания на iPhone, правено някога
  • 10 Android смартфона с iPhone X-style Bangs Screen
  • Това видео показва Face ID на iPhone X е наистина опасно!

Как лесно да проверите състоянието на iPhone iCloud

Ако искате да закупите употребяван iPhone, добре е първо да проверите състоянието на iCloud на мобилния телефон. Този път JalanTikus ще сподели как да провери състоянието на iCloud на използван iPhone. Нека просто го направим!

  • На първо място, отворете сайта imei24.com, коя от функциите е да проверите iCloud Activation Lock на вашия iPhone, като използвате само IMEI номера. След това, когато се отвори, въведете IMEI номера в предоставената колона и натиснете бутона Проверка .
  • След това ще получите информация за iPhone, чийто IMEI номер сте въвели в колоната по-рано. Тази информация се отнася до серийния номер, състоянието на Find My iPhone, състоянието на iCloud, независимо дали вашият iPhone е ремонтиран или не, гаранцията и други.

Е, това, на което трябва да обърнете внимание, когато искате да закупите употребяван iPhone, е състоянието на Find My iPhone, а също и iCloud . Ако състоянието Find My iPhone е изключено и състоянието на iCloud е Clean , тогава iPhone е безопасен за използване.

Ако обаче двете състояния са противоположни, по-добре помолете първо продавача да деактивира iCloud и Find My Iphone . Защото това е всичко за безопасността на вас и вашия iPhone някой ден. Възможно е един ден вашият iPhone дори да се заключи, ако състоянието на iClod все още е заседнало.

Е, това е как лесно да проверите iCloud на iPhone чрез сайта imei24.com . Въпреки че изглежда тривиално, това е необходимо, когато искате да закупите употребяван iPhone, за да знаете дали iPhone все още е свързан към iCloud на стария потребител или не.