10 най-добри приложения за прехвърляне на файлове между android без Bluetooth

По-долу сме предоставили списък с 10 приложения за Android, които могат да се използват за изпращане на данни между смартфони чрез WiFi мрежа.

Какви средства използвате за изпращане / прехвърляне на данни, приложения, документи или музика между смартфони? В миналото хората често са използвали инфрачервена връзка , след което са се прехвърляли към използването на Bluetooth, което е по-бързо. Сега можете също да използвате WiFi технология, за да изпращате данни още по-бързо.

По-долу сме предоставили списък с 10 приложения за Android, които могат да се използват за изпращане на данни между смартфони чрез WiFi мрежа . Отпуснете се, въпреки че използвате WiFi, не е нужно да харчите и стотинка, защото използваната мрежа е локална мрежа под прикритието на връзване .

  • Лесни начини за прехвърляне на файлове от Android на компютър без кабели
  • Как да прехвърляте данни чрез NFC или Android Beam

10 най-добри приложения за прехвърляне на файлове между Android без Bluetooth

1. Запя

За начало има популярно приложение, наречено Zapya . Това приложение е известно, защото не ограничава размера на файловете за изпращане. Трябва само да инсталирате Zapya на двете устройства и да се насладите на невероятните бързи скорости на трансфер на файлове. DewMobile, Inc. Приложения за прехвърляне на файлове ИЗТЕГЛИ

2. Xender

След това има приложение, което е не по-малко готино, а именно Xender . Функционира по същия начин като Zapya и други приложения, но Xender може да предава данни през платформи . Вече можете да изпращате файлове чрез WiFi между Android и iPhone много лесно.

Можете да намерите повече информация за Xender в тази статия, озаглавена „ Как бързо да изпращате видеоклипове от 300 MB от Android само за 30 секунди .

Производителност на приложения Екип на Xender ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Изпращане навсякъде (прехвърляне на файлове)

Изпращайте навсякъде също е популярно, знаете ли. Това приложение се различава от останалите в системата за сдвояване . Той използва 6-цифрена комбинация за подравняване на два мобилни телефона. Най-хубавото е, че това приложение не изисква процес на влизане и може да се свърже безпроблемно с процеса на прехвърляне. Estmob Inc. Приложения за прехвърляне на файлове ИЗТЕГЛИ

4. WifiDroid Wifi File Transfer

Нуждаете се от приложение за прехвърляне чрез WiFi, но с малък размер RAM и консумация? След това можете да използвате WiFiDroid . Това приложение може също да изпраща поточни песни и камери до посочения компютър, така че да можете лесно да го контролирате.

5. СПОДЕЛЕТЕ

Тук идва най-популярното приложение, когато става въпрос за изпращане на файлове между Android. SHAREit може да изпраща файлове с много бърза скорост. Отличната му характеристика е, че може да поддържа устройства в различни операционни системи.

SHAREit вече е приложение номер едно в Google Play Store в 15 държави. Можете да намерите повече информация за SHAREit в тази статия, озаглавена „ Как да прехвърляте файлове от Android на компютър без Bluetooth“ .

Производителност на приложения SHAREit Technologies Co.Ltd ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Супер лъч

Superbeam вече е популярно приложение за прехвърляне сред потребителите на Android. Той може да изпраща файлове между Android, като просто ги сдвоява с QR-код или NFC. Ако смартфонът на приятеля ви все още няма Superbeam, пак можете да изпращате файлове чрез функцията за лице лице в лице в мрежата.

Можете да намерите повече информация за SuperBeam в статия, озаглавена „ Как да прехвърля 100MB файлове само за 4 секунди на Android със SuperBeam“ .

Прехвърляне на файлове с приложения за изтегляне на LiveQoS

7. Wifi Share

Освен това има приложение, наречено WiFi Share . Това приложение може да се използва и за изпращане на файлове през WiFi, без да се налага да плащате и стотинка за план за данни. Неговите точни функции , заедно със скорости на трансфер до 2,5 MBps, заслужават да се проверят. Rodcell Shanghai Networking Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Бърз трансфер на файлове

Има и друго приложение за изпращане на файлове чрез WiFi, което можете да опитате, а именно Fast File Transfer . Това приложение не е толкова различно от другите приложения, но има отлична функция, която е, че може автоматично да компресира файлове, изпратени в ZIP форма.

9. Wifi Shoot

Можете също така да разчитате на WiFi Shoot при много бързо изпращане на файлове между Android. Неговите надеждни функции, заедно с много леко приложение, го правят алтернатива на други съществуващи приложения.

10. Портал

Накрая има приложение, наречено Portal . Приложението, по което е работил същият разработчик, който е работил по Pushbullet, е не по-малко готино при изпращане на файлове през WiFi връзка.

Порталът е много лесен за използване, освен че има добра функция за плъзгане и пускане , той може директно да запазва изображения, изпратени в галерията на целевия смартфон.

Това са 10 страхотни приложения за изпращане на файлове между Android с помощта на WiFi. Има ли някои от любимите ви приложения, които сме пропуснали? Не забравяйте да дадете своето мнение чрез колоната за коментари по-долу.