10 най-добри онлайн и офлайн шахматни игри 2020

Най-добрата шахматна игра наистина е правилният избор за изостряне на мозъка ви. Тук ApkVenue има препоръки за 10 онлайн и офлайн шахматни игри за компютър и Android.

Шахматните игри могат да бъдат интересен избор за тези от вас, които търсят най-добрите мозъчни закачки, банда.

Особено с все по-усъвършенстваната технология, сега играта на шах може да се прави лесно и практически чрез смартфон или лаптоп. Вече няма нужда да се притеснявате да носите шахматна дъска!

Въпреки това, броят на шахматните игри, циркулиращи в интернет, със сигурност ще ви обърка коя е най-добрата, нали?

И така, този път ApkVenue иска да сподели списък с най-добрите онлайн и офлайн шахматни игри за мобилни телефони и компютри / лаптопи . Хайде, чуйте списъка!

Най-добрата онлайн и офлайн шахматна игра за мобилни телефони и компютри

Днес стратегическите игри може да са били огромни, но шахът е един от тях, който никога не е бил поглъщан от вековете, банди.

За тези от вас, които се интересуват да го играят отново тази година, ето няколко препоръки за най-добрите онлайн и офлайн шахматни игри за мобилни телефони и лаптопи, които можете да опитате.

Онлайн и офлайн мобилни шахматни игри

Първо, ApkVenue ще обсъди най-добрите онлайн и офлайн приложения за шах за мобилни телефони, особено Android.

Ако ви е писнало да играете RPG игри или нещо подобно, следният списък с шахматни игри може да се използва като алтернативен избор.

1. Майсторски шах

След като е изтеглен от повече от 5 милиона потребители в Play Store, Chess Master е една от най -добрите офлайн шахматни игри, която предоставя различни нива на трудност за играчите.

Можете също така да участвате в различни турнири, които се провеждат в играта, за да получите награди и да ги използвате за закупуване на нови дъски или шахматни фигури.

Тази игра Master Chess може да се играе и онлайн и има мултиплейър режим , така че е идеален за тези от вас, които искат да играят онлайн шахматни игри с приятели, банди.

Подробности Майсторски шах
Разработчик mobirixsub
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 19MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Chess Master чрез следната връзка:

Mobirixsub Стратегически игри ИЗТЕГЛЯНЕ

2. iChess

След това има iChess, който е не по-малко добър от другите шахматни партии. Въпреки това, малко по-различен от шахматните игри като цяло, iChess е по-точно описан като шахматна пъзел игра.

Работата е там, че тук няма да ви бъде представен обичайният шахматен геймплей , а вместо това ще бъдете помолени да отговорите на загадки за шаха. Подобно на пъзел игра, банда.

Едно от предимствата на тази игра е, че тя може да се играе офлайн, така че не е нужно да се притеснявате от изчерпване на интернет квотата.

Предоставените нива са доста разнообразни, като се започне от ниво за начинаещи до ниво майстор. Просто трябва да избирате според възможностите си.

Подробности iChess
Разработчик MyChessApps.com
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 12MB
Изтегли 500 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете iChess чрез следната връзка:

MyChessApps.com Стратегически игри ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Lichess - Безплатен онлайн шах

Lichess е може би една от най -добрите онлайн шахматни игри . Lichess фиксира четири режима на игра, а именно „Bullet“ , „Blits“ , „Classical“ и „Correspondence“ .

Интересното е, че има повече от 80 възможности за избор на език, включително индонезийски, което ви прави по-наясно с различните страхотни функции, които се предлагат.

О, да, въпреки че заглавието е Безплатен онлайн шах, този Lichess предлага шахматни игри в офлайн режим за борба с компютри, банди.

Освен че сте на разположение за платформата Android, можете да играете тази игра и онлайн на компютър чрез официалния сайт lichess.org , знаете ли!

Подробности Lichess - Безплатен онлайн шах
Разработчик lichess.org
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 8.7MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Lichess - Безплатен онлайн шах чрез следната връзка:

Стратегически игри ИЗТЕГЛЯНЕ lichess.org

4. Без шах

Искате ли да изтеглите най-добрия онлайн шах на мобилния си телефон? Трябва да изпробвате играта Chess Free , направена от разработчика на AI Factory Limited, банда.

Предлагайки прост, но атрактивен външен вид, Chess Free може дори да се играе както онлайн, така и офлайн . Просто за мултиплейър режим все още трябва да играете онлайн, за да се свържете помежду си.

За режим за един играч можете също да избирате между 12 нива (нива на трудност), които се предоставят според вашите желания. Има и функция за преподавател по шах, която ви помага да развиете знанията си за шахматна стратегия.

За онези от вас, на които им е писнало да играят игри на битка за роял, Chess Free може да бъде най-доброто бягство!

Подробности Без шах
Разработчик AI Factory Limited
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 21MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Chess Free чрез следната връзка:

Игри Arcade AI Factory Limited ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Шах - Играйте и научете

Предлага се както за PC, така и за Android версии, Chess - Play & Learn е игра за шах за всички. Така че, няма значение дали сте начинаещ или експерт.

Ако сте начинаещ, тази игра предлага видео с уроци, където експертни играчи предоставят съвети като стратегия, тактика и други.

За съжаление, Chess - Play & Learn е онлайн приложение за шах, така че можете да го играете само докато сте свързани с интернет.

Ако обаче търсите мултиплейър онлайн шахматно приложение, Chess - Play & Learn е една от най-добрите препоръки.

Подробности Шах - Играйте и научете
Разработчик Chess.com
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете шах - Играйте и научете безплатно чрез следната връзка:

Chess.com Стратегически игри ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Шах Тактика Pro

Ако искате да сте професионалист в играта на шах, приложението Chess Tactics Pro може да бъде опция за обучение.

Работата е там, че тук можете да научите различни тактики за игра на шах, които са разделени на три различни режима; ежедневни пъзели , офлайн пакети пъзели и режим Progress .

С други думи, Chess Tactics е офлайн, както и онлайн игра на шах, която можете да играете на вашия мобилен телефон с Android, банда.

Предоставяното ниво на трудност също варира, от начинаещи до напреднали .

Подробности Шах Тактика Pro
Разработчик LR Studios
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 4.3MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Chess Tactics Pro Free чрез следната връзка:

LR Studios Стратегически игри ИЗТЕГЛЕТЕ

7. Шах - Сблъсък на царете

Препоръката за най-доброто приложение за шах за телефони с Android е Chess- Clash of Kings, направено от разработчика на Chess & Checkers Games.

Тази онлайн игра на шах предлага различни интересни функции, една от които е функцията " Отмяна ", която функционира за възстановяване на играта, ако случайно сгрешите, банда.

Предлагат се общо 10 нива на трудност, пълни с функцията Hints , която може да ви помогне да предоставите улики за това кои шахматни фигури имат най-голям потенциал да спечелят играта.

Това приложение е и мултиплейър онлайн шахматна игра, за да можете да играете с приятели.

Подробности Шах - Сблъсък на царете
Разработчик Шах и шашки Игри
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете шах - Clash of Kings чрез следната връзка:

Стратегически игри Шах и шашки ИГРИ ИЗТЕГЛЕТЕ

Онлайн и офлайн компютърна шахматна игра

Е, ако преди това ApkVenue беше предоставил списък с офлайн и онлайн шахматни игри за мобилни телефони, сега е моментът за компютърни устройства.

Тук не ви е необходим специален лаптоп за игри, за да го играете, защото средно тази компютърна шахматна игра е много лека и със сигурност не прави лаптопа бавен, банда.

1. Истински шах онлайн

Първо има Real Chess Online, който е PC игра за шах, направена от AlienForce . Тази игра всъщност е достъпна не само за компютърни устройства, но и за Android телефони с името Chess 3d.

Може да се играе онлайн и офлайн , Real Chess е оборудван с разнообразни функции, които са доста способни. Можете да изберете 1 играч, онлайн или режим за игра на 2 играчи.

В режим за един играч ще бъдете предизвикани от около 2400 нива на AI, вариращи от лесни до най-трудни.

За тези от вас, които сте начинаещи, Real Chess също има функция за подсказване , която да ви помогне да изберете правилната стъпка. Интерфейсът също така поддържа 3D графика и можете да разговаряте с опонентите си, докато играете онлайн.

За тези от вас, които искат да изтеглят шахматната игра за компютър с Windows 10 , Real Chess Online е една от най-добрите препоръки, банда!

Минимални спецификации Истински шах онлайн
операционна система Windows 10 версия 10240.0 или по-нова
Процесор -
Памет -
Графика -
DirectX DirectX 10
Съхранение -

Изтеглете Real Chess Online чрез следната връзка:

>>> Изтеглете истински шах чрез Microsoft Store <<<

2. Шахматни приятели

Предлагайки потребителски интерфейс с добра графика, Chess Friends е най-доброто приложение за PC шах, което не е за изпускане, банда.

Тук можете също да изберете режими за единична игра или мултиплейър, кой знае, че искате да играете с приятели, за да го направите по-вълнуващо.

Не само това, можете също да играете за определен период от време или изобщо да не го използвате, за да можете да зададете по-зряла стратегия.

О, да, Chess Friends е компютърна онлайн шахматна игра, а! Така че, за тези от вас, които са отегчени от едни и същи компютърни игри, тази игра може да бъде алтернатива.

Минимални спецификации Шахматни приятели
операционна система Windows 10 или по-нова версия
Процесор -
Памет -
Графика -
DirectX -
Съхранение -

Изтеглете шахматни приятели чрез следната връзка:

>>> Изтеглете шахматни приятели чрез Microsoft Store <<<

3. Шах Haundrix

Така че, ако търсите офлайн компютърна шахматна игра, Haundrix Chess може да бъде алтернатива за изтегляне и игра.

Тази офлайн компютърна игра предлага много прост и опростен потребителски интерфейс, но с разнообразие от възможности за избор; човек срещу човек , човек срещу компютър или компютър срещу компютър .

За да бъде още по-забавно и интересно, има и анимационни ефекти и звукови ефекти, които ще се генерират, когато вашите шахматни фигури се движат.

За тези, които искат да изтеглят шахматни игри за компютър Windows 7, 8 или 10 безплатно, нека щракнем бутона за изтегляне по-долу точно сега!

Минимални спецификации Шах Haundrix
операционна система Windows
Процесор -
Памет -
Графика -
DirectX -
Съхранение -

Изтеглете Haundrix Chess чрез следната връзка:

>>> Изтеглете Haundrix Chess чрез официалния уебсайт <<<

Това е списъкът на онлайн и офлайн шахматните игри за най-добрите мобилни телефони и компютри от ApkVenue, този път, банда. За тези от вас, които имат излишна квота, играта на онлайн версията определено е по-вълнуваща, защото можете да се биете с приятели.

Ако обаче имате лоши условия на сигнала, офлайн приложението за шах е най-доброто решение, което можете да опитате. Коя игра ви харесва най-много?